K'nex desert eagle instruktionerHej!
Detta är insrtuctions att göra min desert eagle.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bästa Knex Desert Eagle instruktioner

Hej alla! här är instruktionerna för min Knex desert eagle, och jag hoppas ni gillar den. Pro: skjuter! Ca. 8 meter räckvidd. Ser trevlig sann trigger nackdelar: ingen bild åtgärd... Enda skott... Inget bekväma handtag... Lista över: kopplingar:-halv...

K'nex desert eagle

detta är min desert eagle, kredit går till the_burrito_master för skytte systemet, det är en mycket stor pistol jämfört med andra knex pistoler, jag försökte göra det så realistiskt sätt som porrible, det har också bra effekt (samma som moretti) det...

K'nex desert eagle v2 instruktioner

instruktioner till min D.Eagle V2Steg 1: huvuddel: främre fat ...Steg 2: huvuddel: interna ...Steg 3: Main kropp: handtaget först lägga den andra viktigaste plattan till vad du har och sedan bygga handtagetSteg 4: sista steget ......

K'NEX Desert Eagle V2

Hej där!...

Bästa Knex Desert Eagle!

Hej detta är min första instructable, så jag hoppas ni gillar den. Jag gjorde en desert eagle ur knex, och det blev bra! Jag kommer lägga upp instruktioner mycket snart! P.S. Im ledsen för min dålig engelsk im från Holland...

Origami Eagle instruktioner

Lär dig hur man gör en origami eagle instruktioner. Detta är cool origami fågel figur. Att göra papper örnen bara följa videohandledning.Vad behöver du:-en fyrkantig bit papperVaraktighet: 7 minuter svårigheter: ❤ ❤♡♡♡...

Desert Eagle-Slide Action plus flyttbara Mag(s)

Hej killar, detta är min nya desert eagle. Jag byggde det igår och jag måste säga det är awesome. Det är så länge som min underarm (om). Den har en rutschkana och flyttbara mags. Mag suger orsak jag var ont om bitar och var tvungen att improvisera. M...

Knex Desert Eagle. 50 ~!

hi!Jag letade efter en knex desert eagle.50 på denna webbplats, men jag kunde inte hitta en bra en!så jag toke Woutgineer bössan realistiska knex och modifeded det till en Desert Eagle = Dden har 2 bilder, den "skal mata ut" en,och fram på fat!J...

Knex Desert Eagle bild Action

så här är min nya Knex Desert Eagle!Tack vare "knex armory" för idénfördelar:-bra storlek-confy!-skjuter otroligt bra och du kommer att träffa där du siktar pånackdelar:-inte den ursprungliga halva bilden-ingen magazinså några idéer vad jag kan...

Knex SP-51 Desert Eagle Mk2

detta är den väntade för Mk2 version av D. örnen. Det är välbyggd och redo för krig = DFördelar:Mycket kraftfullBra utbud 30-40 ftKorrektTröskelpunkten vaktBra sevärdheterBekväma handtagLätt att göra från bilderKompaktVerklig storlek av A DESERT EAGL...

LEGO Desert Eagle.50

Steg 1: Introduktion Här är en Desert Eagle.50 gjord av LEGOs nästan i sin helhet. Den har Rainbow vävstol gummiband så att bilden fungerar. LEGO varumärke band var för trång, och inga svarta band passar.Modellen är nästan en 1:1 skala, men det är nä...

LEGO desert eagle 50 cal

så jag gjorde en desert eagle med hammare och flyttbara mag av legosNjut avstorlekar är 33 reglar av 4 dubbarkommentera om du tut...

Knex SP-51 Desert Eagle

detta är den bästa pistol ive gjort det enda skott och sanna utlösare. Det kan vara svårt för en noob att kopiera upp från, men bör de försöka mak det av bilder. Säg hej till EPIK SP-51 Desert Eagle.Fördelar:Mycket kraftfullGreat Range 35-45 ftSer my...

Golden Desert Eagle

om du någonsin har spelat Call of Duty 4: Modern Warfare du kvalster har sett denna pistol. här är inte billiga men dess enkla. Allt du behöver är en airsoft desert eagle fricthion band och guld sprayfärg.här är några länkar för att köpa en airsoft d...

K'nex - PPSh-41 instruktioner

Hej har killar, och idag jag väckt något för dig som du inte förväntade dig att se i en miljon år. Ja har jag gjort instruktioner för PPSh-41 som jag granskat tillbaka i November 2013. Detta är första gången någonsin som instruktioner har gjorts för...

K'nex - 1976 MP5K instruktioner

Hej killar, och idag jag ge dig instruktioner för MP5K (Maschinen Pistole 5 Kurz). Det är en helautomatisk sub kulspruta sett i många krig konflikter som det kalla kriget och den används också av vissa polisen och försvarsmakten idag. Det var främst...

K'nex - M1A1 Thompson instruktioner

Hej stötarna, och dag för fans av Thompson, vill jag ge dig instruktioner för M1A1 Thompson som jag granskat tillbaka i December 2013. Detta är andra gången som instruktioner har gjorts för en K'nex Thompson på Instructables.Bra poäng· Mycket realist...

K'nex DSR-1 instruktioner

Hallå där.Igår postat jag ett bildspel för min K'nex DSR-1 replika.Så är här instruktionerna för det.Mer information om repliken själv besöka bildspeletSteg 1: Bit varning Innan du börjar göra denna pistol, vänligen läs följande saker:* Det använder...

Knex desert eagle V2

Hej alla. Så detta är min D. Eagle V2. Det är också en modell, och den har en glidande utlösare. Jag kunde inte riktigt bygga andra funktioner i det, för det är lite liten för en anständig arbetande bild etc. och fortfarande ser bra ut.Enda jag inte...