Drömmen... en hem Hobby Dual Arm industrirobot...Bestämde jag mig för jag behövde för att bygga mig en "DAIR"... eller åtminstone en "SAIR" robot... så började jag designa delar bygger på att använda hobby servomotorer... de är överallt och det är lätt att programmera en Parallax BOE eller läxor ombord eller BS2 Stamp 2 modul... så jag kom med några idéer.

http://www.OPECoftheWest.com/DAIR-10.html

Se Steg
Relaterade Ämnen

Blomkruka ugnen - ett hem gjuteri

I detta instructable jag gör en klassisk blomkruka ugn, kallas så eftersom dess skal är en terrakotta flower pot.En blomkruka ugn är ett ganska billigt och lätt sätt att göra en ugn för hem/hobby smältning av metaller såsom mässing och Aluminium.I en...

Upcycled tröja - till Arm/benvärmare w/telefon Pocket

om du vill vissa arm warmers, stöveln toppers eller benvärmare och vill inte spendera några pengar - du kan justera en gammal tröja för att göra några stora nya saker! Det är vad jag gjorde här med en tröja som var för liten på mig - jag upcycled & f...

HEX drivrutin verktyg för utskrivbar D.A.I.R. kit

The D.A.I.R. kit är en 3D utskrivbara plocka 'n plats/sortering hem hobby industrirobot kit... få filer, skriva ut och bygga en D.A.I.R. med standard hem hobby servon...Sedan få dessa två verktyg filer, skriva ut dina verktyg som du behöver och nu di...

3D tryckt grundläggande Pan & Tilt system...

Hej, jag har kommit att hitta jag kan designa och bygga en hel del min egen robotdelar 'n bitar och en mycket vanlig del är grundläggande panorering och Tilt fästetNaturligtvis var jag tvungen att expandera på grundläggande panorering och Tilt för......

Cafe Racer Gas Tank

Detta Instructable information restaurering och ändring av en 1973 Honda CB350 bensintank för användning på en 1983 Honda CB650SC Nighthawk Cafe Racer konvertering. "73 CB350 tanken passar inte ramen av 83 CB650SC som krävs för tillverkning av en anp...

Gamla T-Shirt återanvändbara matkassen med fransar!

Detta är de DIY instruktionerna för att skapa din alldeles egna återanvändbara matkassen. Påsen är komplett med handtag och en sassy Frans trim. Om du använder en t-shirt som redan har en bröstficka, kan väskan ha en ficka, också! Tänk på att denna v...

RockerRest gungande fot pall

Denna gunga fotpall är stor med en gungstol eller gunga/fåtölj. Med fötterna upp på navigeringsknappen och en liten fot motion, kommer du att uppskatta den lugnande gungande rörelsen.Steg 1: Förnödenheter och utrustningLeveranser: Design använder sta...

Batteri Monitor med SMS-textning.

(En LinkIt ett projekt)Uvertyr (en osammanhängande intro)När trevliga människor på Instructables sätter ett flygblad ut, frågar vad projekt kunde utnyttja en LinkIt ONE, jag läste specifikationen och tyst gick det upp för mig, att funktionerna i denn...

Digitala filter Zybo ombord

Digilent Zybo styrelsen är byggt kring Xilinx's Zynq SoC (System på flisa) del. Denna IC har en dual Arm-A9-kärnor som utför som andra microcontroller. Vad gör den speciell är att den också har FPGA hårdvara på samma IC som processor.Denna handlednin...

Internet Enabled Solar Tracker

Detta är en Solar Tracker. En full storlek, cloud ansluten, smartphone tillgänglig Solar Tracker byggda främst från 2x4s och plywood, anställa trä pinne redskap, återvunnet gardin polacker, muttrar, bultar och gängstång. Solar tracker använder ett he...

Min frus skor skåp

Jag gjorde en, men min fru insisterade på att hon behövde mer lagringsutrymme för sin skor?!Okej, är frus begäran kommandot; och en annan sko skåp lades på utarbetandet bord.Steg 1: Material & verktyg Jag gillar djärva utseendet av skåp gjorda av tjo...

Digitalt oscilloskop med Digilent Zybo styrelsen

Digilent Zybo styrelsen är byggt kring Xilinx's Zynq SoC (System på flisa) del. Denna IC har dual Arm-A9 kärnhusen (kallad PS - Processing System) som utför som andra microcontroller. Vad gör den speciell är att den också har FPGA hårdvara (kallad PL...

Portalen pyjamas

mysig pyjamas jumpsuit perfekt för provning i! Modellerad efter Chell's Portal 1 jumpsuit.Du behöver:Orange och vit fleecel tyg (används ca 11/2 varv av orange för mig själv, men jag är kort!)Orange och vit trådOrange blixtlås (längd beror på hur lån...

Att göra en Mini mark blockerare

vad är jorden blocks? Jag lärde mig först om jord block efter att ha sett The Real smuts på bonden John film. Han använder dem för att starta frön och sedan såg jag att Eliott Coleman rekommenderar dem. Ett block av marken är gjord och med rätt mix k...

Att göra en jord blockerare

vad är jorden blocks? Jag lärde mig först om jord block efter att ha sett The Real smuts på bonden John film. Han använder dem för att starta frön och sedan såg jag att Eliott Coleman rekommenderar dem. Ett block av marken är gjord och med rätt mix k...

Universal Lego Pod

min gamla legos ringer mig hela tiden. De är kul men unuseful för andra saker än spela som ett barn. Men häromdagen, jag titta på några lego lådor i min garderob, och jag säger... Jag kan göra något mer!Jag om och om och jag mindes att jag behöver et...

Intro till Seahorse vård

Sjöhästar är fascinerande varelser som du kan njuta av i ditt eget hem med tillräcklig kunskap om deras djurhållning. Min mamma hade sin egen akvarium företag när jag växte upp och för 8 år hade vi en sjöhäst-centrerad tank i vardagsrummet, värd både...

Ilustrated CAD process för att skapa en 3D tryckta hjälpmedel i ABS plast

experimentell patologi och Parabiotics Research team:Team: R. Siderits, M. RiadSammanfattning: Detta projekt illustrerar de grundläggande CAD-teknikerna och åtgärder behövs för att design och prototyp ett hjälpmedel (rät vinkel sked) med en 3D-skriva...

Montering FloppyBot-09 roboten...

jag designade FloppyBot robotar att tjäna flera syften;1. nya tecken för RoboToons karikatyrerna... både stillbild och animerade.2. Skriv ut själv robotdelar för hem hobby. Du köper ett kit för $3 på 3DAGogo https://www.3dagogo.com/SolidWorksMagiSkri...