DIY Ice kakan Push dyker! Läckra varianter!Det tryckande hett! och det enda som skulle cool du upp är något kallt!
Nåväl, låt mig cool du upp med dessa dessa läcker och söt driva dyker :-D
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Ice Coffee

Jag är en total ice coffee snobb! Jag har försökt många "enkla" sätt att försöka göra min egen is kaffe hemma och jag misslyckas alltid... förrän nu! Jag är en mamma av två (2 år gammal och 4 månader gammal) jag behöver enkel och detta är inte b...

DIY Cupcake & kakan står och apotekare burkar!

Älskar du kakan står och liten cupcake står...?Apotekare burkar? Lite omfattas cookie står???Om du gör detta är för dig... om inte, skanna igenom det och rösta på mig i gör det Stick tävling! :)Okej, älskar jag cakestands. Milt besatt, tror jag.Men j...

Göra perfekt Portal kakan!

Har du någonsin velat göra kakan från Portal, men bryr sig inte om någon av recept där ute? Jag har hittat en lösning! Oavsett om det är en behandling för dig själv, eller, som jag, du har vänner som älskar portal så mycket som du gör (och är i behov...

Bröllopstårta med choklad rosor

jag har beslutat att ta itu med uppgiften att göra min egen bröllopstårta, och också nyligen haft en släkting ber mig att göra deras bröllopstårta. Så jag bestämde mig att behövdes definitivt lite övning, så jag gjorde denna rättegång bröllopstårta.D...

Värdinna Cupcake kaka

jag inte helt håller med tävlingen regeln som säger att cupcakes inte är kakan, som inspirerade mig att göra en tårta baserat på kanske den mest ökända cupcake finns: värdinna cupcake.Jag hittade en fyllning recept på internet och tog några genvägar...

Vattenmelon cake pops

Jag beredd vattenmelon tårta med vattenmelon juice, instructable som jag har uppdaterat som en separat post. Och använda samma vattenmelon kaka, jag förberedde dessa godaste tårta pop som jag någonsin har haft. Den stjärnan självklart är saftig, fukt...

Flint sparkle bomb

så i detta instructable jag lär u göra en flint sparkle bomb.#HERCULES2016Steg 1: material 1) ljusare x2 eller ljus2) skruvmejsel eller pincettSteg 2: Ta den gemensamma jordbrukspolitiken.så får en av din tändare och sedan få din skruvmejsel och seda...

Mimosa recept

Denna brunch-tid krampa är en av mina all time favorit drinkar. En mimosa kombination av färska, söta och champagne är det en bra sidekick för vänner och morgonsolen! Jag ska visa dig hur man gör en klassisk mimosa recept (bäst enligt min mening) och...

Chocolate Chip Cookie tårta

Alla vet om choklad chip cookies, den mest populära cookies genom tiderna. Men vi har kommit fram till ett nytt sätt att njuta av choklad chip cookies, som en kaka!Material:panorera med kantermjölsaltbakpulvervaniljchoklad, chipsvit choklad, chipsbru...

Fiffiga 3D julgran Cookies, bra att äta eller ge!

En fantastisk sätt att omvandla socker cookies till vackra julgran presenter. De ser fantastiska, smakar bra och är kul och lätt att göra. De är ganska intensiv tid, men resultatet är fantastiska. Jag skrev detta på Dabbled också.Dessa var inspirerad...

Ombre pushpops

ingredienser:mat coloring(red)1 box cake mix eller en vanlig gräddningen för tårtorsamma storlek på push pop cirkel cookie cuttervanilj gräddealla dekorationerutrustning:samma storlek på push pop cirkel cookie cutterskedhttp://YouTube.comSök: min cup...

Blixten McQueen tårta

här är stegen tog jag göra denna Blixten McQueen tårta för en vän.-Jag började som 3-1/4 ark av chokladkaka. Lager med smör grädde florsocker.-Jag hittade bilder på blixten McQueen på internet, skriva ut dem, skär dem och linje skär bilden med pergam...

5 minuters kaka... På 30 sekunder!

Svårighetsgrad - 1 | 2 | 3 | 4 | 5Har du någonsin bara ville tårta och kunde inte (eller inte) eftersom du inte kan laga mat? Bra om du kan mäta en matsked och du har en mikrovågsugn, kan du göra tårta! Denna lätt kaka vanligtvis förbereds och gjort...

Gummi Ducky Baby Shower tårta

denna kaka gjordes för en gummi anka tema baby shower. Den är gjord att se ut som en trä hink full med vatten, bubblor och gummiankor. Mer bubblor och liten bebis accenter (som baby schampo, skallra och filt) låg på gräset under...För att göra hinken...

Mincraft kaka kaka

Tack och lov i år blev jag ombedd att göra en tårta med mindre komplexitet men fortfarande passar för ändamålet - en Minecraft tårta tårta. Här är min icke-perfektionist instruktioner på hur jag skapade den.Om du känner dig lite mer äventyrlig, prova...

Gummiband drivs plan omvandlas till en bil

min sons gummi band drivs balsa planet kraschade och skadades alltför dåligt för att vara fast. Vi öppnade vår craft grejer låda och används vad vi hade på hand att göra denna gummiband powered bil.Steg 1: Material och verktyg Verktygen är enkla:Täng...

Hur man gör de bästa choklad cupcakes med buttercream isbildning!

Dessa cupcakes är helt enkelt utsökt, lätt att göra med en lätt och fluffig konsistens!Steg 1: Att göra cupcakes Blanda ihop 100g vetemjöl, 20g kakao pulver, 140g strösocker (om du använder grädde socker fungerar fortfarande men mindre söt), 1 1/2 ts...

Lätt Banana Split tårta

detta är en rolig tårta för att göra för sommaren parterna, det är lätt men verkar dekadent och ett bra sätt att använda upp kvar frukter. Det är en banan och jordgubbar, ananas, smaksatt lager chokladkaka. Du tar en grundläggande gul eller vit bland...

Gör en evig kaka

här i butiken, vi har massor av smaskiga trakteringen för hund. En av de nya produkter vi har är en baka på hem hund ben födelsedag kaka Kit. Det är som de du köper i snabbköpet för människor, men det är socker och gluten fri-- och i form av en hund...