Installera ett Garage dörröppnare på din motorcykelnär jag flyttade in i min första huset jag var glad att äntligen få min motorcykel i ett garage. Jag köpte extra garage dörröppnare för att göra det bekvämare för lastbilen och en för varje cykel (fru Rider också). Problemet jag hade med detta är:
A) behöva fiska runt för att hitta på-knappen på fjärrkontrollen (även om knappen tog upp halva ansiktet det ibland visade i min ficka vänd åt fel håll)
B) några gånger om jag lämnade den i fickan byxor det skulle av misstag öppna garageporten och jag inte skulle hitta till morgonen.
C) frus öppnaren föll ur fickan på vägen.
Så jag behöver ett sätt att hålla sändaren på cykeln som vi gör i våra fordon och har också lätt tillgänglig medan ridning.

Denna cykel är en 04 Yamaha R6. Jag har också gjort detta på en 97 Yamaha 600 och två Honda F4 minns inte vilket år de var.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Installera ett Garage dörröppnare Wired till motorcykel Hi-Beam

jag var trött på att gå och av min cykel att öppna och stänga garageporten varje gång jag åkte. Medan min fru och jag var bortrest hittade vi ett projekt på en återförsäljare som får dig att manövrera garagedörren via växeln Hej-beam. Det var $120 oc...

Hur man installerar ett Garage dörröppnare i en instrumentpanel

Jag hade ett problem... Vi har en hantverkare garage dörröppnare, och två fjärrkontroller. Problemet är att fjärrkontrollerna höll vilse eftersom de hade inga klipp på dem. Min frus bil har inte en inbyggd i garage door-knappen, så jag började tänka...

Göra en 30 Pin iPod vagga av ett Garage dörröppnare fjärr!

It's Saturday afternoon. Det regnar. Du är uttråkad. Du har ett par timmar att döda. Vad gör du?Bygga en rad iPod vagga av ett gammalt garage dörröppnare naturligtvis! Duh.Alla har sett dessa iPod vaggor i deras lokala Best Buy eller framtiden Shop e...

Göra ett olje bad luftfilter för din motorcykel eller Generator från en kaffe kan.

jag har alltid gillat utseendet på en avskalad, barebones motorcykel, men jag har aldrig varit förtjust i "pod" style air filter. När jag ändrade min cykel, var big air renare lådan först att gå. Kör allt som suger luft in i en snäv tolerans mil...

Elektriska Imp Garage dörröppnare

Jag har tappat räkningen på hur många gånger har vi iväg på en resa bara för att vända tillbaka för att se om vi mindes att stänga garageporten. Detta "vänners kompatibla visar dig hur du ansluter den elektriska Imp till ditt garage dörröppnare, hur...

Garage dörröppnare

Använd en Raspberry Pi och en smartphone (eller laptop) för att öppna, stänga och övervaka en garageport. Att öppna och stänga dörren säkert genom att använda självsignerade certifikat installerat på familjemedlemmarnas mobiltelefoner. Om dörren är ö...

Bluetooth Garage dörröppnare & bil förrätt

Om du är som mig, du nästan alltid bära telefonen eller är vanligt på en dator. Jag tycker det ofta mer praktiskt när jag kan interagera med sakerna omkring mig som garageportar, bil förrätt, sprinkler, elektriska filtar, julpynt, etc. via min telefo...

Dolda Garage dörröppnare

dilemma... Att hålla ett garage dörröppnare bekvämt och tillgängligt i din bil och inte vilja lämna en väg in i ditt hus.Detta instructable visar hur du integrerar en dold garage dörröppnare i din vehical som kommer att öppna ditt garage enkelt och s...

Dolda Garage dörröppnare (uppdaterad)

Jag ville ha ett garage dörröppnare som skulle inte behöva byta batterier och kunde hålla sig dolda, att inte göra skallra buller under körning.Samtidigt söka efter en idé, hittade jag en kapacitiv sensor på ebay som skulle kunna fungera ganska trevl...

Gör en skoter eller motorcykel Garage dörröppnare ur en Arcade Game knappen; Honda Ruckus

la jag ett garage dörröppnare jag gjort från en arcade game knappen till en Honda Ruckus skoter. Här är en länk till hur-till video.Steg 1: Gör och njut!...

LittleBits Lego hus med garage dörröppnare, väderkvarnar och dörrklocka

för jul, min 9 åriga dotter fick ett littleBits deluxe kit. Tillsammans med en stor låda av legos från min barndom skapade hon och jag ett hus (riad stil) med två väderkvarnar, ett garage dörröppnare och en Ringklocka som utlöser en Summer och blinka...

Piffa upp din butik: installera ett trägolv

Ganska länge nu har jag drömmer om att ha en dedikerad utrymme att vara min träbearbetning butik. Nu när jag har ett garage kan jag äntligen få det att hända! Jag har velat anpassa den från grunden, bokstavligen. Den första stora förändringen kommer...

Installera ett Switched 12v eluttag på din motorcykel - Intro

Motorcyklar vanligtvis kommer inte standard med en 12v uttag, så laddar din telefon eller GPS kan vara en smärta - låt oss fixa det ska vi!Denna guide är att använda en 2011 Suzuki GS500F som ett exempel cykel men denna guide kan anpassas till andra...

Android Garage dörröppnare - ingen Android-programmering, nr lödning behövs.

Uppdatering: du kan nu skapa din egen anpassade meny för att öppna garageporten och växla reläer och på med hjälp av pfodDesigner . Den fria pfodDesigner kommer att generera all kod för dig och pfodApp visas den färgglada menyn på din mobil. Se puls...

DIY Smart Garage dörröppnare

Jag vet att du har fått 5 minuter på vägen och frågade dig själv, "gjorde jag stänga garageporten?".Nu, istället för att vrida runt eller lämnar ditt garage och hus sårbara för tjuvar, kan du kontrollera och stänga den med telefonen med ditt val...

ESP8266 Garage dörröppnare

!!!!!!!!! Varning det kommer att svänga om du träda andra tutorials!Jag försökte transistorn och också använder optisk-isolator ansluten till marken men båda pull ESP för nära marken, shorts ut och kommer att hålla återställa sig själv. För de andra...

"2 Player" Garage dörröppnare

Jag är inte bara en gamer, jag är en gaming entusiasten. Jag föddes samma år som Pong, jag granska spel på Game Vortex och PlayStation illustreras även skapat och undervisade en Intro till videospel utveckling kurs på L.S.U. medan jag var en undergra...

IOT Garage dörröppnare (Android och Intel Edison)

Detta instructable kommer att beskriva en metod som använder en Intel Edison och en Android-telefon/tablett app som garage dörren fjärrkontroll. Detta är egentligen inte en ny idé och jag är medveten om liknande projekt redan ute på nätet, men detta...

RPi Garage dörröppnare för uthyrning

Problemet med hyra en enhet, är att vi är inte ändra mycket av möblerna i huset utan att rubba våra hyresvärdar. Men vi vill ändå göra det, och det är möjligt att göra några saker.Våra särskilda enhet levereras med en motordriven garageport, men det...