Franklin Binder iPad uppgradering!Som min pappa före mig, jag är en hängiven Franklin Covey Binder användare. Vi är på 2000-talet och papper kommer föråldrad, så jag bestämde mig att tarmen ut mitt papper bindande Franklin att hysa min nya iPad.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Luxo Maginfying lampa LED uppgradering

Jag är lycklig nog att ha en svärfar som en gång var en hängiven snille som jag själv. Ibland, kommer att han skänka mig en av sina prisade "gammaldags" verktyg. Dessa pass-downs är ofta antika skatter, som har älskat och uppskattad för årtionde...

Bygga en iPad Mini Cart .på de billiga

inrätta en iPad mini massa distribution och de flesta av budgeten redan har sjunkit in iPads innan du insåg att du behövde en vagn? Tja, är här en händig guide för att lösa detta problem så billigt som möjligt, en hemgjorda iPad mini sync och lagring...

Stoppade iPad fallet med skärmskydd

för jul bestämde jag mig för att göra min syster en täckmantel för hennes iPad. Ända sedan hon fick sin iPad som hon har stupat förälskat med det, så jag visste att en anpassad fall vore bara perfekta gåvan! Jag gjorde ett mönster själv bygger bort a...

Lätt DIY iPad tablett stå

Lätt att göra DIY iPad tablett ståSteg 1:Element, som krävs:-tråd hängare-tång (valfritt)Steg 2:Först du vill ta hängare på vänster och höger sida och böj det ner (se bild).Steg 3:Ta plattång och böj det på 90 graders. (båda sidor)Steg 4:Ta utanför b...

Isolering transformator uppgradering för gamla gitarrförstärkare

spara din hud! Uppgradera som skrämmande gamla förstärkare med en isolering transformator.En hel del gamla förstärkare (och radioapparater) tillbaka i dag drog makt av direkt åtgärda de hushåll "nätet" ledningar. Detta är en potentiellt osäkra p...

Frankenciser - magnetiskt motstånd uppgradering till en Vintage friktion motionscykel

Bygga detta projekt ur bitar här och fick mig att tänka av Frankensteins monster, därav titeln... "det är vid liv!"Detta är det projekt som startat alla Graber MAG tränare ändring inlägg. Vad jag hade hoppats att vara en bult i projektet förvand...

IkeaHack: Tertial iPad hållare

hur häftigt det vore att ligga i sängen och titta på en film på din iPad hängande över huvudet? Det verkade verkligen avslappnad till mig, så jag gick omkring och letar iPad hållare som skulle kunna ge denna funktionalitet. Tyvärr kommer de inte bill...

Uppgradera ditt kylskåp belysning

Ett par år sedan, återvände BF och jag från en dyr semester i öknen att lära sig att våra fancy-byxor franska dörr kylskåp kompressorn hade lite i dammet, naturligt precis efter att garantin gått ut. Reparationer tycktes vara en kort och dyrt alterna...

Asus transformator ipad tablett wall mount

gjorde bara det här väggfästet för asus tf, passar perfektkanske kan du göra den passar din ipad, samsung... av bara några små ändringarJag satte den på på väggen med någraRedigera, på videon som visas en liten uppgradering ner på innehavaren jag byt...

Joule tjuv ficklampa uppgradera

Tja, här går vi... "Offret", en mycket liten AAA ficklampa.Jag vill tacka "unknownuser 2007" och "1up" för detaljer och information om detta projekt, ger mig den fyndighet att prova detta...Steg 1: "Offret" att uppg...

Trä docka figur lampa med iPad - A DIY handledning

internet är en underbar plats.Häromdagen jag bläddrade Twitter för intressant lampa design (inte vi alla gör detta?) och sprang över Colgao lampa från enPieza! studion i Madrid, Spanien. Medan deras lampa är lite mer morbid än min standard heminredni...

Styra Arduino styrelsen trådlöst med iPhone, iPad eller iPod med iArduino App och Ethernet Shield

denna tutorial vägleder dig till hur man gör hela installationen till kontroll din Arduino ombord med iArduino program. Vi kommer att använda Led för förståelse, och vi kommer att byta det till och från med hjälp av iArduino app. Från detta kommer du...

Makerspace Power Tool uppgradering: NiMh till litium järn fosfat

Har du / din makerspace ärver 12v sladdlösa borrmaskiner med en död / olycklig NiMh batterier? Behöver mer juice och ett otroligt stort antal laddningscykler? Vill du säkert uppgradera till mark av LITIUM järn FOSFAT HÄRLIGHET? Detta är den instructa...

Dator subwoofer system eftermontering i Jeep och ljud uppgradering

Awhile sedan jag fick en alpin headunit från en granne och inte tänker jag haft mycket användning för det, jag bara slängde den i ryggen och där satt det tills nyligen när jag tog en andra titt på det och insåg hur trevligt det var jämfört med min nu...

Ribbon mikrofon uppgradering för MXL R80

3. i en serieHej, är detta min tredje i en serie i DIY band mic uppgraderingar. I detta särskilda Instructable, förutom helt enkelt åter ribboning en MXL R80 mic takstol (med en pålitliga 3D-tryckt band justering jigg), kommer jag att presentera ett...

IPad eller Chromebook kärra för skolan

Som många skolor, vår försöker sätta en iPad i händerna på varje student (uppdatera: efter två år, vi ersatte iPads med Chromebook och åter utnyttjas i fel för dem). För vår sjunde klass är som över femtio iPads. Som vår högstadiet är flera ålder, i...

IPad väggfäste

jag ville ha ett billigt och enkelt sätt att montera min iPad på väggen i mitt kök (som jag har hittat för att vara i rummet där jag mest använder det). Detta är min femton minuters lösning.Steg 1: 1/2" aluminium Trim kanal jag hade tidigare byggt en...

Quiltad, Ihoprullbar iPad fodral

När iPad kom, var omslaget alternativen ganska svag. Officiella Apple fallet var nice eftersom det var tunna och böjd så du kunde stötta upp skärmen. Jag göra brukar dragkedja fall för enheter, men för iPad verkade det bättre att ha ett fall som kund...

Uppgradera din Bluetooth V1.0

Kommer idag jag att uppgradera min bluetooth hörlurarna till trådlöst bluetooth headset och jag kommer också att uppgradera min batteribackup...Låter start...Steg 1: krav Våra krav är följande:-1. sax2. lite tejp3. skruvmejsel4. mobil5. lödkolv och l...