Klassiska Usb armbandKlassiska USB läderarmband.

I denna anvisning som jag ska visa dig, hur du gör din egen USB-flash-enhet armband. Alltid bära dina minnen, låt oss göra det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

USB-armband

Klassiska USB läderarmband.I detta instructable jag ska visa dig, hur du gör din egen USB-flash-enhet armband. Alltid bära dina minnen, låt oss göra det!Steg 1: Material och verktygMATERIAL:Variation tyg (jag använde 0,5 mm)Läder (jag använde 1, 5mm)...

Klassiska USB ljusare

Steg 1:Steg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:...

Hur göra en USB till ett armband.

I detta Instructable jag en m ska lära dig alla hur man gör en enkel USB-armband med material du kan hitta i ditt eget hem!Vad du behöver:1 eller 2 USB-enheter (du kan röra upp ett par gånger och stek styrelsen.)1 mini USB-laddareLiten diameter plast...

Präglade Sugru armband

dessa armband sätta en kreativ, personlig twist på den klassiska silikon armband trenden. Göra det "perfekta" armband du har drömt om att ha i din samling, eller göra ett gäng att stödja en orsak. Armband i denna I'ble är min första sugru experi...

NES Gamepad USB

Hi, denna min andra instructables.Eftersom jag vill spela med en Nes-Emulator, men en klassisk gamepad inte var cool, så jag gjorde denna nes gamepad var arbete på en klassisk USB-port.Jag använder samma verktyg som jag använder i min första instruct...

Hur man använder seriekonsoll återhämtning för OpenWRT

jag har en bra trådlös router från TP-LINK, herr 3420. Det är en typisk WiFi-router, jag köpte den var:1. den har en USB-port och2. du kan läsa in OpenWRT på den.Så jag fick enheten, jag installerade OpenWRT och på något sätt lyckades jag setup fel u...

Cykel Tube bälte

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör ett bälte av en gammal cykel röret. Detta är en mycket lätt sista minuten present.Min farbror älskar fastställande cyklar. Han gav min helhet låda gamla cykel rör att leka med. Detta är en av de saker...

USB Flash Drive armband

i detta instructable jag ska visa dig, hur du gör din egen USB-flash-enhet armband. Jag har sett en hel del innan, men aldrig riktigt gillat mönster. Mitt mål var att dölja flash-enheten helt i armbandet. Beslutat att göra en med garn och efter en ko...

Ultimata klassiska spelkonsol Joystick till USB-Adapter

Denna artikel beskriver hur du använder en Arduino Leonardo eller Arduino Micro göra upp till tre klassiska konsolen joysticks (e.g. Atari 2600, ColecoVision och möjligen andra) tillgänglig till en modern dator (e.g. Fönstren PC, Mac eller Linux). De...

LEGO USB blixt driva armband

Jag har sett ett antal USB blixt drivar armband och verkligen gillade idén. Det verkar som ett bekvämt sätt att hålla en flash-enhet händig, även om det verkar lite nördiga. Nu inte är jag en att skygga för min inre geek, snarare tänkte jag jag skull...

USB-sladd armband / anti trassel

detta kommer att visa dig hur man gör ett armband av en 3-fots USB-sladd.Det kommer att passa en 6-7 tums handleden fint, om du har en mindre handled kan du använda en mindre sladd.Du kan också använda detta för att hålla några sladdar eller kablarna...

Klassiska joysticken till USB adapter

Om du växte upp i tidiga 1980-talet och var in i TV-spel, hade du förmodligen en Atari 2600, ColecoVision eller liknande spel konsolen. Styrenheter eller joysticks för de olika systemen hade en distinkt känsla som är annorlunda än dagens spelkonsoler...

USB-Paracord armband

För detta projekt behöver du:1) 2 ft eller mer av paracord2) 1 x USB-minne3) tändare4) knivSteg 1: Steg 2 Hitta mitten av din paracord, och placera ditt USB-tumdrev i mitten som visas.Steg 2: Börjar cobra väva 1) ta dina paracord och placera nu arbet...

Gör armband för Thor Costume

jag gjorde dessa när jag gjorde en Mjölner för min Thor kostym. Jag ville göra den klassiska Thor kostym designad av Jack Kirby. Jag hoppas du gillar det! Du behöver röd tejp, svart vävde resår, en häftapparat och saxar.Steg 1: Armband Helt enkelt gö...

Klassiska Batman och Robin barnens DIY kostymer

vi äntligen har två barn som kan gå! Cue superhjältar.Eric haft alltid en förkärlek för den klassiska, mer färgglad, fånig blå och grå Batman och Robin. Vi ville också se till att dessa retro-inspirerade kostymer såg handgjorda som den hedrade grandm...

En klassisk dator Lab upptåg, uppgraderade!

Du är en klassisk computer lab upptåg att byta datorns tangentbord med tangentbordet på datorn bredvid. Vanligtvis är öppnar personen anteckningar eller ett ordbehandlingsprogram och typer in i den. Men ska jag visa dig hur du tar detta tilltag till...

30 minuters USB-Mikroskop

jag fick en ny digital kamera idag och det kändes som utstationering något...Heres en medelhög upplösning usb microsope jag gjorde för under $100 i delar (om du köpt dem nya), hade redan merparten av detta runt och gjorde ett nytt verktyg :)delar:1 r...

Kompakt Lego USB stick

denna design är kompakt och skiljer sig från den klassiska Hampton genom att ha samma bindväv funktionalitet på båda sidor. Om du har tur med måtten på USB-minne eftersom det är också ganska lätt.Delar som behövs:En standard USB-lagring minneEtt par...

DIY USB-anpassad Flash Drive

Jag gillar speciellt usb blixt drivar. Eftersom alla använder Classic vit toshiba trans minne, klassiska kingston modeller, sandisk cruzer blade ETC.Vad händer om vi återvinner Nand Chips från gamla brutna tabletter, sd-kort, mediaspelare?Kan göra de...