Hur man gör en kråka lockbete del 2

detta är den andra delen av hur man gör en kråka bulvan.

Vänligen njuta.

Relaterade Ämnen

Hur man ändrar färgen på någon del av bilden i PHOTOSHOP

I DEN HÄR GUIDEN HAR VI VETA ATT VI HAR ATT LÄRA SIG OM PHOTOSHOPHUR MAN ÄNDRAR FÄRGEN PÅ NÅGON DEL AV BILDEN I PHOTOSHOP...

Hur man gör ditt eget fiske lockbete och hur man gör det glöd

Lär dig hur man gör egna fiskedrag. Mögel att göra och gjutning.Steg 1: Säkra objektet Häftstift användes att säkra gummi grodan plastdunk. Placera styrstiftet genom botten av behållaren plast och sedan genom gummi grodan.De flesta objekt kan vara he...

Hur man gör en solar panel 2015 del 1

Jag kommer att visa dig det enklaste sättet jag vet hur man gör en solpanel. Detta är det snabbaste och bästa sättet jag vet. Dessa solpaneler kommer att komma ut att vara ca 55 watt med power droppe. Bara för lite information om mig. Jag är en 18-år...

Hur man skapar en låg budget film del 2

om du inte har redan först läsa "hur man skapar en låg budget film" före behandlingen detta instructable.Hej och välkommen igen till hur du skapar en låg budget film. i detta instructable jag ger dig mer tips och tricks på gör din no-budget film...

Hur man gör en unik Minecraft hus del 1

om du vill veta hur man bygger denna kammare bo på detta instructable. Du kan bygga detta hus i någon version av Minecraft.Steg 1: Saker som behövs •a block av ditt val valde jag polerad granit•glass block eller glasrutor•Creative platt karta•DoorSte...

Hur man gör en legit hemliga bas del 2!

dag ska jag visa dig hur man gör en vete gård dolda bas! Kolla gärna in min andra instructables! Glöm inte att följa, favorit, dela eller kommentera!Steg 1: material: smuts, stege, vatten, vete utsäde, hoe och benmjöl!Steg 2: detta är den färdiga mod...

Hur man spelar jag vill ha dig tillbaka del 2

Här är den andra delen av jag vill ha dig tillbaka. Måste du korsrefererar noga med Del1 att få refrängerna.Om du har några frågor huvud över till min hemsida hur man spelar bas och Använd kontaktformuläret....

Hur man installerar Damn Small Linux i en Dell Inspiron 2600

fann jag mig äcklad med en långsam dator med Windows XP plågsamt långsam. Jag beslutade att ersätta operativsystemet med en liten distribution av Linux. Efter lite forskande plockade jag DSL (Damn Small Linux ). Jag försökte med en inbäddad iso-fil i...

Hur man skapar en låg budget film del 3

i detta instrucatable jag kommer att göra nästan en inköpslista topp 3 bitar av utrustning plus några fler tips men detta glömmer om den låga budgt och ger i en mediam budget. ledsen för det!, men om du inte har redan läst del 1 eller del 2 du bättre...

Hur man gör en trä spatel, freehand: del I

om du laga mat med dina egna handgjorda verktyg, du älskar matlagning desto mer! GÖR DET PÅ TECHSHOP! WWW.TECHSHOP.WS!Gör matlagning verktyg med skogen som du associerar med mat: lönn, äpple, körsbär, butternut, päron, etc.Jag arbetade med en bit skr...

Hur man gör en fiske lockbete med en plastsked

denna kompatibel är om hur man gör en fungerande fiske lockbete med ingenting men en plastsked och ett par andra saker.Steg 1: Saker du behöver en borr och en liten bit,1 plast sked,2 slip loopar,1 krok,1 vridbar,måla,1 pensel,och en såg.Steg 2: Skär...

Hur man gör en 3D Mario Coin box!

Efter söka efter så lång tid för ett mönster som jag inte kunde hitta, bestämde jag mig att försöka göra mitt eget. Efter 4 svårt och frustrerande försök, jag lyckades, jag tror det visade sig ganska bra. Så här är jag... Redo att dela med mig av den...

Hur man äter för gratis varje dag (vid ett universitet)

jag går till University of Colorado i Boulder. Varje dag finns dussintals evenemang med gratis mat väntar på att ätas av hungriga teknologer. Allt du behöver göra är att veta vart man ska gå! Detta är min första instructable, men jag har funnit det o...

Hur man gör en mini USB dammsugare

Hur man gör en mini USB dammsugare del 1Hur man gör en mini USB dammsugare del 2Steg 1: För att göra en mini USB dammsugare du behöver! I dagens video jag ska visa dig nästa idé av hantverk och hemgjorda saker, faktiskt hur man gör en mini USB dammsu...

Hur man målar fåglar i akvarell. Del II

Detta inlägg är en fortsättning av den tidigare handledningen på min blogg "Hur man målar fåglar i akvarell" del II denna tutorial får du lära dig att rita har!Steg 1: Hitta en modell!Det är bäst att ha en modell, oavsett om det är en riktig fåg...

Hur man byter LCD-flex kabeln för Canon HF11 videokamera

Min Canon HF11camcorder började att misslyckas Visa bilden när LCD var helt öppen, ett tag det fungerade bara när det var bara halva-öppen och till slut hade jag ingen bild på LCD. Skyldige – menyfliken LCD kabel som passerar genom gångjärnet.Den end...

Hur man gör en flytande vin flaskhållare

ända sedan jag först såg en av dessa, jag ville ha en. Principen om tyngdpunkten framgår så utmärkt av denna uppsättning upp, för den håller sig svävande i luften, eftersom tyngdpunkten av hela systemet (styrelse och full flaska) är direkt över lutan...

Hur man gör en enkelsäng - del II The sänggavel

Det här är del II i en serie i tre delar om hur man gör en enkelsäng. I denna video Visa jag dig hur man gör en sänggavel. Del i I, jag gjorde den ram som madrassen kommer att sitta på. I den här videon gjorde jag sänggavel.Det är där du kan låta din...

Hur man gör en fiske lockbete från Paracord

I hela detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en fiske lockbete ur paracord. När i en överlevnad situationen att veta hur man tar isär din paracord redskap och använda är det för överlevnad viktigt. Efter alla, varför annars skulle du ha...