En läder korg, gåvaNär min man beslutade att komma tillbaka in i läder carving, jag tycker verkligen om inte verktyg. Jag var också inte mycket bra på carving. Jag började leta efter andra saker att göra med läder. Läder är lyckligtvis en mycket versital medium.

Strax efter började han tillbaka, köpte han verktyg och annat material från en avgående läder arbetstagare. Det var mitt jobb att sortera igenom saker och hitta en plats för saker att gå. (Surprise, surprise)

I en tidskrift 1983 Leathercraftsman hittade jag en artikel av Rachel Stansbury på att göra en läder korg. Efter att göra en korg efter hennes anvisningar, gjorde jag några ändringar. Sedan dess har jag gjort en för vart och ett av mina barnbarn och barnbarnsbarn med deras namn och födelsedatum stämplade på handtagen.

Jag försökte hitta Rachel, men kunde inte göra så. Jag pratade med ägaren av läder tidningen. Hon sade att när de köpte tidningar, de också fick rättigheterna till artiklarna. Hon uppmuntrade mig att dela denna information.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Drake kostym

jag gjorde en Head-hunter dragon bär ett avhugget huvud halsband men du kan använda detta instructable för att bygga någon varelse som du vill. Jag hade en hel del vad jag behövde redan så denna kostym kostar under $100. Det tar mycket tid, dock. Så...

Dalek Halloween kostym

avslutat min döttrar Dalek dräkt hon älskade den.Ögat stjälk-ingredienser:1. aluminiumrör (7-11 Slurpee halm)2. spänningen ratten från en gammal stol3. plastring från gammal stol4. Korrugerad plast (gamla gården tecken)5. diffusor skärmen ut gamla mo...

Plankton (Spongebob) kostym

jag kunde inte hitta en Plankton dräkt någonstans så jag bestämde mig att göra min egen.Steg 1: 1. jag använde en runda, popup-kläder korg, vände den upp och ner och skära hål i den för min sons huvud och armar.Steg 2: 2. jag sydde en lång tub (som ö...

Hur man gör en gungbräda vackla från ett gammalt däck

när jag såg här en på Pintrest (http://sweetteal.wordpress.com/2011/08/21/diy-recycled-tire-rocker-aka-tire-teeter-totter/), jag var tvungen att ha en. Jag har inte råd en stor gunghäst, så detta skulle vara ett bra substitut och var små nog att gå i...

Korg bollen Hoops, Bot pussel och gnugga sten

Steg 1: leveranser Förteckning över omsättning för varje enskild punkt.Korg:Mjölk kanna ringGuldmynt nettningNålStark gul trådStolpe:TejpMagnetLimTom spolePenna med pocket clipHalmMiniatyr kläder stiftInstructables klistermärkeSaxSpikAltoids tinOrang...

Korg väva skalle Cap

med svalt väder kommer in, det kan vara bra att göra några av dessa att värma ditt huvud, lika väl som någon du bryr dig om. Detta är en enkel skalle tak som är ganska lätt att göra och kan arbeta upp ganska snabbt; allt som allt, tog det mig ca 3,5...

Bygga den perfekta alla hjärtans dag korg för mamma

alla hjärtans dag är bara 1 dag bort och vad är ett bättre sätt att visa någon du älskar dem genom att skicka en alla hjärtans dag present, kort, blommor eller låda med choklad. Alla hjärtans dag betraktas ofta som en kommersiell semester med ett syf...

Korg-hopper att göra glöd (Cesto-tolva para hacer brasas)

Hace años mig construí un dispositivo para hacer brasas, basado en una maceta común de cerámica, que me dio muy buen resultado. ES como una tolva que se alimenta por arriba y se va vaciando por abajo.La ventaja de este metodo es que las brasas que un...

En färgglad Quilled gåva korg

Min första någonsin quilling projekt... Jag ville göra något annat, så utformade, omgjorda och kom upp med denna design av en quilled presentkorg.Men det ser mycket komplex, görs denna korg med enkla former limmas ihop för att göra den färgglada och...

Awesome Presenttips korg

Under åren har vi pratat mycket om gåvor, clutter gratis artiklar och presentkorgar. Som du gåva i år, ville jag ge dig några idéer för presentkorgar som du kan sätta ihop, Billigt och enkelt att ger mottagaren mer än saker. Detta är presentkorgar so...

Boka korg mittpunkten

istället för att spendera pengar på centerpieces och bröllop gynnar att få kastas bort, dekorera med växter och böcker som kan doneras till värdig grupper. Denna bok korg mittpunkten skulle vara perfekt för bibliotekarier, lärare och alla bokälskare....

Bottle cap korg

instruktioner om hur man gör en korg från plastflaska caps.* det tar en hel del mössor så börja spara nu.Det är diskutabelt väder eller inte kapsyler kan inte återvinnas eftersom många områden bara återvinna #1 och #2 plast och de flesta mössor är #5...

Hur man installerar en LTC1799 precision oscillator i en Korg EM-1 electribe

Hej!i detta instructables ska jag visa dig hur man installera ett GetLofi LTC1799 precision oscillator kit;Första ledsen för min engelska, det är inte mitt språk så jag gör vad jag kan :))Jag köpte ett kit från oss ett år senare för min Korg EM-1, ja...

Göra en ersättare musik poäng står för Korg dp - 3000c elektroniska piano

köpte en begagnad Korg DP - 3000c piano keyboard. Fungerar bra men saknade ett musikställ. Tittade på nätet men kunde inte hitta en ersättare. Så gjorde en från delar å, på kortare tid än jag hade tillbringat söka på nätet.Steg 1: få några "pinnar&qu...

Building A enkla, eleganta kläder Rack från Pipe

använda vissa pipe, några Kee Klamp beslag och en korg från IKEA, kan du bygga denna enkla, eleganta kläder rack. Perfekt för områden där utrymmet är begränsat eller när du behöver bara den biten av extra utrymme att hänga kläder, rockar och jackor....

Odla magnifika Jade växt i hängande korg lätt

Vi önskar er alla en mycket glad & green Earth Day.Och det är därför jag trodde att bokföra en trädgårdsarbete instructable. :)Vet du om Jade anläggning? Jag är säker på att de flesta av oss gör:), om inte, inga problem. Jade växten är en av de enkla...

Chainmail hängande korg

Välkommen!Detta är min första gången att göra en Instructable istället för att surfa i många fantastiska projekt ni alla har gjort. Jag hoppas ni alla hitta min Instructable som informativ och lärorik och nyttig som jag har hittat många av dina proje...

Inställningen upp en fin färg skål eller hängande korg

det finns så många pre grodda blommor och växter finns just nu att det är en perfekt tid för att skapa alla typer av behållare som försköna vårt vardagsrum.Jag älskar färg skålar på displayen i Park och trädgård butikerna men de är så dyra. Jag bestä...

Göra en Korg Kaossilator gitarr

jag kom upp med idén till detta projekt när jag såg en video av Wayne Coyne av The Flaming Lips. Han hade monterat sin Kaossilator på en gitarr och en tejpade halsen på en video game controller Nästa till det för att göra det ser ut som han fingersät...