Hur man organiserar linux-mini, kompatibel 1 av mångaverkar jag har svårt att hålla mina media min kraftigt skjutit skolarbetet organiserad och så gör du, så låt mig visa dig hur jag organisera mina media och arbete.

Mini, kompatibel 1 av många

Relaterade Ämnen

Hur man organiserar kök skåp förvaring

för effektivare i lagandan, att hitta och använda kök staples, jag beslutat att organisera skåp förvaring som visas i detta instructable. Det är meningsfullt för mig för att kunna utnyttja hela skåputrymme utan att behöva lasta många burkar eller fla...

Hur man installerar Linux på din Windows med hjälp av VirtualBox

Hej,,,Mitt namn är Marwan Aljadani från klass B203, jag ska visa dig hur man installerar Linux på din Windows.Du behöver bara två saker:-VirtualBoxDenna programvara kan kör Windows, Linux, Mac operativsystem.Du kan hämta den från här-Linux OS (till e...

Hur man organiserar din vävstol som?

Detta är en handledning för att berätta hur vi organiserar en vävstol uppsättning.Senaste tutorial: (Hur man använder mini vävstolen?)Gillar min Facebooksida: https://www.Facebook.com/Rainbow.Looms.by.SaraSteg 1: Få alla instrument. Få alla instrumen...

Hur man skapar en Arduino kompatibel Bluetooth 4.0 modul

UPPDATERING: Låter göra robotar, mitt hem digital hackerspace, köptes av RobotShop. Jag vill inte gå in, men de nya ägarna förbjudit mig själv och de flesta veteran medlemmarna. Som sagt, de flesta av länkarna där kommer att brytas. Lyckligtvis kunde...

Hur man gör Mini kanelbullar

Jag visar hur man gör Mini kanel rullar, de är mycket lätt att göra och smaka utsökt. De är gjorda från grunden och tar bara ca 20-30 minuter av förberedelse. Ingredienserna är ganska vanliga och du har antagligen redan dem. En Frostad glasyr kan läg...

Hur man gör mini solar bil

steg 1: köpa solpaneler, dc moto 3v och hjulDu kan köpa dem på internet, du Sök på google "mini solpaneler" och "dc motor 3v och hjulet"(mycket och billigt), solpaneler 2$, motor 3v och hjul 4$steg 2: göra elektronisk kretsDu kan hämta...

Hur man gör mini fotbollsmål

i denna insttructable som jag ska visa dig hur man gör mini fotbollsmål.Steg 1: Storlek Så för att få fotbollsmål bas du klippa i hörnet av papperet.Steg 2: Vika och klippa Vik 3 sidor och sedan skär 4 hörn sedan sätta vikta sidorna tillbaka upp.Steg...

Hur man gör mini basket mål!

Hey folks! Tack så mycket för att visa min instructable! Okej! Vad jag kommer att visa dig hur man gör i detta instructable är hur man gör mini basket mål ur enkla saker som du kan hitta hela huset. Beräknad tid att göra detta projekt är ca 30-45 min...

Hur man gör Mini fikon håll din laddning sladd

bild denna vardagliga situation: du är i sängen, surfa Facebook eller Instructables på telefonen. Telefonen varnar det är nära att dö. Når du för laddningssladden, som ligger på golvet, och du faller ur sängen.Jag är säker på detta, eller något likna...

Hur man gör Mini bågar för stift Bobby och pannband

denna handledning är ett enkelt och snabbt sätt att lära sig hur man gör mini stråkar för stift bobby och pannband. Jag tycker dessa är så söt och ser bra ut på nästan alla!Steg 1: Vad du behöver -Tyg, inte mycket alls. Någon stil eller tjocklek du v...

Hur man gör Mini Lollipop

Hur man gör Mini Lollipop...

Hur man sätter min dator eller Pc på skrivbordet i Windows 10

Denna video visar dig hur man sätter min dator eller pc på skrivbordet i Windows 10.1. Högerklicka på skrivbordet2. Klicka på anpassa sedan på teman3. Klicka på skrivbordsikonen inställningar, sätta en bock i rutan för den artikel som du vill ha på s...

Hur man installerar Linux / DD-WRT Firmware på routern

Beståndet firmware på routrar är utformad för att minimera supportsamtal, och följaktligen är ofta mycket enkel. Jag har nyligen använt en Linksys router som inte ens skulle tillåta mig att se MAC-adress enheter, eller till setup port forwarding för...

Hur man organiserar en bekämpa äta ute

Allt pappersarbete behövs för att organisera en bekämpa äta ute (på lodge) är under logistik steg ***Kommer in Cadet skvadron tio som en nyplockade 2 grad efter att vara i en annan skvadron för två år tidigare var ganska intressant. Jag var lite nerv...

Hur man gör mini Rocket Launcher missil Bazooka fast Propellant HD videokvalitet

följer min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mheeHemsida: http://www.educatetube.comVärd: SipskiHur man gör en mini rocket launcher eller fast propellant missil bazooka. Alltid bära skyddsglasögon och göra experimentet ut...

Hur man gör Mini Korker Hårsnodd instruktioner

när du gör 3,5-tums eller större korker bågar, det är lätt att bara binda den korkers tillsammans med en korker låda. Denna metod är inte lämplig för mini korkers om--korker bitar kommer att köra överallt.I denna tutorial visar vi dig hur man gör ful...

Hur man gör Mini Metal gjuteriet

Hur man gör en enkel bakgård gjuteri för mindre än $20, för smältande pop burkar och gjutning aluminium.Steg 1: Titta på VideoVarning: Träkol gjuterier når temperaturer över 1, 000ºC, vilket är långt över smältpunkten för hobbyister. Detta projekt bö...

Hur man gör min käke ben kniv

jag har bara gjort 2 knivar innan den här och detta är en av mina bästa. Jag gör mina knivar ur gamla cirkulära sågklingor. De gamla blad är så mycket bättre eftersom stål är gjorda av kvalitetsmaterial. När det gäller utformning av dem, jag skissa p...

Hur man gör min pneumatiska pistol

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en pistol som jag har gjort mina egna planer och har varit ändra under lång tid. Här är en liten kaliber (10 mm) hög preasure (3-4 bar) typ.Kom ihåg detta är min första instructable men känn di...