DIY FASHION | Carrie Diaries nagellack (Tote) påsentrots att jag var aldrig ett fan av Sex and The City, jag älskar att titta på The Carrie Diaries som visar hur Carrie Bradshaw blev de Carrie kvinnorna i världen har vuxit till kärlek. Inför en nagellack skadade handväska av avlidna mamma, beslutar Carrie att göra bäst av det och aktivera "papperskorgen i couture". Resultatet är den jazziga The bär Diaries nagellack väska som har snabbt blivit en populär DIY och lyckligtvis är det mycket lätt att kopiera. Genom att lägga till sitt namn gav hon det en personlig touch.

Inspirerad av detta DIY idé jag skapade ett nagellack stänkte Tygkasse där du kan göra dina matvaror. Den stora skillnaden är att färgerna bleknar lite efteråt eftersom det är duk och inte läder eller något annat icke absorberande material. Happy nagellack stänk!

Mer om detta DIY-projekt Besök www.pinkchocolatebreak.com

Relaterade Ämnen

HANDLEDNING | DIY Fashion: Neon knäppte T-shirt

jag älskar sömnad och skapa DIY fashion projekt för att få unika objekt i min garderob. Den DIY projekt jag tillverkade var en neon knäppte T-shirt med en billig vit mäns T-shirt från Zeeman (billigt shop i Nederländerna), neon färg från V & D och br...

DIY Fashion handledning: Hjärtat sko klipp

inför med en oinspirerade garderob och begränsad budget hur du förnya din garderob så det ser fräsch och ny? Jag har varit på väg att kasta bort många saker men att liten DIY röst inom mig alltid tycker jag kan bära den för "någon gång" eller kl...

DIY egen färg nagellack!

Har du någonsin behövt en något annorlunda nyans av nagellack än den du har?Har du någonsin önskat ditt nagellack hade lite mer gnista?Har du någonsin velat din nagellack att torka snabbare?Behövde en egen färg för nail polska men ville inte åta sig...

DIY Fashion Rainbow garn armband

Letar du efter en söt mode regnbåge armband för dig och dina vänner? Jag hoppas att du älskar att göra dem som en gåva till dina vänner eller älskad som jag gör själv. Du kan lägga till pärlor och olika design ditt armband. De är lätta att göra. Om d...

Snabbis DIY: Skapa luddfri Gel nagellack Remover våtservetter

Jag ville ge mig själv en ny gel polish manikyr idag, och jag öppnade upp min gel polish kit, och Oj... ur dessa luddfri våtservetter som används med gel cleanser (som är isopropylalkohol). Så jag tittade, och jag hittade en 80 antal paket av "våtser...

DIY FASHION ❤ Lana Del Rey grafisk skjorta!

Hey guys! I dagens video jag kommer att visa dig hur till personifiera vanligt toppar med några sax och överföring papper. Om du vill veta hur jag gjorde denna Lana Del Rey skjorta håll ögonen öppna och fortsätta att titta på!Det första steget att sä...

DIY Fashion | Hur man förvandlar Jeans till Jogger byxor

Detta är ett roligt sätt att återvinna din gamla byxor! Allt du behöver ribbing, sax, byxor och en symaskin!Steg 1: BeskrivningDenna vecka på gör det själv mode vi visar dig hur man förvandlar din gamla jeans eller byxor till jogger byxor med en trev...

DIY smycken: Nail polska stänkte knappen Ring

minns The Carrie Diaries nagellack väska? Carrie fick så kreativ med nagellack för att försköna sin väska att det inspirerade mig att skapa en annan DIY fashion projekt med detta. Använda en ring base, stora knappen och min favorit nagellack visade d...

1 MIN TUTORIAL | DIY Sharpie skor

för mer DIY Fashion idéer besök http://www.pinkchocolatebreak.comI oktober fick jag äntligen mina händer på några 80-glam Sharpies. I Holland finns ingenstans att finna och efter att ha sett så många coola DIY projekt med sharpies jag var tvungen att...

1 MIN TUTORIAL | DIY söt spets kjol

att skapa din egen spets kjol är lätt och billigt. Med en stretch tyg och vacker spets kan du skapa en unik kjol som är chic och passar för många tillfällen. Spela det med en trendig topp och pojkvän kavaj eller bära det sportiga med en comfy tröja o...

1 MIN TUTORIAL | Lätt DIY täcka upp Strandklänning

om du kommer till stranden denna sommaren göra säker du täcka i stil. Utan att behöva se ut som en tant gumman när kan du skapa din egen snygg DIY täcka upp Strandklänning. Jag använde en lacy flowy stretchigt tyg som hjälper du svalka dig under de v...

DIY Crafts frukt huvudbonad hatt hårtillbehör

I denna film ska jag visa dig hur man gör en frukt diy huvudbonad av gör det själv! Eller en DIY hantverk: frukt huvudbonad hatt hårtillbehör ♥♥My första DIY Video - DIY din egen palett ♥ https://youtu.be/3cpW4lUkqiQ ♥Tutorial för en makeup jag weari...

Lätt DIY smycken: Hur man gör vackra papper örhängen hemma

Vänner, om du har en fråga om enkel DIY smycken kan göras hemma, så du ska definitivt kolla in denna steg för steg handledning om hur man gör vackra papper solros örhängen hemma. Att quilling papper smycken hemma är något helt nytt och fräscht. Det ä...

DIY flytande Pool volleyboll Net

sommaren kommer (Jo, det är alltid sommar här i Tampa) och det är dags att få utomhus. Jag är en volleybollspelare och var på väg att kasta ett pool party. Naturligtvis behövde jag en vatten volleyboll nät. Det enda problemet var att det fanns något...

Hur man gör en Purse för Jean

om du har ett par gamla jeans som är absolut unwearable, oroa dig inte, det finns fortfarande hopp. Göra dessa jeans till något riktigt speciellt som en jean handväska!Men glöm inte att kolla in det fullständiga avsnittet från Threadbanger, här och f...

Kreativ, fria och återvunnet idéer för present förpackning

nästa tillfälle måste du ge en gåva, spara pengar och miljö genom att kolla in några av dessa superenkelt sätt att Linda presenterar med hjälp av Threadbanger. Mer information om detta projekt, kolla in videon! Vill du ha mer Threadheads och DIY fash...

DOCTOR WHO CYBERMAN kostym

Detta är den kostym jag gjorde till Halloween 2011. Designen bygger främst på utformningen av Cybermen från 1967 seriella titeln "The Moonbase". Av olika skäl - några praktiska, några personliga - jag försökte inte skapa en exakt kopia av dräkte...

1 MIN TUTORIAL | Peplum kjol med läder detalj

ge en twist till den populära peplum trenden genom att blanda i lite läder med denna DIY Fashion handledning. Efter jag fick syn på brasiliansk TV värd Anna Hickman med en liknande peplum kjol hade jag återskapa den och voila! Med en vinröd nyans syd...

Lunchtid klockan

har du någonsin önskat lunchtid var längre, men visste inte var man kan hitta de extra minuterna? Tja, vill inte längre!Tack vare stora i klocka tekniska framsteg presenterar jag för er en klocka som snabbar upp 20% varje dag kl 11:00 och saktar ner...