Hur man gör en porcupine pin kuddedet är ingen hemlighet jag är ett fan av pin kuddar... Jag har så nyligen gjort en hel del. Liknar de söta och (inte så) gulliga piggsvin och igelkottar! Den jag gjorde idag är en söt liten piggsvin. Här är en tutorial så kan du göra det också:
Se Steg
Relaterade Ämnen

Smart kudde... Hur man gör en väckarklocka kudde

SMART kuddeHur man gör en väckarklocka kudde!KONCEPT:När du presenteras med utmaningen att skapa en "smarta objekt" väljer jag att koncentrera sig på objekt som effekt mitt vardagliga liv. Min kudde och min väckarklocka. Jag avgudar. Det andra j...

AutoCad Inventor 2011: Hur man gör en Hitch Pin

jag kommer att försöka lära dig att göra en 6" Hitch Pin i uppfinnare 2011 Pro. Du kommer att se min början till slut beskrivning på nästan allt. Jag kommer att visa hur man gör de enskilda delarna.Detta är tänkt för personer som inte kanske har anvä...

Hur man gör en Mockingjay Pin från Hunger Games

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du gör din egen mockingjay pin! Det är super enkelt och ganska lätt, och genom att detta är den första uppsättningen instruktioner på internet om hur man gör en av dessa. Allt du behöver finns.-ett blo...

Hur man ersätta NES 72 Pin Connector NES System reparera

denna video om hur man reparera Nintendo NES systemet från den fruktade blinkande/blinka skärmen av död kommer till dig med folk på Nintendo reparera butik Inc. Om din NES blinka, blinka eller bara inte spela dina spel, är chanserna måste du ersätta...

Hur man gör en origami Pin-wheel Box lock!

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en pin-wheel box lock....

Hur man gör en anpassad pine log lampa på de billiga!

Detta instructable visar dig hur man gör en cool lampa ur en vanlig bit av ved.Steg 1: Material/verktyg som behövs: Två bitar av tall för att förstora.Ett platt stycke w / naturlig kantEn 3 "x 12" rund bit w/bark kvar påGammal lampa fixtur med l...

Hur man gör en omvårdnad kudde (boppy)

Min svägerska hade bara sitt första barn, så jag beslöt att göra en omvårdnad kudde för henne. Jag köpte en nybörjare symaskin nyligen och jag har använt det ett antal snyggt projekt som detta.För detta projekt behöver du följande:Ca 1-2 varv av bill...

Hur man gör en Porcupine väst

Porcupine västen är en bärbar, spikey kropp-förlängning som gör att du kan ta upp mer utrymme. Du kan använda den för att expandera ditt fotavtryck och ibland ditt personliga uttryck.Listan över material för detta projekt är avsiktligt enkelt. Vad är...

Hur man gör bubbla push-pins (eller fisk-eye tummen nubb)

Håller du inte älskar det när någon kommer, märker något och säger, "varför, det är helt enkelt awesome," och du kan flåsa ut bröstet stolt och säger "tack. Jag gjorde den." Tja, är detta Instructable utformad för att få den typen av r...

Hur man syr en elegant sittpuff golvet kudde

sy några snygga golvet kuddar eller poufs är ett roligt projekt och barn älskar dem! Jag såg några av dessa online säljer för om $250 - se här för en gjord av West Elm och det ser ut precis som den senaste gjorde jag i grönt! Detta projekt är inte al...

Hur man gör en 9 pin hane usb till dubbel USB-kabel

detta instructable är för de människor som har alla 9-STIFTIG USB-portar på moderkortet används upp och har en enhet som en media card reader, eller addon enhet och behöver en egen kabel för att ansluta enheten till externa USB-portar på datorn.ledse...

Hur man gör en liten gris kudde

behöver en little piggy kudde medan du tittar på TV? Sedan gjorde det själv. Det är mycket lätt.Steg 1: Först måste du skapa en piggy form trasa... se till att formen passar ditt material...Steg 2: Och den nedre delen... se till att passa upp.Steg 3:...

Hur man gör en lastning pin

du kan använda en lastning pin med många diverse handtag för olika övningar.Jag gjorde detta ursprungligen för min Rolling Thunder handtag, som kommer att vara en annan instructable mycket snart.Steg 1: Få dina delarGanska enkel installation egentlig...

Hur man gör en Mockingjay Pin: som kan ses på Hunger Games

Ok så detta instructable är väldigt enkel att göra men det tar mycket tid och tålamod. För att göra detta Mockingjay stift behöver du följande:-lera (som kan sättas i ugnen)-kniven-guld och svart färg (jag använde nagellack)-en PIN-kod-scolpting verk...

Hur man gör en Bobby pin Shooter med ett strå

en awesome bobby pin shooter som skjuter ganska långtSteg 1: Saker som behövs En Bobby Pin (naturligtvis), A Bendy halm (tillval), sax och ett gummibandSteg 2: Steg 1 Starta genom att böja din halm i en vinkel. Om du inte har en bendy halm hoppa över...

Hur man gör en kawaii sushi kudde!

Vill du piffa upp ditt rum? Om du gillar kawaii grejer eller söta saker är detta en bra idé att dekorera din säng.Allt du behöver för detta projekt är:-Något runda för mönster (som en maträtt)-Vitt tyg (jag använder vanlig tyg)-Svart tyg (jag använde...

Hur man gör en pull pin vatten granat

detta är färgen / vatten granat jag gjort. Jag tog ett segment av latex kirurgiska tuber från en slangbella och knöt en stram knut i ena änden och pumpas vatten in i den andra änden tills det uppblåst som en ballong. Jag tog en kapsyl med ett hål bor...

Hur man gör en Porcupine boll

här är en lätt förrätt att göra och fungera som en plockmat för din nästa få ihop...

Hur man gör en pull pin Airsoft granat

först av allt vad du behöver är:Vinägerbakpulverplastfolietejpbehållare eller flaskascisscorsDrillen åttonde borrsträngSteg 1: borra ett hål i mitten av locket eller mössa så att en bit snöre kan få igenom så jag rekommenderar borr 1 8.Steg 2: Sedan...