ID-bricka snodd av LANMANParacordvågrät eller lodrät namnskylt med logoband
http://www.lanmanparacord.com//product_info.php/products_id/271

Material du behöver:
Ca 4' av paracord
(1) 1/2" plast spänne
Bryta sig loss sladden release av något slag
En ID-bricka hylsa

Slingan som går genom plastficka måste vara cirka 2" så du kan göra en ko hitch. Bildar en slinga och knyt en cobra väva ansluten till ena änden av spännet. Tack svåra. Nu gör en ko hitch på andra sidan av låsbeslaget lämnar tillräckligt långa för att gå över det genomsnittliga storlek huvudet. Jag lämnade ca 14". Sätt de öppna ändarna genom sladden frisättning och bränna ändarna så den inte glider av ändarna. Knäppa sladden release slutar ihop och du är klar!

Relaterade Ämnen

Mus fälla ost bricka

Detta var ett roligt projekt som jag lätt gjort under helgen. Jag lovar er att jag använt helt ny mus fällor, direkt från omslaget. Ingen återvinning för detta projekt--LOL.Jag noggrant läst paketet och besökte på tillverkarens webbplats. Jag såg någ...

Designa en rostning bricka i Fusion 360

Låt oss göra en kaffe bean Kafferostningsföretagen!FirstBuild är en ganska söt gemenskap av designers och ingenjörer där vem som helst kan bidra till utformning och tillverkning av GE apparater, och denna månad de kör en design utmaning för en kaffe...

Skapa en bricka i SolidWorks programvara

Programvaran SolidWorks är en dator modellering av programvara som tillåter sina användare att skapa delar på datorn. Med dessa datormodeller, kan dessa delar användas för styrka testning, maskin att bygga och många andra program! Det finns många pro...

Annons på bricka för elektrisk skoter

Inuti pdf kan du hitta enkla instruktioner för att bygga en bricka för att hjälpa någon bära hans saker runt....

5 Gal Bucket kläder bricka

Jag har sett några 5 gallon hink kläder brickor, jag trodde jag skulle göra en frontlastare.Jag gjorde detta helt av rester och skrotar, det finns saker jag kunde ha gjort annorlunda, men jag arbetade med vad jag hade.Jag vill nämna-den viktigaste fö...

Befria kläder fångas i en LG WT4870CW bricka

Min fru och jag var förvånad över för att finna att medan tvätt en bordsduk vår LG tvättmaskin på något sätt lyckades tuck och ställa det under plattan i botten av tvätta badkaret som visas ovan. Vi var ännu mer förvånad att ingen mängd av tugging på...

DIY lätt Easter Egg bricka

Varje år, pryder min vän Zuzana köpta kyckling ägg till läckra mästerverk. I år hade hon ambitiösa planer för att färga ägg med betor juice, gurkmeja och lök peeling. Med allt prat om påskägg vandrade mitt sinne till talrika pastell färgade keramiska...

Hur man knyter en snodd Knut

Detta är en snodd knut. Gör dig redo att prova.Steg 1: Gör en Bight med din repSteg 2: Gör en loop med en ändeSteg 3: Passera stående slutet under arbetande slutetSteg 4: Passera över Helgolandsbukten med stående slutetSteg 5: Dra genom mitthåletSteg...

Så byggde jag en billig laptop bricka för min lastbil

jag älskar min Toyota Tacoma pickup. Det är den perfekta bilen för mig. Jag gör en hel del resande i det. Jag går också till en hel del egendom försäljning och auktioner i den. Det finns massor av last utrymme i ryggen för de saker jag köper.Jag bär...

Gjuten betong bricka med metall inlaga

Detta är något jag har velat göra ett tag, så när vi fick några Chang Shapecrete från programmet Instructables bygga natt, jag var helt inställd. Detta är en gjuten betong bricka med koppar och aluminium inlays.Jag gillar ekologiskt, slitna ytor. Ren...

Flaska bricka

Jag älskar att göra min egen homebrew, men tvätt och rengöring flaskorna är en långtråkig tidskrävande uppgift. Jag beslöt att göra en flaska bricka att göra hela processen mindre tidskrävande. Efter en del forskning finns det många olika sätt som mä...

Baby ändra bricka som passar på en bokhylla

spädbarn måste ändras. Vissa folk vilja ändra 'em runt höft höjd. För att vara säker: du kan köpa ett fint skötbord som att åstadkomma förändring. Eller kan du ändra din bokhylla till en monter för en bricka som kan ändra förekommer naturligt. Och nä...

Loft säng med inbyggd bokhylla och bricka

jag gjorde denna säng för min dotter, hennes rum är ganska litet, och lagringsutrymme är begränsad. Flytta sovrumsdel högt upp gör golvyta i rummet mycket mer mångsidig.Steg 1: Main sektioner Sängen byggdes i mitt skjul, i 4 delar. Detta tillät mig a...

Luftgevär Pellet bricka

detta är för människor som vill vara allvar tvätt pelletar av någon kaliber. Okej inte riktigt... Men fortfarande pellets komma brukar smutsig med massor av bly damm på dem som kommer att förstöra din fat speciellt om det är räfflad.Steg 1: material...

PVC och bricka skrivbord/arbetsbänk

Inledning:Mitt namn är chansen i detta Instructable, jag kommer att gå igenom processen att göra en skrivbord/arbetsbänk ur ingenting utan PVC-rör, bricka och 550 sladd (flätad nylon parachute rep). Jag fick ett slags TV-skåp/3 låda dresser grejen nä...

Bärbar bricka Workstation

Kolla in min Etsy shop: igloostudioinc.etsy.comSe steg 10 för uppdateringarOm du inte har plats för en workshop och du satt på dig Pacman fot pall (tack allesflex) framför din awesome HD projektor att göra, vilket gör, att göra hela dagen sedan detta...

Precision verktyg hängare för bricka

jag gillar min bricka redskap galgar mycket. Jag gillar speciellt skruvmejsel innehavare som håller sex drivrutin verktyg med ett smalt skaft och ett brett handtag. Dessa innehavare är tyvärr oftast för bred för att hålla mindre, precision verktyg, s...

Bricka boll Run

Detta är en lätt interaktiv leksak för småbarn och förskolebarn att lära sig om fysik och problemlösning.Material:Det finns ett par alternativ för faktiska bollen köra bitar:6 fot 9/16 "x 1-3/4" Vik formning och1 "x 2" x 6" slipas...

LEGO mixtrande bricka

I våra Mixtrande Studio workshop utrymme på Exploratorium i San Francisco upptäckte vi att LEGO bitar erbjuder massor av möjligheter för mixtra med motioner, mekanismer och kopplingar. Som vi har experimenterat med olika aktiviteter som konst-maskine...