IPod classic pärm-clip matinéjag äger en ipod classic, vilket är bra för att lagra mycket musik och filmer, men inte så stor för att faktiskt titta på filmer. Inspirerad av Crucio's iphone stand design men behöver en annan vinkel för min filmiska dingla, jag samlat några bindemedel klipp och ett ark förstoringsglas och utarbetat ett stativ/förstoringsglas combo som är snabb att ställa in och fungerar bra.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Steampunk iPod Classic stand

efter att skapa min Steampunk iPod Classic fall, bestämde jag mig för det förtjänade ett lämpligt stativ. Jag tittade på några kreativa mönster på Instructables, såg några fina (men dyra) står på Etsy.com och beslutade då att göra min egen.Efter att...

Anpassningsbara Duct Tape Ipod Classic fallet

Detta är hur man gör en duct tape ipod klassiskt fall använder endast silvertejp.Steg 1: material MaterialsilvertejpiPod classicsax eller razor knivkartongSharpieSteg 2: Wrap tejp baklänges runt ipod så den klibbiga sidan är ute.Steg 3: sedan wrap te...

Steampunk iPod Classic fall

denna enkla instructable visar dig hur du kan dekorera en iPod fallet, för att ge din MP3-spelare en steampunk utflytning.Jag måste ge lite beröm äras bör, att några andra Instructables; Steampunk iPod portabla Rig och Steampunk Discman.Min slutliga...

Reparera brickat ipod Classic 80 gb

Itunes 9 uppdatering 1.1 igenmurat min unge ipod Classic 80 gb. Vill du uppdatera? Snurra hjulet för chans med Mr Jobs.Caitlin hade "felplacerade" sin ipod på länge och ville ta det tillsammans på vår sommar semesterresa. Hon fann det och plugga...

Öppna den nya Ipod Classic 80Gig

i detta Instructable, jag visa dig hur du framgångsrikt öppnar vad apple har diskuterat som"FN-öppningsbar". Jag ska visa dig exakt hur jag kom på det och ta några bilder för referens.Observera inte jag ansvarar för eventuella förstörelse så kan...

Det papper Cup stå (för en iPhone, iPod Classic, PSP, Blackberry etc)

detta är en ganska mycket universal elektronik står jag gjort från oönskat material runt mitt hus. Jag lyssnar alltid på, använder eller laddning mina gadgets men jag har aldrig en säker plats att sätta dem medan jag gör detta.Jag är ganska ny på Ins...

Decopunk iPod rig

denna enkla Instructable visar dig hur till upcycle en kassett-utrustad radio, och vända den in i en attraktiv Decopunk iPod rigg.En gång jag dekorerat min iPod Classic med en steampunk fall, och skapade en Steampunk iPod Classic stå från en tostoner...

Bygga en iPod Video (5. / 5.5th gen)

så i princip, fick jag uttråkad under sommaren 3-4 år sedan, så jag byggde detta. Om du vill bygga en, Skyll inte på mig om det bryter, och kom ihåg jag är bara en collegestudent, så försök inte att stämma mig för något.Genom att bygga din egen iPod,...

Skapa verklig arbetande iPod Costume(s)

på ett brudar bröllopsdag... det handlar om klänningen, men på Halloween... det handlar om kostym. Så jag ville hitta något båda mina barn kunde komma överens om innan deras pappa långsam & strategiska plåga började. Du har alla varit där, om Toys r...

Läder iPod Touch fall med vatten!

jag har nyligen köpt mig en iPod Touch, hittills har det varit bra!Jag såg trevligt läder iPod fall på äpple men de bara har dem för iPod Classic, så gick jag om att göra min egen, jag talade med min kollega på jobbet som jobbade i en läder butik och...

IPod-Powered Amplified högtalare

när man tittar på ett pinut blad för Apples egen, inbyggda connector, märkte jag något som fick mig upphetsad - en 3,3-volts utgång! Ursprungligen avsedd att tillbehör som de tidiga plug-in kamerorna, insåg jag att detta kunde vara kapat ett olika sy...

En enkel iPhone/iPod Dock alternativ

jag har använt denna ett tag nu, dess visat sig vara ganska effektiva. Titeln säger allt egentligen. Detta är ett sätt att fästa en iPhone till en yta medan den laddas, spelar musik etc. Detta kan potentiellt spara pengar.Steg 1: Vad du behöver. A ha...

Lätta Ipod i sängen

baserat en Jollexs Ipod i sängen, jag har gjort detta lätt en som använder mindre bitar, och kan ha antingen en Ipod classic eller Ipod touch utan att ändra något.Steg 1: sidor Detta är den första delen av sidorna. Bygga 2. Thes är samma som Jollexs....

IPod plånbok

i detta Instrucable jag använder en gammal 3: e eller 4: e generationens iPod Classic, med en trasig hårddisk. Onyttig... eller är det?Hittills har jag kunnat göra en design som inte innebär bära omkring på en skruvmejsel, paint konservöppnare, kofot...

LEGO iPod nano dockningsstation

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en LEGO dockningsstation för din iPod nano. Det är ren, snygg och bäst av allt, det får plats var som helst eftersom dess färg och form är helt anpassningsbara.Vad du behöver:Delar--Vissa extra leg...

IPod Alarm toner

detta kommer att visa dig hur man gör en vakna ton för din iPod Classic. Jag har hört att det fungerar på andra modeller som har en ombord högtalare.För närvarande vet jag inte vad ombord högtalaren av iPod Classic eller någon annan modell av iPod så...

Polering din iPod

vi alla känner och älskar glatt, ikoniska utseendet på Apple iPod. Utformningen av deras senaste generationer av produkter är underbart minimalistisk, futuristiska, och låt oss inse det, cool-ser--det är därför (nästan) alla köper en iPod i stället f...

Få ut mesta möjliga av din Ipod - Ipod Tips

Hej alla, detta är min första instructable, och hur du får ut mesta möjliga av din ipod. Jag kommer att ge tips på vad jag har gjort på min Ipod Classic (6G). Hoppas alla gillar det. :)OBS: DETTA INSTRUCTABLE ÄR INTE KOMPATIBEL MED IPOD BLANDAR. OCH...

IPod Reset hur till Guide

frysta iPod? iPod brukar synka? Denna video visar dig flera metoder för att återställa iPod och få upp det och kör igen.Mer Mac reparation guider och videos finns från vår hemsida:http://www.powerbookmedic.com/Mac-Repair.phpHur att återställa iPod me...