Quiltad fågelholk med Toy Bird skallrornär en vacker liten baby flicka Lily föddes ett par månader sedan och hennes mamma (min kusin) inredda hennes rum alla fåglar jag beslutat att göra denna quiltad fågelholk med vissa fågel skallra leksaker att gå med på det som en baby gåva.

Jag använde skrot tyg och ett par bitar av filt (en mycket tråd!) att sy lappar. Detta är en kombination av maskin sömnad, synålar och broderier. Jag arbetade på det varje natt för ca 2 ½ timme och det tog mig ca 7 dagar.

Du behöver följande objekt att bygga en fågelholk:

-Skrota bitar av mönstrat bomullstyg – om du köper tyget kommer du inte mer än ¼ gården av varje mönster.
-4 eller 5 ark av filt
-4 buntar av tråd
-Skrot vadd – om du köper vadd måste mycket lite – ca 1/3 yard att vara säker.
-Vass sax
-Synålar
-Sy maskin – det skulle kunna göras allt för hand men skulle ta längre tid att göra.
-Ett broderi bok om du inte vet stygnen utantill.
-Ett mönster av bitar - mitt mönster visas ovanför. Om du följer detta mönster kommer du använda torget mönstret (6 x 6 tum) 3 gånger för 2 sidor och 1 underdelen och spetsigt mönster (6 x 6 tum med en 2 tum hög triangel överst) 2 gånger för fram och tillbaka bitar. Du kommer att se taket mönstret i steg 10. Det är 7 tum bred och 11 inches lång.
-4 klockor – om du vill att fåglarna vara skallror när klar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Laserskurna fågelholk med fönster

Tja, är som ni ser gjorde jag en fågelholk i vår och om du gillar det, också, du välkommen att göra en själv :)Du behöver:en LasercutterPlywood (4mm)Akrylglas (4-6mm)Lim6 magneter: ⌀ 6 x 1 mm1 trä pluggWood fläckenSteg 1: LasercuttingFörst måste du s...

Fågelholk (med webbkamera)

låt oss se... Förra året jag var uttråkad, hade några trä liggandes i Boden... Vad man ska göra, vad man ska göra...Fågelholk! Alltid kul att ha lite liv i trädgården under våren, så bästa är att sätta en tidigt. Och vintertid andra fåglar kan även a...

Enkla kalebass fågelholk med en gren

Bygga en fågelholk är en rolig aktivitet.Det ger också skydd för en häckande fågel och dess avkomma.I detta instructable du lära dig att bygga en ur en kalebass.Jag valde en kalebass eftersom naturen har redan gjort det hårda arbetet för mig.Steg 1:...

Humvee barn säng med Toy Box

Material:1 4 x 8' blad av 3/4" plywoodCa 1,5 ark 4 x 8' 1/2" plywoodFullskalig pdf utskrivbara skärande mallarÖppet och mjuk Stäng hårdvara för toy box lock som denna från Amazon.En 30" piano gångjärn eller alternativ för toy box lock.Träli...

Noll till fågelholk med 123D!

Ett snabbprojekt för att göra en kartong fågelholk. Du hittar programmet jag använde på 123Dapp.com, filerna jag använt är kopplade och inkluderar taket. Låt mig veta om du behöver dem i ett annat format.Steg 1: Skapa CAD-filen med 123D DesignTyvärr...

Fågelholk med ljus inuti.

Vi måste göra något med en 3d-skrivare och en lasercutter, så jag tänkte att jag kan göra en 3d tryckta fågelholk som en gåva till min farfars födelsedag för skolan.inhysa av birdhouse är gjord med en lasser fräs och fågeln är gjorda med 3d-skrivare....

Timelapse kamera fågelholk med Google Drive, Lodge-stil

I detta instructable, vi ska göra en timelapse kamera med en Raspberry Pi och hålla den i en snazzy lodge-stil fågelholk. Du väljer intervall i varje timelapse foto och bilder överförs automatiskt till Google Drive för tillgång någonstans. Du kommer...

Hur att dekorera en fågelholk med ätbart lim.

köpa färdiga fågelhus att dekorera med frön och sådant. Måste du använda ett ätbart lim och denna video ger dig steg för att göra några. Detta projekt är så roligt att göra med barnen och de gör underbara hus-uppvärmningen presenter också!...

Trä militära Toy dumper (helikopter, Jet och lastbil med kanontorn) *** mall PDF lagt ***

Så till jul byggde jag ett par saker för mina barn. En var en trä leksak dumprar men behövs en mer leksak för min mellersta pojke. Jag hade mycket roligt bygga trä leksak dumprar men ville inte bara bygga två av dessa. Han har frågat efter en RC heli...

Säkerhet kameran fågelholk

Hej allaVåren blir snart och det är dags att sätta upp några birdhouses!Jag gjorde denna särskilda fågelholk för min far. Han blir lite äldre och detta går tillsammans med två kännetecken: 1) han blir lite paranoid och därmed rädd för ovälkomna gäste...

Lätt Angry Birds "Gris" Pinata

min son ville ha en Angry Bird teman man för sin fjärde födelsedag. Ingen Angry Bird parti skulle vara komplett utan denna super lätt Angry Bird "Gris" Pinata.Jag använde röda & gula hinkar för att representera de röda & gula angry birds...

Bygga en fågelholk

Bygga en fågelholk· Material som krävs:(1) 1 "x 8" x 8 "cederträ1-¼" galvaniserat Finish naglarHammareGeringssåg eller skicklighet sågFläcken eller målaPenselMåttbandVinkelhakePennaBorr med 1 ½" och ¼" bit3" bit av plugg...

Super söt fågelholk från används eller trasiga kakel

Birdhouses är inte så svårt att göra. Men att lägga till en touch av flare kan vara roliga, kreativa och billig.Detta projekt utnyttjas används (rent av injekteringsbruk) och missmatchad kakel och injekteringsbruk som var regenererade från Habitat fö...

Fågel hus med Night Lights

Jag snubblade nyligen på en riktigt cool nattlampa av Instructable användaren boddhi15. Detta fick mig att tänka om att bygga min egen utomhus en. Jag bestämde mig att hacka ett ljus solenergi och lägga till ett par lite ljus ut framsidan.Den faktisk...

Knäckt ägg fågelholk

Jag gjorde en av dessa birdhouses för några månader sedan men jag har aldrig gjort en video eller instructable så när jag hörde somrar träbearbetning kördes en fågelholk tävling på YouTube jag gjort en ny version och filmade processen! Detta är ett r...

Hur man gör en fågelholk

Du kommer att lära dig hur man bygger en fågelholk i följande steg.Steg 1: Material som behövsDu behöver datorns program Auto skrivbord uppfinnare.En laserskärare behövs tillsammans med möjligheten att komma åt en dator för att klippa ut delar av fåg...

Bakgård fågel utfodring

i detta Instructable jag kommer att gå över 5 saker som ett birder behöver göra sin gård en fågel fristad. Dessa saker är: bostäder, matare, livsmiljöer, vatten och mat.Steg 1: Habitat Habitat är enligt min mening den största faktorn för atracting få...

Smycken Box Build av WoodSkills

En kort inblick i hantverk av en White Mountain Design smyckeskrin... presenteras av WoodSkillsVarje låda, fack och fack avdelare är individuellt utrustade att rymma smycken box totalmått. Nedersta lådan glider längs rälsen på vardera sidan om luckan...

Lätt arg fågel kostym och Candy Basket

min son ville verkligen vara en Angry Bird för Halloween, jag kunde inte hitta några dräkter som jag var villig att köpa online och kunde inte hitta någon lokal, så det var då jag bestämde mig att göra min egen. Jag är inte särskilt bra på att sy, oc...