Fällbara utomhus Dolly / dra vagn / Gear dumperSommaren är över oss och äventyr väntar. Som den inhemska mula i familjen letade jag ett enklare sätt att dra redskap från bilen till roliga och tillbaka igen. Jag gjorde en super fin golfbil pull heavy trash dag och jag gillade tanken på att ändra den att dra redskap över olika terräng. Kärran krävs dock ett större rack att rymma alla mina saker. Detta instructable Detaljer hur jag byggt en PVC rack och monterad att dra kundvagnen för att skapa en mångsidig, ljus och funktionella redskap dumper.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Solar-USB dinosaurie dra vagn

Samimy produktion presenterarEn sol-USB LaddningsbarTrä T-Rex dra en vagn1.5V DC USB LaddningsbarBatterierTestning i Solar styrelsernaAv en250Watts halogenljusFlytta i kraft avUppladdningsbara batterier,Efter debiterasMina andra projekt:http://www.yo...

Utomhus tunga verktyg vagn från skrot

Detta är min skräddarsydda verktyg vagn cum bärbar arbetsbänk. Hela idén bakom bygga denna tabell är själv inspirerad & verktyg vagn är så mycket lämplig för arbete utomhus plats & jag gjorde detta enligt mina förmåner. På plats känner jag massor...

Små fällbara stativ dolly

För att göra filmer behöver du vanligtvis att röra sig smidigt din kamera på en plan yta, som en tabell eller golvet. Det finns många kommersiella stativ dockor men du kan enkelt göra din egen med några trä styrelser och tre hjul.Steg 1: Design För a...

Hopfällbar jordbrukarna marknaden står, Puesto De Mercado, Tianguis

Hej detta är min instructable för flat pack tävling, är en bärbar hopfällbar Farmer marknaden står dess gjord från homedepot trä bara 2 x 3 a 1 x 10 styrelser, sin lätta vikt och mycket lätt att montera i bara under 2 minuter, titta på videon för att...

Lax tartar Coronets

en spiffy förrätt från franska Tvättservice kokbok, med detaljer.Steg 1: Förbered coronet former För att korrekt rulla kakorna i deras glass cone former, du behöver en koniska form som tål lite tid i en 400F ugn.Kokboken föreslår en #35 4 1/2" corone...

FireCharger

Inledning:När en träveke accelereras av laddade luften, förvandlas det till en mäktig kraft. Behöver du en på begäran Förbränningsugn, metallurgi forge eller stubbe-brännare? Denna enhet kommer att passa som behöver och mycket mer!Genesis:Jag introdu...

Enkel Router tabell från regenererats skrivbord

I min hemstad här i Nebraska varje vår har vi en stad bred rena upp. Alla i staden kan lägga nästan vad som helst de vill på trottoaren, eller dra det till dumpa dig själv och inte behöva betala avgiften. I staden de ta dumprar och lastare traktorer...

Idéer för gården arbete

Alla som arbetade på gården för de senaste veckorna förmodligen vet detta, Vårstädning i trädgården är inte ganska roligt i en blåsig dag, eftersom Moder natur gillar att ta bladet och döda växter som bara var plockats in i väskan, tillsammans med gr...

Tillbringade korn bröd

Vad gör du med alla det överblivna spannmål från brygga? Varför du bakar med det naturligtvis! Jag anpassade detta recept från Egg Harbor bröd recept i Bernard Clayton ny komplett bok bröd och det resulterar i en kurs, crumby rikt smaksatt bröd. Alla...

Lash! -Hur man gör en fräsmaskin exaktare

Play är bra, men inte på en fräsmaskin. Det finns inget mer frustrerande än att arbeta på en fräsmaskin, men att ha för mycket lek i hand hjulen gör det nästan omöjligt att göra korrekt arbete.Spela i hand hjulen kallas "lash". Lash helt i detta...

Hur man gör rullande Cornhole styrelser

Gå till stranden är kul och alla, och cornhole gör det ännu bättre. Men släpa bräder från din bil till stranden kan vara en smärta, så med min pappas hjälp vi lagt en variant till häckande cornhole styrelser: rullande styrelser! Detta Instructable by...

Lunch omlöpning hjul

Lunch omlöpning hjulet är i grunden en karneval-stil hjul som snurrar varje dag kl 11:45 och väljer vad är för lunch. Det kom på grund av min evig obeslutsamhet om detta mycket viktiga kulinariska. I själva verket enheten mer än bara bestämma vad jag...

Hur man gör häckande Cornhole styrelser

En populär utrymmesbesparande design för cornhole brädor, häckande styrelser, görs genom att bygga en standard styrelsen och en bräda med en infälld ram så att ramarna passar in i varandra. För att bygga dessa, måste du:Material4 96" 2 x 41 96"...

En enkel vagn eller dolly för lock plast förvaringslådor

jag har en bunt med lådor som jag hålla sig i rörelse, eftersom de framför några lådor som har nyttiga saker i dem. Jag ville hålla flytta dem alla en efter en. så jag byggde en snug lilla box vagn för den nedre rutan.Funktionen nyckel design av denn...

Kajak båt timmer vagn tillägg till trailer dolly

Så flytta runt mina kajaker, roddbåtar, med de billiga tunna rullar sakerna, verkligen fungerar inte så bra. Jag har också en släpvagn, och nyligen fick "trailer dolly" från harbor freight dra den runt. Jag trodde väl trailer Dollyn fungerar så...

CYKEL-verktyget vagn från gamla dra GOLFBIL

vi bo i Yuma, Arizona för 5 till 6 månader av året och cykeln är en viktig transportsätt. Är emellertid inte fungerar när jag behöver få vatten, göra tvätten, få propan eller drag den återanvända saker. Nu ingen av dessa resa långt, är det bara objek...

Utomhus fällbara stativ

göra en lätt hopfällbar kamerastativ för vandring eller camping.Detta är i big brother av itsy bitsy Tennis boll stativMaterial:återvunnen Korrugerad plast från gamla teckentejp för att stärka och försegla - Scotch Extra tuff håller ut vatten och smu...

DIY hund dra kundvagn gjord av en hopfällbar cykel släpvagn.

Detta är trailer vagnen jag gjort för min hund Thunder.Det är en hopfällbar cykel trailer, jag gjorde en sele och rigg för honom att dra platser.Bortsett från trailer och gröna hund seldon, som jag redan hade, tillbringade jag $18 totalt för att göra...

Anpassade Dolly för metall fällbara stolar

avbildas är en standard kommersiella dolly för metall Hopfällbara stolar (bredvid väggen) och en dolly jag gjort från en gammal säng ram vår granne som anges på trottoaren på skräp dag. Kommersiella enheten är sex fot lång. Min är fyra och en halv fo...