Hur man målar din XBox360 styrenheten!Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man målar din hund tånaglar (SMÄRTFRITT!)

Det tog lång tid men jag slutligen gjorde det!Hur man målar din hund tånaglar!Steg 1: Litet och en tillbehör jag sätta ett armband på min hund bara för att göra det söta!(men hon slutade bita av och slita det i styckeninnan jag kunde stoppa henne...)...

Hur man målar din ventilkåpan

jag har haft denna idé för ett tag, och jag tänkte att jag kanske också igång. Jag ska visa dig hur man målar din ventilkåpan. Jag gör detta på en 1989 Honda Prelude 4WS Si och på en 1995 Honda Accord EX VTEC. * Obs * behaga låta mig veta om jag miss...

Hur man målar din Longboard/skateboard

detta är en lätt Nybörjarguide om hur man målar botten av din longboard eller skate board. Samma metod kan användas på lastbilar för din styrelse!Steg 1: Vad du behöver - En longboard däck, helst tomt - vit sprayfärg eller valfri färg-Spray färg färg...

Hur man målar din dslr

jag har haft en Canon 10D med en bruten slutare ligga runt och slutligen hittade vad till gör med den. Jag sökte oändligt online för människor som har provat detta och allt jag hittade var katastrofala målningen av en D90 på DigitalRev. Jag bestämde...

Hur man målar din Airsoft Gun

i denna tutorial jag kommer att visa dig hur man förbereder och måla din airsoft pistol i några enkla steg. Detta är min första instructable så snälla kommentar på hur du gillade eller ogillade det.Steg 1: material För detta instructable, du behöver:...

Hur man målar din Arm att se ut som en Cyborg

Idag kommer vi att lära hur man återskapa Askas Arm, men detta kan användas för andra kostymer.Steg 1: leveranser PrimerSilver ansiktsmålningSvart ansikte målaNågot att sätta ansikte måla i medan målningLip borste (eller tunn utgör borste för linjer)...

Hur man målar din gitarr helt enkelt

Detta är en guide för hur man sprayfärg gitarren.Steg 1: GitarrDu bör börja med att ha en gitarr. Jag valde min röda Fender Stratocaster men ville ha en mer professionell letar bild så jag tog bara en från google bilder (de är i princip samma sak).St...

Hur man målar din cykel

här kommer jag visa dig mycket enkla steg för att måla en cykel med några husgeråd som du kan få på din lokala järnaffärdenna cykel visas här hittade jag i någons skräp. allt det behövde var en ny däck slang och vissa lube. fungerar bra, lite grov oc...

Hur man målar din Gameboy färg!

Material som behövs:En burk eller två av KRYLON FUSION läppglans för plast spraypaint (se till att det är exakt typ om du vill att det ska se bra ut, eftersom det inte kräver någon före måla prepping eller slipning). De är $5 vardera på ACE hardware,...

Hur man målar din skinnsoffa

Hej där!För ett tag sedan målade min mamma och jag min dad´s soffa för honom. Det gick jättebra, så jag tänkte jag skulle dela det med dig. Vänligen fråga, om du har några frågor, I´ll gärna besvara dem.Du behöver:-gummihandskar.-aceton.-gamla lakan....

Hur man målar din pistol: röd vit och blå camo

beslutat att måla min paintball pistol amerikanska flaggan camo. Något lätt tutuorial....

Hur man målar xbox 360 controller

Hej detta är min första Instructable så gå lätt med kommentarer. : P bra i detta Instructable jag visar dig hur man målar din xbox 360 controller! (ja jag vet att det finns en hel del Instructables på detta). Jag är och inte en pro målare/modder men...

Hur man målar läderskor

Uttråkad av plain svart, vit eller brun skor? Hoppas att piffa upp din favorit par misshandlade brogues? Intresserad av att göra en personlig present till någon som har fötter? Detta instructable kommer prata dig igenom processen att förvandla ett to...

Hur man målar en X-Box - enkel xbox mod

detta är en snabb tutorial på hur man målar din xbox....

Hur man målar en ps3 controller tiger camo

detta är först instructable på hur man målar din ps3 controller i tiger camo har jag aldrig funnit en instructable innan på detta eller någon så kan få igång tålamod är verkligen viktigt för detta om du inte har tålamod du sannolikt kommer att göra e...

Hur man gör din drake

Gimbled 'Stormfly' och 'Astrid' från hur man tränar din drake 2Steg 1: PVC skelettDrakens skelett är PVC rörledning, balsaträ för gimbal och torr vägg pålar för benen och ge mig höjd.Steg 2: Papper Mache Jag gjorde de allmänna formen i huvud och horn...

Hur man färga din hund eller katt (med hemgjorda färgämne)!

Det är så svårt att hitta en cool färg som fungerar för hundar med långa mörka hår (jag har en pudel). Så uppfann jag min egen färg och här är det! (min sista steget har instruktioner om hur att få ut). Snälla rösta på mig i dyeing för färg tävling!V...

Hur man målar täckning för airsoft

jag kommer att visa dig hur man målar några täckning för airsoft. Jag gjorde det tidigare idag. Ledsen för bilderna... Jag glömde att ta bilder så de är i färg men de är bra bilder.Steg 1: Först, hitta något som du kan använda. jag använder trä. Skär...

Hur man målar en räv i akvarell

I denna tutorial får du lära dig att rita fox med band i akvarell. För mer tips och bilder, besök min blogginlägg: hur man målar en räv i akvarell.Du kommer att behöva:akvarell färgpennadopp bläckpennaolika storlek penslarmenyfliksområdetSteg 1: Rita...