5 Gal Bucket kläder brickaJag har sett några 5 gallon hink kläder brickor, jag trodde jag skulle göra en frontlastare.

Jag gjorde detta helt av rester och skrotar, det finns saker jag kunde ha gjort annorlunda, men jag arbetade med vad jag hade.

Jag vill nämna-den viktigaste fördelen med denna "dubbel bucket" design är att kläder aldrig vila i jord / smuts tvättas av dem. Två tum klyftan mellan botten av tumbler hinken och huvudsakliga skopan kan smutsen att lösa ut.

Den andra fördelen, självklart, det är modellerad av frontlastare, som använder mindre vatten för att få jobbet gjort.

Tredje, maximera användningen av den långa drivaxel ökar mekanisk fördel genom att kunna stå upprätt medan du gör arbetet.

Avslutningsvis vill jag tacka 3of5 för att göra en stor rekommendation som jag kommer att införliva och lägga till Instructable så snart jag kan slutföra det.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkla kläder bricka

moderna kläder bricka verkligen erbjuder en enda. Agitation. Jag erbjuder en enkel en rörliga del kläder bricka. Dessa är alla saker du behöver används cykel rör, sax, lim (gummi och plast). Även bilden är en baffel gjord av cykeln rör.Steg 1: verkty...

Ta bort ännu mer mögel från din hög effektivitet kläder bricka

Front lastning högeffektiv brickor har lukt problem på grund av ackumulering av mögel i tvättmaskinen. Rengöring av packningen och Tvåldispenser hjälper som lämnar dörren öppen men här ensam tar inte helt bort mögel från brickan.Steg 1: Avlopp slang...

Härlig läder hängen och komponenter

Vad bättre sätt för att visa att särskilda någon hur mycket du älskar dem än att göra något för dem. Dessa läder Pendents och komponenter är vacker och lätt att göra. Ännu bättre, göra ett datum för det och göra dem tillsammans, var och en att skapa...

Läder öl & vin Carrier

Vara den elegantaste maker på din nästa picknick med läder lufttrafikföretaget som remmar på din cykel (eller kvast), kan ändras för att passa ett sex-pack eller två vinflaskor och kollapsar i en snygg läder rulla när du är klar!Det finns en hel del...

Anpassade läder sele stil ryggsäckar och hund seldon

Jag tillbringar mycket tid i skogen, och om jag tar en bit av en vandring eller gå på en utökad camping resa jag ta alltid med en ryggsäck. Nu för mig, standard två rem ryggsäckar är lite av en smärta... bokstavligen. Jag har reumatiska besvär i mina...

Fönsterbräda växthuseffekten - återanvändas och återvinnas

Här är min första Instructable postat... Jag hoppas du finner det lämpligt.Fröna började före den sista dagen av frost eller miljömässigt känsliga frön, OR frön som måste vara yta eller grunt sått, har särskilda behov. De måste hållas fuktig, varm oc...

Regn vattenfilter och omkastare

Vi har ett antal regn fat och 275gal backar som vi har skaffat oss på olika sätt. Vi behövde ett sätt att filtrera vattnet kommer från dropplist innan du förvarar det i totes (vi tänkte att de skulle vara svårt att rensa ut senare). Jag ville också e...

Hur grava och stekt en kalkon

några veckor sedan, läste jag att det fanns ett behov av en Instructable på rostning en kalkon. Så jag slog fötter till butiken och tog en KALKONTUPP. Flera dagar senare, hittade jag karencv's guide till rostning en kalkon. Inte att slå alla?Trots de...

MSPF Common Ground

Ostridigt var en trottoar installation designad av molnet Arch Studio för marknaden Street Prototyping Festival. Starta genom att titta på video som gjorts av Autodesk, och sedan fortsätta att lära sig mer om hur vi gjorde det!Du får gärna kontakta o...

3D-utskrifter glödtråden torkning kammare

De flesta trådar kommer i en vakuum förseglade väska för att hålla ute fukt. Om du har många rullar av regenatfilament, några ännu inte utnyttjats, är det bäst att hålla dem i deras slutna påsar tills det för användning. Som sagt, när öppen finns det...

100 sätt att minska din påverkan

världens mest riklig och rikaste energiförsörjning är bevarandet.Utveckla energi effektiva livsstilar är det första steget i att minska den miljöpåverkan som har människor på denna jord. Jag gjorde detta Instructable på detaljer många olika sätt att...

En vertikal vindkraftgenerator från tvättmaskin Motor

har en gammal front-load kläder bricka och några PVC pipe liggande? Gör en lodrät vindkraftgenerator och go GREEN DIY vägen.Steg 1: Ta bort motorn från tvättmaskin Detta steg var den mest destruktiva använder olika redskap för att separera motor mont...

Barrel Gardens: Big Value in a Small Package

Fat trädgårdar är riktigt bra på två saker jämfört med andra trädgårdar:1. minska vattenförbrukningen genom att fånga överflödigt vatten som kan återanvändas.2. plugga en massa växter i ett litet utrymme.Att vara en lägenhet dweller förseglade som an...

Analysera ditt hem användning

Du vill minska din vattenförbrukning för home´s men du don´t vet vilka åtgärder skulle få mest effekt? Ska du köpa en effektiv kläder bricka, ersätta din dusch huvudet eller plantera din trädgård med torka resistenta växter? Du kan fastställa kostnad...

Projektorn skärmen använder återvunnet material

detta är min post för "Fixa det & förbättra det tävling" där jag har förbättrats på en enkel plåt-som vi hängde längs taket med lite vikt på undersidan av det - för en projektor skärm för att göra en bättre version utan att spendera några ri...

Maximera din arbetsbänk

medan min gamla arbetsbänken är van att vara setup för min smak, eftersom de flesta garage entusiast vet det finns alltid utrymme för förbättringar. Min nuvarande setup var inte effektiv och slösat välbehövlig utrymme. Varför jag bestämde mig att ren...

Filtrera din tvätt Graywater med kärrväxter!

Ett tag sedan jag började använda BDT-vatten, avloppsvatten från min kläder bricka, för att spola min toalett. Systemet fungerar bra, och sparar massor av vatten, men jag ville fortfarande ha något sätt att filtrera vattnet först, helst med ett biolo...

En ändring till bertus52x11's vänster handed dSLR innehavaren. (med extra mun grepp)

Så earlyer idag bertus52x11 postat den mest smart idé. Att människor som bara har tillgång till sin vänster arm - permanent, eller tidsmässigt. Hans ursprungliga idé var att lägga till en tumme krok till stativ connecter under, vilket gör att kameran...

Göra en Viking sköld från A vin fat

detta instructable visar de grundläggande steg för att göra en viking sköld från en vinfat topp och några stavar. Detta är inte en definitiv leda utan mer en metod. Min vanliga sköld bas är 3/4" solid kärna plywood saknas ett vinfat topp detta är ett...