DIY telefonbok plånbokdenna plånbok är tillverkad av en gammal telefon bok eller tidning. Plånboken tar endast några minuets att göra... och använder endast några ark av papper (telefonbok sida), tejp och en klippanordningen. (sax eller en kniv)

Vara kreativ, du kan göra vad jag gjorde, och på sidan i telefonboken som har ditt nummer på det, eller ens använda en sida om din vänner. Hursomhelst, är det en ganska söt plånbok.

Detta instructable är en del av den "instructables plånbok konkurrens" som kan hittas här:
Den instructable på hur man skriver in
så ge det en ärlig betyg!

Tack för att kolla detta.
~ Twisted

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till bära mindre grejer - DIY Pocket plånbok och Key Holder

En tid testat, enkel konstruktion som bär endast det allra nödvändigaste för att lämna ditt hus idag: nycklar, ID och valuta. Ingen nyckel kedjor, inga glömda medlemskort, ingen overstuffed myntficka full av pennies.Steg 1: Samla materialTjockt läder...

DIY Euro plånbok

detta är en instructable hur man gör en euro plånbok. Tidigare i år mitt hemland Slovenien blev medlem i europeiska valutaunionen och tog euro för sin valuta. Så i stället för papper pengar hade vi i våra plånböcker innan, vi nu har en hel del mynt.....

DIY Tyvek plånbok (med 9 x 12" kuvert)

min inspiration kom från första Dynomighty plånboken jag köpte - är inte bara AWESOME, men de varar för evigt. I själva verket är den enda anledningen jag någonsin få en annan eftersom jag blir uttråkad av design... Oavsett, misslyckas det aldrig med...

DIY Raxine plånbok

Detta är en lätt att göra skinnpung...Du kan göra det ur gamla tabeller dukar...Steg 1: (Exteriör bit) Saker du skabehöver:1. läder tyg2. symaskin3. dragkedja4. tråd, nål och saxSå storleken på handväskan beror på dig, använder jag 14 i höjd och 12 t...

Hur man gör en Camo, dubbla plånbok silvertejp med kort fickor

denna video kommer att visa dig hur man gör en DIY kamouflage plånbok silvertejp som är dubbla med kort fickor med robust Gorilla varumärke silvertejp....

Hur man gör en plånbok/clutch väska

DIY billiga plånbok aka clutch väska.Steg 1: material needes 1.2 bitar av tyg en halv storlek på den andra.2. elmers lim3. valfria utsmyckning färgSteg 2: steg 1 Satte ju mindre å på botten och större en bakom den och limma fast den på plats.Steg 3:...

DIY - läder plånbok på 5 minuter

Denna plånbok tillverkad av läder du kan producera (av dig själv) hemma med ganska enkla verktyg ochi en mycket kort tid.Steg 1: verktygDenna plånbok tillverkad av läder du kan producera (av dig själv) hemma med ganska enkla verktyg ochi en mycket ko...

Filofax plånbok DIY

jag vill att du ska visa hur man gör enkla tyg plånbok för din favorit Filofax. PS Du kan använda denna tutorial också för penna fall om du behöver som mer.Steg 1: För star du behöver din super trevliga och roliga planner. Ta bort en av sidan så visa...

Stor plånbok DIY

Hejtitta på min video. Här är hur man gör en stor "fat" plånbok för räkningar, mynt och kort.min kanalbo ödmjuka...

DIY mynt och nycklar plånbok

Denna plånbok gjordes av min dotter, hon är nu studera läder hantverk och göra mig ett experiment, jag har ingen aning hur hon design det heller jag har gett rekommendation. Jag posta detta instructable i reverse engineering aspekten, med en enkel pl...

DIY läder kortinnehavaren och plånbok

Hej killar,Du kan se hur man gör en läder kortinnehavaren och plånbok i min video. Du kan också ställa mig några frågor härhttp://Twelve-to-eleven.tumblr.com/min youtube-kanal...

DIY cykel Tube plånbok

I denna instrucable kommer jag visa dig hur man gör en plånbok ur en cykel innerslang. Jag bygger konstruktionen av en plånbok silvertejp jag gjorde för ett tag sedan. Hoppas det fungerar för dig!du behöver:-Cykel innerslang (du behöver bara en två f...

DIY plånbok från Airsoft Box

hur man gör en cool smuts billiga plånbok från en airsoft box eller något nära.Steg 1: material Du behöver en kniv, sax, tydlig förpackning band och en låda.I pic jag tillägga inte sax eller tejp eller kniv, men du behöver dem.Steg 2: Klipp ut rektan...

DIY personliga papper plånbok

detta ' galla kommer att lära dig hur du gör din egen supercool, anpassade design papper plånbok. Det är inte som en normal papper plånbok, den har en anpassad utskrift ska gör den unik, du kan använda min MC Escher design eller gör din egen med min...

DIY plånbok med gamla band

Här är ett projekt som jag har haft på min att göra-lista för en stund inte. Jag har alltid varit intresserad av alternativa användningsområden för olika objekt, och jag har alltid velat göra några coola projekt med en mans slips. Jag äntligen hittad...

DIY $2 kompakt plånbok med fack

Jag älskar bär skinny jeans! Och så långt som möjligt, skulle jag föredra att hålla händerna fria medan jag ut ur huset. Frågan är, min gamla plånbok var ganska skrymmande, och det innebar att medan jag var ute, det skulle antingen sitter obehagligt...

DIY papper väska plånbok

plånböcker blir så dyrt. Här är hur du kan göra en söt plånbok kan du dekorera hur allt du vill. Och det är något du kan göra med saker som ligger runt ditt hus Njut.Steg 1: Vad du behöver Att göra denna lätt plånbok du behöver:•en papperspåse•Scisso...

ABZ... Mitt bästa liv hacka för min midja & min plånbok. DIY enda portion fryst luncher.

Jag kan sätta ihop en lunch för ett par dollar, & jag vet vad som händer i den.Steg 1: Gå på en dietEn av de saker som jag verkligen försökt att ändra upp i år var min diet/motion historia. I mitt 20-talet, kunde jag äta något jag ville & jag stan...

DIY lätt sticka plånbok

Gör din egen söt och mysig väska med denna mycket lätt stickning tutorial!Följ instruktionerna på videon och låt mig veta om du har kommentarer eller frågor.Thank You =)...