Hur man gör en silvertejp telefon fall



Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en kolfiber telefon fall

IntroduktionI behov av ett starkt, hållbart och skyddande telefon fall? Inte leta längre! Denna handledning kommer att berätta allt du behöver veta om hur man gör en kolfiber mobiltelefon fall. Kolfiber kompositer blir ett ledande material i olika br...

DIY Hur man gör en Catbug telefon fall

Tappraste krigare Catbug! Catbug är två av mina favorit saker katter och nyckelpigor! När denna show kom ut var jag redo att dö. Detta diy kan göras i alla fall inte bara för din telefon mybe din tablet eller musik spelare. Jag hoppas du njuta av den...

Hur man gör en cool telefon fall!

Detta är min första instructable jag hoppas du gillar och om du vill kan du redigera denDetta är vad du behöver: valfri färg kände [Jag valde lila eftersom dess min favorit färg] för basen och jag skulle rekommendera du brun för mun och stygn, vitt o...

Hur man gör en kamera / telefon fall ut av gamla jeans

jag behövde en kameraväska så jag gjorde detta. hoppas ni gillar detAtt se mer arbete klicka härGillar du också: suitcasesounds.tumblr.com Kolla em utSteg 1: Samla material Här är vad du behöver:Ett par gamla JeansNågra andra material för ryggen (kan...

Hur man gör en Skype-telefon? TELEFON HACKA!

I dagens video kommer jag visa dig hur man gör en Skype-telefon hemma nästan gratis!Steg 1: Handgjorda Skype telefon.Handgjorda Skype telefon kommer att hjälpa dig om du fick ingen mikrofon och hörlurar, men du måste tala på Skype omedelbart. Det är...

Hur man gör skum hår faller.

Hej, detta är min första instructable, jag hoppas du gillar den.Jag ska visa dig hur man gör skum hår faller (temporärt hår bitar). Ett billigt och roligt sätt att ändra ditt hår. Kan bäras ensam eller under syntetiska dreads. Underbara cyber hår.Är...

Hur man rengör en Samsung telefon

dag jag ska visa dig hur man rengör en Samsung telefon. Ibland, efter att ha telefonen för så lång tid, kan det få smuts och skräp inuti. När detta händer fungerar det också.Steg 1: Öppna upp din telefon. Först måste du öppna upp baksidan och ta ut b...

Hur man gör en sol telefon laddare ryggsäck

Hej! Detta är min första instructable så låt mig veta vad ni alla tycker!Under längst tid, hade jag velat en laddare som jag inte hade att plugga i, en jag kan lita på när jag är utanför. SÅ detta är vad jag kom med. En awesome lätt att göra sol ladd...

Hur man gör en silvertejp Dummy

i ett land långt långt borta, en enda tonåring tjej hade ingenting att göra. Med en bror som är mycket beroende av silvertejp, (men han aldrig använder det, förklara det!) en duct tape man/kvinna är allt hon kunde komma på. Tja, är här det.Obs: Duct...

Hur man gör en silvertejp cigarettetui

jag har postat några bilder av dessa och aldrig sätta upp instruktioner men har uppmanats att göra det till en Instructable så här är det! En modern, kreativ, praktiskt taget fria, återanvändbara fall för din cigaretter! Cigaretter är inte tejpade i...

Hur man gör en öronsnäcka fall

jag kommer att visa dig hur man gör en verkligen nyttig Örontoppar fall. Det håller dina hörlurar från som fastnat i en väska, eller varhelst du håller den. Det är dock stora så det mest troligt inte får plats i en ficka. Men det är bra för resor, oc...

Hur man gör en duct tape fall för handdatorer.

Dag jag ska visa dig hur man gör en duct tape cas för din handhållna anordningar. Detta är ganska enkelt att göra och kommer väl till pass. Plus, kan du också skapa en ögla på baksidan så att ditt fall när din höft via ditt bälte.Steg 1: material Mat...

Hur man gör en kolfiber mobiltelefon fall

Denna ska tutorial vägleder dig steg för steg att skapa ditt alldeles egna kolfiber mobiltelefon fall. Kolfiber (CF) är en alltmer populär material att använda för mobiltelefon fall eftersom det är starka och lätta men framför allt på grund av dess e...

Hur man gör en silvertejp plånbok.

jag läst den "kvalitet plånboken silvertejp" en liten stund sedan. Efter några fler duct tape plånböcker, duct tape skål, och även duct tape epelets (för alla dessa scouter där ute) beslöt jag att göra min egen duct tape plånbok instuctable. Det...

Hur man gör en silvertejp flätad armband

i detta instructable, du lära dig att göra en duct tape flätad armband. Jag har sett många människor göra tutorials om hur man gör en duct tape flätad armband, men detta är precis som jag gör den. Det är nog ganska nära hur alla andra gör det. Jag ho...

Hur man gör en silvertejp båge!

Hej Im Cloud9AJYT och jag kommer att visa dig hur man gör en Duct tape båge! Du behöver:-Silvertejp för att förstora-Sax-En linjal-En bobby pin.Ha det så kul!Steg 1: Steg 1: välja en silvertejp.Välj en silvertejp som du gillar. Jag få brukar min från...

Hur man gör en silvertejp väska

steg för steg: hur man gör en påse av silvertejp! Detta är den enkla, vanliga versionen.Du behöver:-linjalen-valfri färg rulle silvertejp-razor/x-acto kniv/saxSteg 1: mäta en 10 i. remsa av silvertejp. Mät ut en annan band av samma längd, och placera...

Hur man gör en [Totoro] penna fall för Under $3!

Detta är min post för Instructables Back-To-School tävling! Snälla rösta på mig ~! ^_^ Tack så mycket för allt ert stöd! Jag lyckades placera som en tvåa! :DMed det nya läsåret närmar sig denna månad, och märker att jag ofta gräva runt i min väska fö...

Hur man gör en kartong telefon

jag har alltid haft ett intresse för kartong. När jag var 7 gjorde jag en bil ur det, men jag tyckte att kartong modeller var för enkelt. Jag beslöt att göra något av kartong som var mer komplicerad. Jag bestämde mig på en telefon. Och ja, det funger...