Hur man arbetar med läder, A gatlopp design.Läder handskar

Jag designade dessa för länge sedan som bas mönster lägger ytterligare Detaljer för och sedan sälja på, jag gör att sälja men jag kommer inte att lägga något här för det eftersom inte jag här att sälja grejer bara pass på mitt arbete och idéer.

Redigera

Jag har ändrat omslaget bilden för att bättre Visa handskar används, jag bär dem med min fulla Ezio Auditore Assassins Creed 2 Cosplay jag gjort (för närvarande färd med skrivandet som som min nästa Instructable).

Läder

Läder för detta använde jag en 8-9oz (ca 3,5 mm tjock) enda axel.

Läder finns i alla typer och stilar finns det ett antal platser där ute som kommer att sälja det kom ihåg att få rätt saker till rätt jobb. Tyngre läder (något 8oz eller högre) är mycket stark bra om du planerar att göra pansar objekt som de tål en bra hit från alla LAJV vapen och du känner knappt en sak men det högre oz, den dyrare det blir. Mitt bästa råd till nybörjare att använda läder är att gå till en butik som läder och har bara en känsla.

Artiklar & verktyg krävs

Läder

Papper

Kartong

Nitar ca 42 Per gatlopp

Öljetter ca 18 Per gatlopp

Läder färgämnen

Läder tätning och Shiner

Par skosnören

Vass kniv

Små hål

Kant Beveller

Edge Slicker

Verktyg för nitning

Hammare

Linjalen

Skräddare måttband

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man arbetar med akryl färg i miniatyrmåleriet?

I den här artikeln lär du dig att arbeta med akryl färger och lär dig hur du implementerar den här färgen på ditt arbete.Steg 1: Förtrogenhet med miniatyr konstAtt bekanta med Miniatyr målning konst och förstå ett förord av denna konst gärna hänvisar...

Hur man arbetar med hårdvax för förlorade vax hölje

jag gjorde detta på TechShop Menlo Park. http://www.Techshop.comDu kan använda någon form av vax för förlorat vax gjutning. Röd fransk var är det enklaste att använda som dess formbara och paraffin är bra för carving. Jag slutade med ett jätte block...

Java-programmering 2 | Hur man arbetar med Eclipse (Java)

Idag, ska vi lära dig att göra ett projekt i Eclipse och hur du använder Java! Du behöver ladda ner Eclipse (https://eclipse.org/downloads/) och Java (https://www.java.com/download/).Steg 1: Gör en mapp!Det första steget är att göra en mapp. Du kan p...

Hur man förbereder läder för sömnad

I detta instructable jag ska täcka de olika sätt du kan prep din sömnad linje och stansa hål i läder för att sy. Jag var helt befuddled av denna process när jag först börjar leatherworking, men efter några månader av försök och misstag jag känner mig...

Hur man Rygghäftning läder

Hand sy lädret är lättare än du tror! Jag gillar att sy läder med en Rygghäftning. Det liknar en backstitch i styrka, men skiljer sig genom att du sätter båda nålar genom varje hål. Allt du behöver är lite tålamod, starka händer (eller stark tång!) o...

Hur man färga läder

När jag först börjar lära sig om leatherworking, läste jag massor av forumämnen om hur du färga läder och hittade många olika svar om "rätt" sätt att göra det. Efter att ha spelat med det för lite, jag fick reda på vad som fungerade och gjorde i...

Hur man skär läder

Skärande läder är super lätt med rätt verktyg. Det kan verka ganska skrämmande om du försöker att gå på det med en sax, dock.I detta instructable jag ska visa dig hur man skära både tjocka och tunna läder och ge några tips om hur att få bästa snittet...

Hur man handskas med arga människor

dag, ilska verkar vara kränks i våra liv: i våra dagliga conmute till och från arbetet, i skolan, på arbetet, samtidigt som betjänar kunder, och ibland hemma från någon som vi älskar. Även om inte jag är expert på mänskligt beteende, ska jag tala om...

Hur man drar med färgat Ritstift

Jag har alltid älskat konst. Mer specifikt teckning och målning, var jag aldrig särskilt bra på keramik eller papier mache. Jag älskar ganska mycket något annat förutom skulptur i konstvärlden. Jag har använt massor och massor av olika medier och jag...

Student deltidsjobb | Hur man arbetar deltid jobb som Student | Upptäck hur man idag!

Student deltidsjobb | Hur man arbetar deltidsjobb som student | Upptäck hur man idag!http://www.totalshortcut.com/CP1?ID=bimem&AD=Nu kommer länken för dig att börja med att länken ovan. Detta är bara om du är student på allvar ändra ditt liv och du v...

Hur man drar med fingret! (Ingen färg, blyertspennor, pennor eller någon sak)

Detta Instructable kommer att lära dig hur man drar med fingretFörvåna dina vännerHa det så kulFreak folk utSteg 1: Supplize Du behöver repciete papperett fingervissa sicors (tillval)Steg 2: Klipp av den lilla stub Kanske du inte har detta men jag fi...

Hur man handskas med irriterande människor.

Vet du någon som är irriterande? De irritera dig? Har du ingen aning om hur man handskas med dem?Sedan läsa detta Instructable och du hittar.Varning: Inte 100% garanteradSteg 1: Berätta för dem Detta är förmodligen det enklaste steget, men också den...

Hur man skriver med hjälp av silvertejp

efter att ett par andra saker av silvertejp, jag undrade vad jag kunde göra från mannens största uppfinning som skulle vara värt att "Duct Tape Tough" tävlingen. Efter lite tänkande kom jag upp med detta. "Hur man skriver med hjälp av silve...

Hur man handskas med hemorrojder?

Hemorrojder är bland de vanligaste hälsoproblem människor upplever idag. Tack till våra ofta inte riktigt aktiv livsstil och bristen på motion, vissa erfarenhet stora obehag, samt smärta.Steg 1: Vad är hemorrojder?Hemorrojder är svullna venerna i omr...

Hur man handskas med din kid del 2

Hur man handskas med din kid del 2Steg 1: från den tidigare instructable - få kid från RexFrån och med den tidigare instructable - få kid från RexSteg 2: Gå till lägga smackdown på nämnda kid som per den nedan video ;)Fortsätt att lägga smackdown på...

Hur man handskas med din unge

hur man handskas med dina barnSteg 1: Skaffa barn Antingen stjäla en unge eller växa enSteg 2: Lägga smackdown på nämnda kid genom att utföra rörelser enligt följande videohttp://youtu.be/iMsclZN3y_k...

Hur man Text med din dator

i detta Instructable, jag visar dig hur man text med datorn.Steg 1: leveranser Här är de varor du behöver.1. en dator med internet-anslutning2. ett e-postkonto3. en mottagare med en text-aktiverad mobiltelefon.Steg 2: Komma igång Först öppna din webb...

Hur man drar med ost

i detta instructable jag lär dig hur man drar med ost. När din gjort titt på min hemsida på putyourforkintoit.comSteg 1: Få osten Få ost flaskan.Steg 2: Ta av den gemensamma jordbrukspolitiken Ta den gemensamma jordbrukspolitiken av ost flaskan.Steg...

Hur man arbetar en pakistansk topp

här får du lära dig använda en pakistansk topp!De flesta människor vet inte detta eftersom det fungerar mycket annorlunda än en normal topp i Amerika.Min pappa visade mig hur man arbetar här så jag tänkte jag skulle göra en Instructable till människo...