Fiske lockbete halsbandtalja shop säljer ett antal realistiska critters. Faux fisk finns i flera snygga färger.

Material:

faux-fisk fiske lockbete
avbitare
gänga
pärlor
Lås
saxar, som vanligt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY fiske lockbete - Lipless Crankbait

Detta instructable innehåller detaljerade instruktioner för att skapa fullt fungerande lipless crankbait fiskedrag av trä. Alla bilder och steg är numrerade i rätt ordning att tydligt ge stegen för att skapa din egen lipless crankbait fiske lockbete....

DIY trä Topwater Popper fiske lockbete

Att göra trä fiskedrag är roligt, enkelt, och ingjuter en känsla av stolthet när att fånga fisk. Inget fancy verktyg eller den utrustning behövs för att producera en attraktiv och funktionell fiske lockbete.Dessa topwater popper stil fiskedrag verkli...

Fiske lockbete - Lipless vev bete

Vad bättre sätt för att ange vattnet sedan med ett fiske lockbete!Att vara en ivrig fiskare och bor i Kanada jag erfarenhet fiske tillbakadragande i tidiga vintermånaderna när dess för kallt för att öppna vatten fisk och det finns inte tillräckligt i...

Hur man gör trä fiske lockbete

detta är hur jag gör min hemmagjorda fiskedrag. Det finns många sätt att göra en fiske lockbete och det tar en hel del trial and error tills du hittar vad som fungerar för dig....

$5 fiske lockbete - nyckelhållaren - strumpa Stuffer...

När vår familj växer och blir äldre har vi börjat med Secret Santa men med en lågpris gräns på $20. Jag är kreativ kunde jag göra en stor personlig gåva för endast $5.I år tog jag min pappas namn ur hatten. Som han får i år det blir svårare och svåra...

Göra ett Paracord fiske lockbete

medan jag förberedde sig att gå på en campingtur med Mrs Redneck och min yngsta dotter, jag gick igenom några gamla fiskeutrustning och slogs med kranium gasbildning.Människor är hela tiden att göra överlevnad armband, bälten, remmar och sådant med P...

Att göra en handsnidade fiske lockbete

Med semester närmar sig snabbt, höll jag inredningar min hjärna för att komma med en idé för en julklapp för min pappa. Han är typen av kille som är glad oavsett vad du får honom, så varje år känns det som att jag bara få honom något cool jag hitta p...

Anpassade 3D tryckt fiske lockbete

Till min första 3D-skrivare, jag trodde jag skulle ta itu med något annat: en fiske lockbete. Rätt nu marknaden är begränsad till kommersiellt tillverkade modeller och anpassade handgjorda dem tillverkade av trä med användning av elverktyg. Detta är...

Hur man gör en fiske lockbete från Paracord

I hela detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en fiske lockbete ur paracord. När i en överlevnad situationen att veta hur man tar isär din paracord redskap och använda är det för överlevnad viktigt. Efter alla, varför annars skulle du ha...

Hur man gör en fiske lockbete från kök sked

hur man gör en fiske lockbete från vanliga rostfria kök sked....

Hur man gör en fiske lockbete med en plastsked

denna kompatibel är om hur man gör en fungerande fiske lockbete med ingenting men en plastsked och ett par andra saker.Steg 1: Saker du behöver en borr och en liten bit,1 plast sked,2 slip loopar,1 krok,1 vridbar,måla,1 pensel,och en såg.Steg 2: Skär...

Utbytbara/breakaway fiske lockbete katt leksak

Jag vet inte om din, men mina katter loooove fiske lockbete leksaker. Problemet är att båda katt är A) grov på leksaker och B) för smart för sitt eget bästa, vilket innebär att deras lure leksaker vanligtvis inte varar särskilt länge och, om de är st...

Hur man gör ditt eget fiske lockbete och hur man gör det glöd

Lär dig hur man gör egna fiskedrag. Mögel att göra och gjutning.Steg 1: Säkra objektet Häftstift användes att säkra gummi grodan plastdunk. Placera styrstiftet genom botten av behållaren plast och sedan genom gummi grodan.De flesta objekt kan vara he...

Skriva ut färg till en fiske lockbete

måla beten är mycket lättare om du inte vet hur. Jag vet inte, men jag har en skrivare som kan.Här kommer jag att beskriva hur du får ut mesta möjliga av din normala gamla 2D skrivare genom att göra handgjorda fiskedrag, istället för vad det är du gö...

Paracord fiske lockbete

detta projekt är kul och är bra för överlevnad och bara för roligt fiske!Steg 1: material För detta projekt behöver du en krok, omkring en tum av paracord, en tändare eller tändstickor och en liten vikt.Steg 2: Prep lockbete Använda en fiske vikt för...

Paracord fiske lockbete gratis

behöver du inte mycket om du redan har paracord ditt goda och allt du behöver är en skrot. Kom ihåg att det är bäst att fiska när det är mulet eller regnigt enligt min mening-skrota paracord rekommenderar jag en livfull färg.-ljus/lättare vara försik...

DIY tio cent conduit rör fiske lockbete

Detta är ett bra drag för djupa pimpelfiske, trolling, arbetar starka strömmar i vikar eller noodling runt broar. Om du får skära av lure kostar bara småpengar.Fina är dock interiören är ihåliga och du kan lägga till bete eller locka lockmedel för at...

Hur man raspar en fiske lockbete av harts

Rasping eller snida beten av kådan är en teknik för att skapa anpassade lockar. Denna video följer Kelly Bennett genom processen att hälla Alumilite harts i allmänna formen på ett drag, sedan raspande det ner till önskad information. Kelly har finjus...

Improviserade fiske lockbete för desparate fiskare

på en resa till Canberra, ACT, Australien, gick jag till en liten flod försöker att fånga vissa Murray torskar.Efter att ha förlorat bara plast lure jag var desperat att hitta något och såg gräs spikelets på flodstranden. Av sin form trodde jag de sk...