Enkel "Hård" Pimm's CupNär man tänker på blandade drinkar, påminner få mig om sommaren en Pimm's Cup gör. En smidig iced tea-liknande smak, den coola skärpa av gurkan. När jag var en bartender, det var min favorit sommar drink rekommendation... väl och jag var trött på att göra mojitos!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tropiska Chili grädde puffar

Dessa chili-förstärkt, banan-grädde-fylld, mango-grädde-topped grädde puffar är en perfekt dessert för din nästa sommar cookout eller vagt autentiska luau.Plus finns det inget inte söt om dem:)Steg 1: Gör banan Chili bakverk grädde När det gäller grä...

Hur man gör en trä kopp med lock

för detta behöver du sex 11" lång 1x6s och en trä svarvKom ihåg att rösta för detta i tävlingar om du gillade det och titta på min andra tävlingsbidragen och rösta på dem också om du gillade demSteg 1: Lite klibbig Start genom att limma sex brädorna...

Hur man gör ett papper hantverk Cup, enkel

cool papper kopp...

Coffee Cup klockan

här är en enkel desktop klocka tillverkad i en kaffekopp och vissa kaffe ärmar. Det har även ett larm att berätta när är din nästa fikapaus.Steg 1: material: Pappersindustrin kaffekopp (rensade)Kaffekopp ärmar - tvåBlommig stem trådKlocka (liten nog...

Cup klockan

här är en enkel billig regnig dag hantverk kan du göra med ditt barn... Det finns andra instructibles med en liknande process med olika delar. Obegränsad fantasi. Kolla in min video av cupen klockan i aktion.http://www.youtube.com/watch?v=vnBpHPCBQQM...

En kruka av Pimm's

en introduktion till Pimm's, den kvintessensen engelsk sommardrink.Pimms nr 1 är en typ av frukt kopp, en typ av alkoholhaltiga cordial smaksatt gin, utformad för att förvandlas till en lång cocktail full av frukt, perfekt för sommar picknick.Detta ä...

Äppelpaj Cocktail + Cool Apple som serverar Cup

jag introducerades till denna cocktail några år tillbaka på en vänner college examensfest. Jag gillade verkligen drycken som det verkligen smakar precis som äppelpaj. Sedan det parten jag har försökt göra äppelpajen cocktail flera gånger men fram til...

Hur man lägger vatten i ett uppochnervänt cup!

Detta är en ganska enkel knep som kan göras med objekt som du kan hitta hemma. Tricket är ett uppochnervänt kopp med vatten i den. Om du plocka upp koppen, går vattnet överallt. Detta är faktiskt min första instructable och jag lämnar det till april...

Öl kan badrum Cup Dispenser

att hitta en bra kvalitet väggmonterad badrum cup dispenser är svårt. Några modeller där ute är gjorda av ointressant plast. Popup-stil med dispenser tar upp mot rymden och fjädrar slitage ut och rost. Det är en prisvärd och enkel lösning.I detta Ins...

Delar Cup Dispenser

Jag var alltid ute efter något att sätta skruvar och muttrar i när jag arbetade på projekt. Jag hade börjat spara koppar från Jell-O Pudding och hade en hel del. Så jag ville ha en dispenser till hålla dem snyggt. Så är här ett verkligt lätt projekt...

Solo Cup högtalare

Visste du att du kan göra högtalare av nästan vad som helst? I detta Instructable, vi tar den ständigt populära solo cup och visa dig hur du kan förvandla dem till audio högtalare!Material som behövs: 2 Solo eller plastmuggar, 30 gauge magnet tråd, 2...

Enkel potatissoppa

Detta är min första post till "Inscrutables", och det är min vanliga hem gjort soppa, detta är min post för "måltiden prep" tävling.En enkel soppa är bästa för dessa vinterdagar, men kan användas till att börja med i en 3/4 rättersmidd...

Den flytande cup

The flytande cup är en enkel men mycket effektiv April Fools knep som du kan använda på dina vänner med en enkel Styrofoam kopp. De kommer att bli förvånad att du faktiskt kan göra cup flötet i luften. Oavsett hur hårt de försöker, kommer de inte att...

Pimm's No.1 Cupcakes

en sommar glädje, dessa söta små kakor fånga smaken av uppfriskande glas Pimm's.Första, och mest viktigt, om du inte vet något om Pimm's, gå hit.Nu när du har alla utbildning, låt oss komma till den bakning! Dessa Pimm's cupcakes har en ljus citron s...

Peanut Butter Cup Cookies

beslutade jag att prova min hand på att göra några Reeses jordnötssmör kopp kakor. Vänner har länkat mig till några olika ställen med recept nyligen, och jag hittade en brist på variation mellan de olika recept.Det är mitt mål här att ändra på detta....

Snabb och enkel torr radera Board

Studenter, antar jag, är notoriskt sparsamma. Eller åtminstone här är (pekar på mig själv). (Förbered för en anekdot..)Anyway, jag började nyligen min grundutbildning år i universitet, och håller på att packa upp var jag också tänka på nya tillägg so...

Snabb och enkel låg fetthalt Brownies

Använd din favorit brownie mix för att gå från noll till brownies i 20 minuter. Detta recept anpassar en affären, ugn-kokta blandning för att göra fuktiga, låg fetthalt brownies som tar fem minuter att laga mat i din mikrovågsugn. Ersätta feta oljor...

Chic och enkel köttätande växt terrarier

Köttätande växter är fascinerande, och finns i så många spännande varianter. Chansen finns att du har gett en venus flyga fälla en chans någon gång, men det varade inte länge. De massa handelsfartyg trädgård butiker att sälja köttätande växter sällan...

Paper Cup vindmätaren

Cup vindmätare är enkla instrument som används av meteorologer för att mäta vindhastigheten. Denna uppsättning instruktioner guidar dig genom processen att göra en mycket enkel vindmätare med några vanliga hushållsprodukter.Steg 1: Material som behöv...