Aktivera en generiska plast gadget till något lite mer vackraMotivation:
Under sommaren är jag antingen surfar eller arbetar med projekt runt vår lilla trädgård/gård. Vintern är över oss här i Boston och jag är redo att börja attackera den långa listan över projekt som jag har skjutit upp för "inomhus månader".

Dock har jag slog det problem jag möter varje vinter. Jag lider av Säsongen affektiv sjukdom som kan leda till en brist på energi i de mörka vintermånaderna. Jag har många idéer som väntar på att bli gjort - men jag har saknat en grad av motivation, fram till nu är.

Instructables till undsättning:
Erics gryningssimulatorn sätta mig på Soleil lampan: Jag köpte en Soleil på ebay och jag är mycket nöjd med lampan, min chef är glad jag vänder för arbete på tid... men...

Problemen med den nuvarande utformningen...
Funktionen krypa definieras som spridningen av funktioner i en produkt, exempelvis datorprogram. Extra funktioner utöver den grundläggande funktionen av produkten och så kan resultera i barock över komplikation i stället för enkel, elegant design.

Jag är en designer och tror att design, delvis är konsten att ta bort icke-väsentliga som en "Demo"-läge. Detta är en väckarklocka folk... min mikrovågsugn har färre knappar. Jag fortsätter denna kritik i steg 2.

Den andra viktiga aspekten av design är den visuella estetiken. Jag har bifogat en bild jämföra Soleil med dess tvilling-syster Mrs. Dalek och dess kusin Robbie roboten. Fara kommer Robinson... du håller på att bli väckt av ett öga öm.

Elektronik anordningen behöver inte vara så grå
Du behöver inte en lista av dyra verktyg eller en examen i industriell design att återskapa tillverkade produkter.

Med detta Instructable hoppas jag att demonstrera hur du både konstruera ett nytt hem för nästan alla gadget och utnyttja en enkel handborr för valfritt antal arbetstillfällen. att uppnå några ganska trevligt resultat.

Även om du inte särskilt gillar det slutliga resultatet av detta projekt som jag hoppas att det motiverar dig att ta en andra titt på de generiska plast produkter som våra liv och svårtolkat igen dem i att objekt det följe dina behov och behaga dina sinnen.

Så med överflödiga funktioner och utseende av en Dalek från Dr Who på huggkubben... är mitt första projekt av vintern ' 09 väckarklocka eftermontering.

Obs: många människor har rapporterat problem du tittar på video för detta instructable. Det verkar google video har problem. Jag rekommenderar slå din webbläsares reload-knappen och klicka på uppspelningsknappen igen

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör om en bruten gungstol och lägga till något speciellt

beslutat att göra om detta för min mamma för mors dag och lägga till något speciellt för henneSteg 1: Takedown Börja med att ta stolen isär, kom ihåg att notera där det gick... eller ta en bild som referens.Steg 2: Limning och slipning Lim trasiga sä...

Massor av ___ paljetter: ett experiment. Turning en gammal klänning till något fantastiskt (med tillbehör)

Jag fick i uppdrag av en vän att utforma sin DJ'ing outfit. Hennes enda kravet var att det inbegriper några paljetter.Steg 1: Inspiration Till mig, paljetter + dans = glam, så jag började leta efter lite inspiration från David, Ney och Freddie. Liber...

Förvandla billig Dollar Store plast skallar till hög kvalitet, realistisk letar Halloween rekvisita

i detta instructable jag visar dig hur man förvandlar låg kvalitet Dollar store skallar till hög kvalitet, dyra snygga halloween rekvisita.Jag kommer att redogöra närmare två metoder du kan använda för att uppnå dessa effekter.Steg 1: Samla material...

Från ingenting till något med LEGO

vi älskar Legos vårt hus... men min fyra år gamla - när han inte spelar med dem, han öser över katalogen (tror jag hans "önskelista" har en öppning i 2029).Rolig historia... ett par veckor tillbaka jag köpte honom Mandalorian Battle Pack (åldrar...

Förvandla en vanlig hatt till något speciellt

Visste du att du kan ta en billig vinter mössa och förvandla det till en dundrande designer bit? Du kan! Och det blir en-av-en-slag och unikt yours!Läs vidare för att se hur...Steg 1: Börja med en hattJag har en sak för hattar. Jag vet inte varför -...

Gör din egen professionella post rengöring maskin för mindre än $80 och spara upp till $3000 och mycket mer.

Ursäkta min engelska.Efter att jag hittat tillbaka till ljudet av bra gamla vinylskivor hade problem alla rekord aficionado har. Hur man rengör poster ordentligt!?Det finns många vägar runt i Internet. Billigare sätt vilja Knosti eller den Discofilm...

Drill press till svarv med lite skrot trä

Detta är den längsta instructables jag har skrivit i ett tag, och det är om att vrida (pun intended) en drill press i en robust svarv för trä och metall. Jag gillar inte köpa när jag kan göra, och det inkluderar verktyg också.I detta i'ble vi endast...

Steampunk en flaska och burk till något extra!

Steampunk! Är något säkert? Tydligen inte.Det fanns ett par lokala utmaningar - en till steampunk en flaska och en annan att "punk en burk. Varför? Eftersom du kan, naturligtvis! Så ställa jag om att vinna tävlingar.Jag tänkte om olika saker jag kund...

Bädda in en OEM GPS till något

jag kommer att visa dig hur du koppla in en mycket anpassningsbar OEM GPS-enhet. Detta är stora delar av utrustning som kan bäddas in i nästan vad som helst.Bygga ett komplett anpassade system är mycket arbete. Det krävs normalt specifik kunskap om f...

Måla det gamla systemet till något bra

John 7:18Ny internationell Version (NIV)18 den som talar på egen hand gör det för att få personliga ära, men han som söker ära för den som skickade honom en man av sanningen. Det finns inget falskt om honom.Har du någonsin haft ett gammalt system som...

Anpassa en gitarr, med vattenrutschbanor. (eller hur man vänder en gratis akustisk gitarr till något du kan känna dig stolt över att jamma med)

Min son har gett en gratis klassisk akustisk gitarr från sin moster. Han vet inte hur man spelar, men vill, så hon räckte honom ner en "skräp" gitarr; eftersom Hej, när du är 9 och början att lära sig inte bara hur man spelar men också hur man t...

Rost i fred - hur för att göra plast objekt till en realistisk rusty detalj del, SMARTT vägen!

jag skrev ursprungligen denna handledning för våra SMARTT nyhetsbrev Workbench kolumn i januari 2012. ---Raymond G. PotterSå mycket som vi önskar det vore annars, är världen sällan blanka och nya som en leksak på en hylla. Om du vill att ditt tåg lay...

Trådlöst ansluta din musik till något

Hatar ansluta telefonen till alla dessa olika aux sladdar med en massa olika förvirrande sladdar?! Tja jag faktiskt inte ihåg, jag trodde att detta skulle vara en cool projekt att göra, så det är därför jag gjorde det. Denna enhet kommer att inte bar...

Göra dessa bedårande kaniner av plast ägg till påsk.

Inte stjäla kaniner ägg!Steg 1:Vad du behöver:KändeVarmlimma fastSaxPlast äggTailers kritaPapperSvart filt tip skrivarSkolan limSmå pom pomsFylla upp kaniner med mini påskägg och dela ut dem på påsk!...

Hur tråd en Switch till något med El

i detta kommer jag visa dig hur jag använde en enkel Leviton ljus switch för att växla saker på och utanför!Steg 1: Band båda ändarna av kabeln Ta tag i tråden och använder ett par needlenose tång för att skala båda sidor av tråd att exponera hästhan...

Från en enkel plast djur till en Underworld socker skalle varelse (elefant)

Steg 1: Börja med att måla stammen av elefanten med guld metallic akrylfärgSteg 2: Sedan måla resten av kroppen med svart akrylfärgSteg 3: Gör en cirkel runt ögonen med silver akrylfärgSteg 4: Rita tanden och käkbenet Steg 5: Dra sedan resten av elef...

Hur man gör en gamla plånbok till något cool

steg 1 måste du ha en gammal plånbokSteg 1: steg 2 ta everthing utSteg 2: badge tid sedan skriva ut någon bild som du vill.Steg 3: färdig produkt njuta av...

Uppgradera en 4.8v Dremel till 6v för mer fart och kraft.

Var jag arbetar vi ofta har behov av en dremel verktyg, och det som vi har i vår butik har alltid varit ganska svag. Återuppbygga det är batteri (som består av 4 NiMH AA celler hjälpte några men det var fortfarande riktigt svag när du gick in i något...

INNOVATED Kina TABLETTEN (från korta till längre batteritid + mer)

detta är min en annan forsknings- och innovationsprojekt. Det innebär en Kina tablett med denna specifikationer som lager-40MIN. till 2hrs maximal batteritid-4GB inre minne-android 2.3-m7206 infotmic processoroch efter förändringen speciell är nu-6 t...