Gas till elektrisk GoCart konvertering - 150cc 2 sitsig gokart.jag har en 150cc 2 sitsig gas gocart som jag använde för ca 2 år. Startmotorn fråntagen ett kugghjul 3 månader sedan och jag bestämde mig att konvertera den till elkraft i stället för att fastställa motorns gas.

Reservdelslista:

Controller - $300
Motor - från gamla golfcart ($600 i butik)
Wire - $20
Misc/muttrar - hade redan dem ($30 i butik)
Contactor - $25
Diod och motståndet - $10
Drev - $35
Aluminiumplåt och Bar - hade redan i mitt garage.
Diverse grejer som jag hade - $10-50

Se Steg
Relaterade Ämnen

Regelbundet till elektrisk cykel konvertering

Hej gott folk!Nedan delar jag min erfarenhet konvertera en vanlig dam cykel till en elektrisk släpvagn utrustad cykel.Detta var avsett att transportera runt 6 flaskor vatten (5 liters/1.3 gallon varje).Njuta av.BartoSteg 1: Ideia jag ville anpassa mi...

Gas lantern återfödelse (konverteras till elektriska)

Vi ville ha en unik lampa på vår balkong (som konstruktören har inte lämnat en) så vi beslutade att rehabilitera en gammal gas lykta och konvertera det till elektrisk lampa.Det tog lite tid att hitta en, men det var det värt.Steg 1: Divide et impera...

2 cycle Gas till Steam ombyggnadssats

mitt namn är David Nash.Min affärsplan är att tillhandahålla ett kit som tillåter enkel konvertering av bensin drivs 2 cykel motorer till ångdrivna motorer.Det finns ett stort intresse i detta projekt och många mönster att göra omvandlingar, dock kan...

GPS-tid (UTC) till lokal tid konvertering genom att använda Arduino

jag har en GPS-mottagare, Holux M-1000, som du kan använda den med en bärbar dator, en Handdator eller en mobiltelefon via Bluetooth. Jag hade använt det för navigering med Palm TX och Treo700p (Ja, jag har länge varit ett stort fan av Palm PDA-serie...

Decimal till binär konvertering spel

"Det finns bara 10 typer av människor i världen: de som förstår binära och de som inte gör."Denna roliga och pedagogiska spelet testar din förmåga att konvertera decimaltal till binärtal. Det är också ett bra sätt att utmana dina vänner i en tre...

Konvertera en bensin weedeater till elektriska

När min Ryobi weedeater * dog och jag kunde inte reparera det själv, rådde min mekaniker att det inte var värt honom försöker heller. Detta var olyckligt, eftersom jag hade en massa bilagor för det: long-reach motorsåg, skrubba skärare, lövblåsare oc...

Konvertera en push klipparen till elektriska $50

den ursprungliga idén var enkel, använda en döende elektrisk skoter att driva en push klipparen och ta del av arbete av trimma min frimärke trädgård. Det fungerade inte som planerat, saker verkar alltid lättare papper. Men, eftersom jag har lyckats a...

Enkel DIY elektrisk motorcykel konvertering

vi började med en Honda Rebel junker och en dröm - att göra en praktisk, noll utsläpp fordon för pendling i San Francisco. Efter samråd med några planer tillgängliga online som krävde hugga ramen betydligt, beslutade vi att räkna ut det själva. Beväp...

Fotogen till propan generator konvertering-billigt och enkelt

jag har yamaha fotogen generator eftersom fotogen är knappast att få, så jag experimentera för att använda gas (propan). Och det fungerar.Det behöver inte några ändringar på förgasare så om det finns ingen propangas, jag kan fortfarande använda fotog...

Den (nästan) komplett guiden till elektriska RC bilar

Hej alla jag är tillbaka för en sista Instructable... eller en av sista åtminstone. Jag har nyligen kommit in en hobby för RC bilar och vid första jag visste så mycket om, ja i stort sett allt. Jag har beslutat att hjälpa alla andra ut genom att dela...

008 del 1-elektrisk bil konvertering: Dodge Neon batterier och laddare

i del ett av denna video, Tom visar oss hur installera batterier och laddare i sitt elektriska Dodge Neon konvertering projekt....

Gomi stil - elektrisk motorcykel konvertering

som kan ses i göra tidningen! Vi började med en Honda Rebel junker och en dröm - att göra en praktisk, noll utsläpp fordon för pendling i San Francisco. Beväpnad med en grundläggande metall butik, konvertera vi metodiskt Honda rebel 250 till rena tys...

Film till Web-Comic konvertering

jag nyss fick idén att det kan bli kul (typ av opraktiskt, nästan säkert olagligt, men kul ändå) för att ta skärmdumpar från viktiga skott i filmer och digitalt rita om dem i Illustrator eller liknande program, lägga till i word bubblor och liknande....

006 elektriska bil konvertering: Dodge Neon

i denna video, motorn och resten av förbränningsmotorer systemet få bort från Dodge Neon att förbereda den för elektrisk konvertering....

Metal Halide till induktion ljus konvertering

detta instructable visar dig hur du konverterar en metallhalidlampor arkitektoniska ljus, vanligen används för att belysa gymnastiksalar, utomhus trapphus och parkering strukturer, över till en mer energi effektiv och längre livslängd induktion belys...

Modular hyllor till vinställ konvertering

Som ett vin älskare höll jag en samling av mellan 150 och 200 flaskor vin. Som man kan föreställa sig, krävde detta en hel del vin rackutrymme som jag skapat under min köksbänk med modulära vinställ. Beroende på förändringar i min hälsa, jag är inte...

Billiga LED ficklampa till strålkastare konvertering

Detta är en snabb instructable på Hur konvertera en billig LED-ficklampa i en strålkastare. Ficklampan som används är en du kan ofta hitta i kassan gången i järnhandeln eller säljs i lösvikt blisterförpackningar för billiga. De är ganska billigt (båd...

$10 Smartphone till digital Mikroskop konvertering!

Världen är en intressant plats, men det är fascinerande på nära håll. Genom linsen av ett Mikroskop kan du hitta detaljer som du annars skulle aldrig märka. Men nu kan du.Detta instructable visar dig hur man bygger en stå för ca $10 som kommer att fö...

Lastpall 2 x 4 vände till elektrisk upprätt bas

för min post i den andra årliga sommaren wooodworking kreativa 2 x 4 tävling gjorde jag en elektrisk bas av en 2 x 4 drog från en stor palett. jag vinna inte tävlingen men gjort ett fullt fungerande instrument som jag gav till en vän som har använt d...