DIY upplyst Design skrivbordjag har alltid trott att dessa designer skrivbord med glas toppar och ljus var ganska cool. Jag flyttade in i min nya lägenhet, och visste ett skrivbord kallade mitt namn. Och att vara en högskolestudent på en budget, kostnaden hade låg. Det är mycket enkel och mycket grundläggande, men ren och sval.

Detta är min första instructable. Hoppas du njuter!

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY stående skrivbord för $20

bygga en DIY stående skrivbord av PVC för $20Reservdelslista:Datorbord4 bitar av 2 tums diameter PVC rör8 2 tum PVC kopplingar4 2 tum PVC slip pluggar4 2 tums ¼-20 bultar4 ¼ tum låsbrickor4 ¼ 20 nötterKaffebryggare-Guide.comPrenumerera eller besöka k...

DIY enkla moderna skrivbord

Detta är en mycket enkel och moderna snygga skrivbord. Det har gjort av plywood, med en missfärgade topp och målade ben. Det är lätt, lätt att ta isär och mycket prisvärd att bygga. Det skulle vara perfekt som en students skrivbord, cool moderna kont...

Designer skrivbord

Hej alla!Det formgivare skrivbordet är en modell för en kurs i min skola.Det är en dubbel skrivbord med i planen som gjorts med remsor av tall och Bahia, bordets ben i järn böjda.Jag satte på den en diverse designer's instrument.Tid: 10 timmar skala...

Änka reparation DIY - 3D Design & utskrift

Hej mitt namn är Jeff och jag en Maker. Detta Instructable visar steg jag för att utforma och göra en reservdel att reparera mitt sovrumsfönster.EPILOG tävling VII frågar vad jag skulle göra med laserskärare om jag vann min kreativa lösning för att e...

DIY fullt ledade skrivbord video Mikroskop

Detta Instructable är för snabb, enkel och billig DIY video Mikroskop med hjälp av en skrivbordslampa och en Eyeclops leksak.Steg 1: Samla material Material som behövsSkrivbordslampa med flexibel hals och bullet stil kupol (se bild)Eyeclops leksak Mi...

DIY ständiga skrivbord (i prep för löpband skrivbord)

hörde jag nyligen en rapport om "fantastiska tabellen" om Dr Levine vid Mayo Clinic och hans löpband skrivbord:http://splendidtable.publicradio.org/listings/090613/Direkt nästa dag gjorde jag står för mina två icke-stående skrivbord, så att jag...

DIY lätt skrivbord organisk

Mitt skrivbord var så så så så så mycket rörig. Jag tittade på några små skåp du kan få på möbelaffärer och jag tänkte, nr. Jag skulle förmodligen göra en av dessa, så jag fick en kartong från mitt garage (som har allt :)) och använt 15 min planering...

DIY avlysningen post skrivbord ben

Att leva med en katt har inneburit att jag alltid har haft en inte så attraktiv avlysningen post runt min lägenhet. Inte bara är de inte vacker för att titta på, men de ta upp värdefulla utrymme också. Så kom jag upp med idén att omvandla benen på mi...

DIY skor - designa din egen!

Bara titta på denna video tutorial eller se fullständiga instruktioner nedan. Men videon är roligare... ;)))Jag har lekt med detta medium för ett tag nu och jag har tillämpar det till nästan allt! :) Detta är en av mina favorit projekt dock! Skor! Du...

DIY Modal Designer hyllor (T-hyllor)

jag inspirerades av j1studio T-hyllorna ett tag sedan-jag prototyped dem i papper först dåligt då mycket mer exakt. Jag rekommenderar verkligen försöker den andra iterationen dig själv innan du börjar på den snarare dyrare trä versionen av dessa hyll...

DIY upplysta Santa hatt

Hej alla välkomna till min första instructable. Detta instructable visar dig en cool sätt att ta en vanlig Santa hatt och installera lampor som finns på alla lokala Walmart eller andra försäljningsställen. Vänligen njuta och ge mig lite feedback. Ock...

Paracord Fob Designer penna...

Hej killar,För några dagar sedan vi såg att det fanns en ny tävling som heter THE PARACORD utmaningDå tänkte vi att vad ska vi göra för den här tävlingen...Sedan tänkte vi idén om DIY Paracord Designer penna...Att du inte tror oss om vi säger att vi...

Anpassad dator skrivbord

Hej, detta är min första av förhoppningsvis många instructable uppladdningar! Detta skrivbord var inspirerad av behovet av att ha mer på mitt finger tips blandat med impulsen av bygga något!(Bild 1) Efter in-och jag insåg hade jag nästan hälften de v...

$38 justerbar stående skrivbord konvertering

jag nyligen bytte till en stående skrivbord på jobbet och använt en uppsättning prisvärda och enkla skruv uttagen för att höja mitt skrivbord till rätt höjd. Fullt justerbar från 11" till 17 3/4", dessa pallbockar kommer att ta upp några vanliga...

DIY trädgård markörer

det är ganska lätt för att skilja mellan basilika och rosmarin, men trädgård markörer är så jäkla söt att jag gjorde en uppsättning för min ört trädgård med polymerlera och stämplar.Besök min blogg för mer DIY projekt, design inspiration och diverse...

DIY Mikroskop

detta projekt är en del av händelsen Afrimakers http://www.afrimakers.org/IntroduktionVi använde en enkel billig webbkamera för att göra ett Mikroskop. Kort sagt, kan en liten hacka till optiken av en vanlig webbkamera med en justerbar fokus-lins, sk...

3D tryckt justerbar stående skrivbord för Under $50

Sammanträdet är den nya rökning.Det har varit massor av forskning som visar att folk som sitter hela dagen har högre fall av cancer, diabetes och hjärtsjukdom. Som designer sitter jag ofta 8 (eller som 4) timmar en dag eller mer vid datorn. Jag är ak...

DIY Faux marmor soffbord

DIY heminredning design och blogg Arts & Classy, drivs av Meredith Greenberg, är en resurs för praktiska inredning inspiration. Hon har byggt konst och Classy på sin dröm om att skapa en kostnadseffektiv renovera high-end utseende för mycket mindre,...

How to make a Chandelier using Mason Jars

We made this chandelier to be the centerpiece of our dining room. Du kan kolla detta DIY och Design projekt som den här på vår blogg, www.KaraPaslayDesigns.blogspot.com.Och innan jag börjar vill jag göra en DISCLAIMER: Jag är inte elektriker och tar...