Kulspetspenna pocket såg, borr, kniv, SYLhur man gör en enkel, effektiv och liten ficka verktyg, återvinning gamla kulspetspennor.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Nöjescentrum med flytande högtalare byggda med Pocket Hole Snickeri

För någon med ett hemmabiosystem är ett nöjescentrum ett bra sätt att organisera och Visa dina olika komponenter. Dock det problemet jag hade var att hitta en som passar i det begränsade utrymmet jag hade tillgänglig. Därför bestämde jag mig att desi...

DIY trä pall gjord med Pocket Hole Snickeri

jag gjort detta fantastiska lilla pall från några kvar över träben och några skrot plywood. Jag har blivit ett stort fan av att använda min Kreg Pocket Hole jig. Jiggen kan för vissa lätt super snabbt och riktigt stark snickeri. Inte skrämmas av gizm...

Kniv handtag limning Press

Detta instructable är en uppföljning till den instructable jag satte upp för några dagar sedan, med uppgifter om hur man gör en kniv. I detta instructable jag använde en limning press, och detta är den instructable för hur man gör nämnda press.För de...

USB-drivna Apple

Tja, semesterperioden snabbt inkräkta på vår annars händelselös och trevlig existenser. Snart kommer de flesta av oss har att sitta igenom många långa måltider med vår familj (eller någon annans) och försöka behålla vårt förnuft. Jag vet inte om dig,...

Döda Manolo Mask - livets bok

Onödigt att säga, jag såg filmen och blev inspirerad. Jag ville göra något för att hälsa knep eller treaters med men jag visste kostym skulle bli alltför omfattande. Jag bestämde mig på en mask! Sedan tänkte jag, jag ska utmana mig själv och använda...

2 liter raket

Letar du efter något spännande att göra? Försöka bygga en vattendrivna raket av en 2 liters läsk flaska! Detta kan utföras på mindre än en halvtimme med enkla hushållet material.Material:1 två liters flaskaKartongTjockt papper (eller konstruktion pap...

Camp spis

detta instructable kommer att visa dig steg för steg hur man gör en liten lätt Camping spis.Steg 1: material för detta projekt behöver du;en aluminium kan (tom)en pocket kniv eller box cutterisen plocka eller en tumme tacksax90% + alkohol eller colem...

Ugly jul tröja-för dig och för ditt husdjur!

Så glad att min skapelse var bland deFinalisterna... men att vinna är bara SUPER!!!Tack för din röster och stöd!Fula tröjor är överallt! Men kan vara kreativ och göra en "Super ful" tröja!I slutet av detta Instructable är en BONUS, snabb och sup...

Ultra-billig mobiltelefon antenn

dessa är planer för en extern mobiltelefon antenn tillverkad av en kabel hängare. Den ursprungliga skriva är på http://www.geocities.com/robert_maria/Steg 1:Hör du mig nu? BakgrundDet började med min Nokia Communicator och min pappa. Min pappa bor i...

Weed trimmer trigger snabblösning.

jag verkligen hatar när saker break som inte behöver. Jag har haft några utlösare bryta på ogräs wackers. Jag gick att beställa en ny utlösare för en ogräs wacker och företaget ville ha $8 för delen. Det är nog en 10 cent bit! Sämre delar och program...

C:/TOTE

en tygkasse består av 5,25-tums disketter. Det kan bära skrymmande objekt och minst 15 pounds för längre tid. Bra för shopping eller någon av dina allmänna toting behöver.Steg 1: Vad du behöver: Dessa är vad du behöver, hur mycket de kostar mig och h...

Hus nyckel Balisong täcka

jag fick idén från användare robomaster1 för detta projekt. Försöka replikera originalet insåg jag papper som ett material inte var för mig och bytte till metal. Inte har samma blixten som robomaster's men jag är nöjd med slutresultatet.Steg 1: Mater...

Alla läder iPad Sleeve (figgy edition)

här jag ska visa dig hur man gör en ganska enkel iPad sleeve ut allt av läder. Läcker läder. Kan du luktar det? Denna ärm använder 5 till 7 oz. chrome garvat läder och mocka (också koskinn precis avslutat olikt)Dimensioner kan ändras för att passa iP...

5 minuters Desktop Studio belysning

snabbaste och billigt sätt att ha en stationär studio belysning för vissa makrofotografering. Det kanske inte är lämplig för ett proffs "behov men detta fungerar för mig bara bra för nu. Kanske kommer att det gå på samma sätt med dig.Jag är i Japan,...

En ram stil hörn hyllor

Ett tag tillbaka medan du gör lite hem shopping, min fru och jag kom över en A frame corner hyllor enhet. Jag gillade idén och stil på det, men kvaliteten verkligen lämnade mycket att önska. Jag kom hem och började leta efter några design planer på a...

Corner Hyllor

dessa hyllor är specialdesignade monteras i hörnet av ett rum och hänga på två intilliggande väggar. Hyllorna är medeltunga, eftersom de stöds av minimala mängder av blinda hårdvara för att ge intryck av att vara verkligt svävande utskjutande hyllor....

Aktivera en generiska plast gadget till något lite mer vackra

Motivation:Under sommaren är jag antingen surfar eller arbetar med projekt runt vår lilla trädgård/gård. Vintern är över oss här i Boston och jag är redo att börja attackera den långa listan över projekt som jag har skjutit upp för "inomhus månader&q...

Trophy vinflaska Toppers

Merlot, Pinot, Malbec – de kommer alla ser mer KÄCK och känns mer eftertänksamma med en anpassad vinflaska topper. Fina med dessa toppers är att de kan överföra från flaska till flaska.Steg 1: leveranserLEVERANSERTroféer (lätt hittas på sparsamhet bu...

Regenererat trä skrivbord

Här är en lista över vad jag används för att konstruera denna anpassade regenererats trä skrivbord.Skrivbordet jag byggde var 8 ft. av 2.5 ft så material anges är vad jag behövde för den storleken. Samma koncept kan gälla oavsett storlek skrivbord el...