En annan tredje hand lösningdetta är inte något nytt. Ett tag jag hyvling för att göra tredje hand, så jag kom upp med detta... Du kan säga att det är en multifunktionell tredje hand.

PS: Jag är ledsen om vissa ord är felstavade, svenska är mitt andra språk.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkel komponent innehavaren (tredje Hand) för lödning

Har du någonsin frustrerad för att löda kablar till en kontakt eller en liten komponent medan den ständigt rör sig bort från ditt lödning tips?Har du någonsin velat en tredje hand lösning att hålla du två kablar ihop för att löda?Jag är ganska säker...

En annan typ av tredje Hand

jag ofta löda saker att annat--väl vi alla göra, antar jag, men dessa saker behöver ibland lite av trycket bo tillsammans samtidigt som lödda och traditionella tredje hand, som har ditt arbete samtidigt som du håller lödning järn och lödtenn, inte gö...

Tredje hand verktyg för ca $10

om du plaska i model making, lödning eller är bara en vardagliga snille, ibland bara måste du ha en tredje hand. Även om det är rimligt prissatta Comercial enheter ute. Är ofta ganska stel och det kan vara svårt att placera runt delar som inte på en...

Tredje Hand ++: en multi-användning hjälpande hand för elektronik och andra känsliga arbete.

Tidigare jag har använt den tredje händer/hjälpande händer finns på kedjan elektronik butiker och har varit frustrerad över deras användbarhet. Jag kunde aldrig få klipp exakt där jag ville ha dem eller det tog mer tid än det egentligen borde för att...

Verktyget "Tredje hand"

Är ofta används vid lödning, svetsning – i fallet om hand/fastställande enhet saknas, eller när det finns ett behov av att hålla något länge (lim arbete).Steg 1: "Tredje hand" delar Egentligen är det de välkända anordning benämn så en fram hand...

Pocket tredje Hand med förstoringsglas (för ficka storlek tävling)

detta är en ficka storlek tredje hand lödning station byggd av en altoids tin och vissa andra saker (alligator clips, koppar wire)Steg 1: material Dessa är de material som du behöver för att slutföra detta:1: två stycken tjock koppartråd skära till 5...

En tredje Hand för segling eller andra saker

(uppdaterad augusti 2008: nya tillämpningar på ny båt)Evolutionen har gjort sitt bästa för oss. Men evolution är konservativ--den använder vad det har på handen, och det (om verkligen det var en en enhet, vilket det inte är) är lycklig nog om en ändr...

Att lägga en bas till en "tredje Hand"

När du arbetar med elektroniska projekt, hitta jag en "tredje hand" oumbärlig. Tillgänglig från butiker som Harbor Freight, vanligtvis för under $5,00, dess inte en dyra verktyg. Tyvärr, basen dess monterade till, är praktiskt taget värdelösa at...

"Tredje Hand" för lödning

varje tredje hand jag någonsin har använt har varit riktigt hemskt. Jag har hört att kylvätska rör (används i bearbetning) gör stora tredje händer (de inte rör sig när du placerar dem, och du kan placera dem var som helst, i valfri vinkel, i 3D-rymde...

DIY tredje Hand för lödning

Enkel billig tredje hand för lödning med spets rengöring stålull och löda stativ.Steg 1: Delar krävs 1. crocodile clip av tillräcklig storlek2. svarv kylvätska slang med mutter för att säkrahttp://www.aliexpress.com/item/6Pcs-Lot-Excellent-...3. lite...

DIY lödning "Tredje Hand"

Så, jag bestämde mig att göra detta enkelt, och mycket användbart "tredje hand" för lödning, jag använde skrot trä, lite lim, några skruvar, spikar och två små metall våren klämmor, för att göra detta, dess superenkel, du bör prova det själv, ja...

Ta Instructables bilder utan en tredje Hand

vi alla behöver en tredje hand när du tar bilder för Instructables. Jag har en gammal hjälm för cykling. Min idé är att montera en kamera på hjälmen och använda kamerans självutlösare för att utlösa slutaren.Detta foto visar mina händer och mitt huvu...

Den tredje Hand Stand

den "Tredje Hand stå" är en lödkolv stativ med två ytterligare platser för arbetspositioner.Steg 1: Lödning till ett kretskort Stativet är användbart när tillämpa lödtenn på ett kretskort som gör att du kan använda dina händer för att hålla lödt...

Att göra en tredje Hand med Lego delar

Så har jag gått igenom ca 3 tredje händer från den lokala elektronikaffär (vars namn rimmar med "Styrka"). Och var och en har haft alligator clips lossnar, förlorar greppet i armarna och andra diverse obehag. Så jag bestämde sig för att designa...

Jättelätt att göra tredje hand

Ibland en tredje hand är mycket användbart. Jag utvecklade en riktigt billig en som du kan bygga med enkel hus tillförsel.Du kan använda den för att hålla vad du vill. Jag använder det hela tiden när jag lödning små kretsar.Steg 1: materialDu behöver...

Lödning station tredje Hand för 19$

Här är en bra DIY prisvärda Lödstation "tredje hand". Ja du kan bygga en billigare med tjock metall ledningar, men det blir svårt att placera klippet där du vill dem exakt i rymden. Denna inställning är minst verkligen.Steg 1: ReservdelslistaDu...

Tredje Hand Fume utvinning Fan

vid lödning, rök från lödtenn kan vara mycket irriterande, och de är inte särskilt bra för dig heller. Efter göra några enkla löda jobb insåg jag att jag behövde ett sätt att bli av med dessa ångor, som ventilation på min arbetsyta är ganska dåligt....

Tredje Hand tillbehör för lödning

Här är ett enkelt sätt att hålla delar på plats medan lödning en PCB.Denna idé kom till stånd efter att ha avslutat en tredje hand per detta Instructable:...

Ännu en tredje hand lödning stöd. [med inbyggd fume extractor]

St är kul. Lödning är cool.Jag minns när jag köpte min första lödkolv [jag var 10 år gammal :)]. Först var det okej, lödning enkel lederna var barnlek. Men som min design blev mer komplicerat, jag behövde för att komma runt mitt projekt medan lödning...