En ny K'nex granat!Detta är min K'nex granat, den behöver några ändringar men. Det explodera inte långt, och det tar med lång tid att återuppbygga. Men det ser cool!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt att göra K'nex granat

lätt att göra K'nex granat. Jag vet inte om denna idé har använts ännu, och klaga snälla inte om de har. Jag försöker inte kopiera någon. Detta är min första instructable, så snälla klaga inte om dålig kvalitet.Steg 1: material Materials:Du behöver 2...

Fake K'nex granat

är du alltid göra K'nex granater och uppspänning dem på dina vänner och familj? Tja, freak ut dem och göra dem haja, på ingenting alls! Detta ser ut som en K'nex granat, men explodera inte!Steg 1: Vad du har För denna skapelse, behöver du bara 9 vita...

K'nex granat med Pin

detta är en bra k'nex granat, det finns en låg bit räkna, pin hindrar det från exploderande hela tiden och det gör en fin explosion.Idén är enkel så ledsen om detta redan har gjorts.Kommentera den.EDIT: Jag har gjort en bättre granat påSteg 1: bitar...

Fantastiska K'NEX granat med Pin

Här är en ny granat gjorde jag som har en PIN-kod. Ganska bra för KNEX krig. Ett gummiband håller den från att blåsa och när du dra stiftet ut det drar bort säkerhet bandet, och den är redo att kastas. Det är ganska enkelt att bygga, du behöver 16 gr...

Ultimate K'nex granat-med Pin!

en ändring av en berömd knex granat av halo99. utom utan granatsplitter och 3 gummiband.DELAR:16 röda kopplingar8 gul kopplingar2 vita anslutningar2 fack anslutningaren gul spöen grå spaceren Y svart kontaktNjut!Steg 1: PIN-koden Detta är den enklast...

K'NEX granat runda för I_am_Canadian's tunga kanoner

ändrad version av rundor sparken av I_am_Canadian's serie av kanoner. "Även om det minska ilska och kräver små ändringar till vapen, denna runda kommer att explodera" inverkan.Obs: Denna design är baserad på granat Inlagd av Frogotten_One och br...

K'nex granat

göra denna granat för Knex krigSteg 1: Få bitar bilden är vad du behöver om du inte har att många vita bara ta bort har och hoppa på plats....

Fungerar K-nex granat med pin!

det här är dubbelt så stor som andra, så mer granatsplitter kommer att flyga ut. Det enda problemet är när man bygger du måste vara försiktig eller granat kommer att falla sönder. om detta är liknande till någon annans jag är ledsen.Steg 1: få dina p...

Diamond K'nex granat

detta är min första instructable så jag hoppas du gillar den.Steg 1: bitar du behöver du behöver sexton gula kopplingartvå vita kontakteren gummisnoddSteg 2: bygga granat det är där du gör granat...

Min K'nex granat

här är en cool granat, enkel och lätt att göra!Steg 1: Steg 1 Här är de delar du behöver:Anslutningar:Snöflingor: 2Grön kontakter: 8Röd-kontakter: 8Orange-kontakter: 8Stavar:Liten stång: 16Gul rod: 1 (uppenbarligen)Andra:Lila-kontaktSmå blå kontakten...

Enkla k'nex granat av Bradley

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en granat från 2 halvor av en knex boll (säljs i 250 lappa med 150 bonus delar, och kanske några andra, men det är där jag fick den), och en fjäder. Jag fick min i en nerf pistol. En röd stav blir...

K'NEX granat (förbättrad version av spartanskunk's design)

Hej alla. Detta är en förbättrad, mer explosiv design av spartanskunk's design. Dessutom behöver du inte kasta den så hårt som hans design. Det enda problemet är, det inte är så coola. Men hey, det är en bättre design, vem bryr sig om hur det ser ut?...

Flex Knex granat

vill ha en lätt att göra K'nex granat? Sedan kolla in!Fördelar:Lätt att göraSnabb att göraHyfsat litet antal bitar (32)Stor fragmenteringNackdelar:Du kanske inte har de lila sladdarOm detta är första gången du gör denna granat, gå sedan till nästa st...

Hur man gör en stor exploderande Knex granat med Pin

en dag var jag bygga K'nex granater och en sak som jag märkte var att ingen av dem verkligen exploderat. De föll bara typ av isär, så jag bestämde mig att utveckla mina egna. Jag tillbringade timmar med att försöka hitta ett sätt att faktiskt få bita...

K'nex Double Barrel shotgun: M-37 Falcon

jag har spelat en hel del Mass Effect och M-37 falken... kul. Så, naturligtvis, gjorde jag en. Jag gjorde det ett hagelgevär snarare än en granatkastare eftersom, låt oss inse det, K'nex granater är helt värdelös. Det är fortfarande kul som fan att s...

En Knex pistol bilaga [Grenade launcher-kraftfull!!!]

Hej igen alla! Detta är en mycket kraftfull mycket användbar k'nex granat launcher kvarstad! Du kan koppla den på ganska mycket någon k'nex pistol som du känner till! Jag bestämde mig att göra det av denna anledning: Jag tänkte en dag, "Jag hatar när...

Universal Knex granatkastare!

jag har sett alla sorters k'nex granater. och jag tror att minst en launcher men de är inte riktigt universal.Vad gör min launcher unik är att det nästan bränder alla knex granat.Steg 1: Bas Att bygga basen behöver du:-5 blå stavar-1 blå + grå dubbel...

K'nex frag granat (baserat idén av uppfinnaren)

denna k'nex frag granat är baserad utanför en idé av uppfinnaren. länken till hans granat kan hittas här:den enda delar det detatch inverkan är den röda bitar. resten av granat förblir intakt, vilket gör det enkelt att bygga.Steg 1: material behöver...

K'nex Spike granat (halo 3)

fick grymtar? * Boom! *. Inte nu längre.Detta instructable är en kombination mellan den klibbiga granaten av NackAttack och "splodies av (ditt namn här), att göra den första faktiska K'nex granaten.Varför är det olika?-det inte bara krossa inverkan....