Elektroniska bastrumma Triggerjag har en annan instructable på här om min elektroniska trumma pad design.

Jag var tvungen att göra något annorlunda, dock för bas pedalen.

Denna design är vad jag kom med.

Jag kommer att förlita sig på mer bilder och text mindre än i min andra instructable.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Elektroniska bastrumma koncept

detta är bara en serie av bilder som jag skapat, där jag utformade en liten bastrumma för en elektronisk som jag arbetar på. Riktiga bilder kommer att publiceras när jag bygger det, och en video beskriver processen som konstruktion och testning komme...

Elektroniska trumma trigger från scratch

detta är en handledning om hur man gör en elektronisk drum utlösa med billiga delar som fungerar med de flesta alla elektroniska trumset. Detta är bra för personer med vissa grundläggande lödning erfarenhet och förtrogenhet med elektroniska trummor.S...

Arduino kamera Flash Control

detta är en enkel metod för att styra en blixt med en Arduino. Fina med denna metod är att den använder en optoisolator att skilja Arduino från potentiellt hög spänningstoppar produceras av blixten. Jag väljer att använda och optoisolator istället fö...

Elektroniska Mesh Drum trigger med högtalare

Detta är ett ganska enkelt sätt att trumma utlösare med högtalarna som ger dig en lugn mesh-huvudet trumma som är mycket lyhörda. Jag försökte att göra vissa mesh drum utlösare använder givare skivor men hittade de inte kunde reproducera en serie sna...

Elektroniska trummor Lingo

I denna tutorial förklara jag några av termerna som används av DIY'ers när man talar om elektroniska trummor och tillbehör.Jag försöker lägga till bilder när tillgängliga för att bättre stödja de definitioner som ges.Steg 1: Skillnaden mellan en elek...

HUR MAN GÖR EN ELEKTRONISK DRUM. (inte en MIDI-sampler) aka KIDU

Detta instructable kommer att varaom att bygga ett elektroniskt trumset (inte en MIDI-sampler.), med en Arduino UNO R3.,liknar en V-DRUM. Det är kodnamnet KIDU.(Kompact Intelligent trumma enhet). Några av de objekt som används kan vara namn annorlund...

DIY elektroniska trumset olika förhållningssätt till utlöser det.

Detta är det sätt som fungerade för mig efter att ha följt en av tutorials om hur man bygger en egen elektronisk utrustning. Jag hoppas att detta hjälper. Välkommen att ställa frågor och jag svarar på vad jag kan eller peka dig i rätt riktning. UPPDA...

Elektronisk Drum Pad

det finns knappast någon instructables om detta ämne, och ingen med denna design. Det är en originell idé av min pappa och jag. Vi skulle lika billig som vi kunde gå, medan du fortfarande göra en produkt som vi inte skulle vara pinsamt att använda of...

Elektroniska LEGO DL-44 Blaster (ljus & ljud)

Uppdatering: detta projekt är nu tillgänglig på LEGO idéer --så säker att stödja det om du skulle vilja se det säljas i butiker en dag!Byggdes ursprungligen för Star Wars dag 2014, presentera jag ett projekt att jag har varit ständigt revidera och gö...

Alla hjärtans dag: - med elektroniska

i dag är alla hjärtans dag i Indien. Det är den viktigaste dagen för älskare.Idag ska jag göra en enkel LED-display med 3mm LED.Det är i grunden ett blinkande projekt som kan göras genom Arduino Uno eller programmerbar enhet. Men jag tror att Varför...

Elektroniska Tribble, "Fuzzy Logic" typ

kom ihåg vägen tillbaka i början av 1970-talet när du vill titta på Star Trek? Kom ihåg hur mycket du ville ha en Tribble din alldeles egna? Tja, nu kan du! Du måste bara bygga det... med sten knivar och Björn skinn av 1970-talet era semiconductor mi...

Elektroniska Papperspress

Tänk dig en Papperspress som inte bara håller högar av papper på plats, men ständigt blinkar!Steg 1: Grundläggande komponenter En solcell, supercapacitor och en ny ultra låg förmåga 555 chip gör det möjligt!Steg 2: CSS555 Micropower Timer IC Hjärtat...

Hemgjord elektroniska trumset

Vad är det?En fullstor hemlagad elektroniska trumset.Varför?Jag är entusiastisk över de ändlösa ljud tillgänglig via elektroniska provtagning. Jag har redan använt tangentbordet-baserad MIDI-controllers & en elektronisk Handtrumma (Roland Handsonic)...

Hur får man gratis elektroniska delar!

Kostnaden för att köpa elektroniska delar för våra projekt från Radio Shack eller Maplin är ganska dyrt nu dagar...Och de flesta av oss har en begränsad budget för att köpa saker.Men...Om du vet hur att få elektroniska delar gratis hemligheter, kunde...

DIY elektroniska trummor (Drum modul Req skulle)

så förra året jag behövde för att hålla saker tyst för min housematesna, och som en trummis som tog lite återhållsamhet. Jag surfade runt på internet och hittade några bra webbplatser efter att ha läst om en DIY trumset på hacka-en-dag, och vad vet d...

Tämja den hög trigger för Vivitar 283

The Vivitar 283 elektroniska flash är arbetshästen av människor som inte använder TTL eller automatisk belysning, som så kallade Strobists (http://www.flickr.com/groups/strobist) eller mer särskilda fotografer, som http://www.photomacrography.net/for...

Trigger

låt oss dra tidsmaskin ut ur garderoben och vev ratten långt tillbaka till en enklare tid. Ja, idag reser vi tillbaka till 2004. Du kanske undrar varför vi 2004? Svaret är ganska enkelt. Jag byggde i 2004, och för första gången dokumenterade tillfred...

Guld var gömd i avfall elektroniska apparater

Guld var gömd i avfall elektroniska apparater....

4093 Schmidt Trigger / fläkt hastighet förordning

om du har en fläkt som behöver hastigheten regleras än en Schmidt utlösare som detta är ett sätt att göra det.Schmidt utlösaren fungerar med PWM pulse bredd modulering.Om du är riktigt intresserad av att veta alla funktionssätt Schmidt Trigger och PW...