Läder iPod Touch fall med vatten!jag har nyligen köpt mig en iPod Touch, hittills har det varit bra!

Jag såg trevligt läder iPod fall på äpple men de bara har dem för iPod Classic, så gick jag om att göra min egen, jag talade med min kollega på jobbet som jobbade i en läder butik och det visar sig det är mycket lättare än jag trodde.

Här är vad du behöver.

  • Vissa skinn, ju tjockare desto bättre. Jag fick min på ebay som en påse med rester.
  • Några trevliga tjock tråd
  • Kort, lim och tejp
  • En pokey sak (awl)
  • en bra storlek nål
  • ett trubbigt metallföremål
  • Vatten
  • En bra vass kniv
Se Steg
Relaterade Ämnen

IPod touch fall med stativ

detta är min första instrctable så ledsen om det inte perfekt. :) Detta är en iPod touch fallet med en biult i stå. Det kan ha fyra veiwing vinklar och är riktigt billigt.Steg 1: Vad du behöver. För detta projekt är:-En hård iPod touch fall (mine kom...

På-den-gå Ipod Touch fall

när jag först fick min ipod, det var blanka och polerade, bara vackert. Jag sedan rörde det och baksidan blir en krigszon för fingeravtryck. Vi vet alla hur dyr ipod fall kan vara. De kan variera från $20 till $200 beroende om det är hårt skal, eller...

Deoderant Ipod Touch fall

då och då, alla tar slut deoderant och kastar ut behållaren, miljön skadas och slösar en perfekt bra behållare. Istället för att kasta den pinnen av deoderant ut, kan du återanvända den för att bygga en iPod touch fall som är hemliga och tålig.Det fö...

IPod Touch fall Dock!

Göra en Ipod Touch docka från plast fallet kommer det i.Steg 1: material Ipod touch fallDremelBorr (om du what03 skruvarExacto kniv (för slutredigering)SkyddsglasögonSteg 2: Steg 1 Skär upp halv med en dremel och jämna ut kanterna med exacto.Steg 3:...

Mocka läder ipod nano fall

en stor ipod behöver alltid en stor fall! Följ dessa steg för steg-anvisningar för att lära sig att göra ett RÅSKINN ipod nano fall. Detta är ett mycket roligt projekt och kan göras från en gammal läder plånbok. Många delar är också tillgängliga onli...

Riktigt högt DIY iPod Touch docka med högtalare

min hemgjorda ipod-docka från en gammal 2.1 högtalare system.Först av allt, jag vill be om ursäkt för min dåliga engelska, men jag hoppas att du förstår mig.krav:IPodiPod-docka adapter (det kom paketet med ipod)iPod audio-video-kabelhögtalare (winth...

Jailbreaka din iPod Touch med iOS 3.1.3

i detta instructable jag ska visa dig hur man jailbreak iPod Touch 3G med iOS 3.1.3 med anden Jailbreak! Att börja gå till nästa steg...Steg 1: Få programvara Att jailbreaka din iPod, du behöver den senaste versionen av iTunes(32-bitars- http://bit.l...

Aktivera mus och tangentbord funktionalitet på en iPod Touch eller en iPhone! [Linux]

Någonsin velat använda din iPod Touch eller iPhone som en "dator"? Nu kan du!Du behöver:-en dator med Linux Ubuntu 10,04 [äldre versioner kan sannolikt fungera, snälla berätta isåfall.]-en Jailbroken iPod Touch/iPhone med WiFi aktiverat-Veency f...

Förvandla din iPod Touch till en WiFi-telefon

någonsin önskan du kunde ringa och text på din tjusig iPod Touch?Med bara 2 apps, du kan helt stänga din iPod till en iPhone med ingen månadskostnad.** Detta fungerar bara i en Wi-Fi-område. detta skall inte ersätta en mobil mobiltelefon i alla fall,...

Hur återställa iPod Touch bilder efter iOS uppgradering

När jag uppdatera iPod touch iOS 8.1 med glädje, tyvärr tas viktiga bilder bort från iPod på samma gång. Visst, jag vill inte dessa iPod bilder förlorade, men det som verkligen hände. Vad ska jag göra är att återställa dem så långt som möjligt.Följan...

IPod Touch / Iphone hållare DIY

en Iphone / Ipod Touch innehavaren gjort form en IKEA-lampa, en Iphone / Ipod Touch fall och den övre delen av ett stativ....

IPod Touch - datorskärm

Ipod Touch är det bra det har så många applikationer, heres en annan.Använda din Ipod Touch / iPhone som Wireless MonitorDetta är också bra om du har en gammal bärbar dator, att göra det snabbare använder en cat-5 nätverkskabel (ethernet).Allt du beh...

Jailbreak ipod touch 2g gratis och enkelt

detta instructable visar u hur jailbreak ipod touch 2 g gratis och enkeltoch lämna kommentarer detta är min 1: a instructableSteg 1: Hämtaförsta u måste hämta programvaran är gratis och rensa virusLadda ner på http://quickfreedom.com/Klicka på den gr...

IPhone / iPod Touch bindemedel klipp stå med kabel etablera uppdaterad

inspirerade av andra (Tack killar du vet vem du är) jag bestämde mig att ta ställning för min iPod Touch 3G (som inte kommer med ett stativ) med den stationära stapelvara... bindemedel klipp. Även om vissa smarta konstruktioner har visat innan, jag v...

Laptop-högtalarsystem med iPod Touch dock

medan på länge familjeresor vi komma med längs våra Netbook eller Laptop med användning som en bärbar underhållningssystem. Oftast ett par hörlurar räcker inte. Jag föredrar också att ha en anständig uppsättning högtalare. Tyvärr högtalarna inbyggda...

Styra datorn med dig Iphone / Ipod touch V2

tidigare några månader folk har frågat mig om de problem de har stött på med den programvara som tillhandahålls i min senaste Apple Windows baserade Instructable. Jag har hittat några nya program som kallas Jaadu VNC, detta kan du göra samma sak men...

Styra saker med din iPod Touch/iPhone

Skapa din egen kontrollpaneler på din iPod Touch eller iPhone. Detta instructable visar hur du använder kontrollen , en fri app tillgänglig från iTunes store. Det visar också hur man kommunicerar med app använder ett PC-program.Minimikrav:PC med Wind...

Styra datorn med din Ipod touch eller Iphone

detta är min första instructable så jag är ledsen om det är inte bäst. Har du någonsin wan't att sitta på din soffa eller säng och styra din Mac eller Windows enheter på ett enkelt sätt. Detta instructable kommer att lära dig att helt styra din coput...

Stop-Motion Animation med en iPod Touch / iPhone

Steg 1: Material / program Objekt används i videonAlla rekvisita och fordon som jag har i mina videor är byggd av Legos, men lera/spela-degen är också ett bra material. Behöver du idéer, finns det massor av animerade videor på YouTube. Stå för din iP...