Laser graverad trä Papperspressdetta är ett litet projekt som jag ville göra för att komma tillbaka in i woodshop och utnyttja vissa av de nya kunskaper jag lärde på TechShop. Jag kommer främst att fokusera på woodshop och lasergravering delar även om det finns vissa delar av Adobe Illustrator i här också.

Material:

Trä (din egen preferens) något med en bra säd
Sandpapper
Möbler olja
Polering vax

Verktyg:
Tablesaw
Orbital Sander
Laser gravör
Adobe Illustrator

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man målar en laser graverad trä tecken på TechShop

detta är ett enkelt sätt att förbättra utseendet på din laser graverad skylt med överföring tejp och sprayfärg. Överföring tejpen fungerar som en mask så att hela pjäs kan vara laser etsade, spray målade, masken tas bort och de resulterande bilden se...

Extra pall trä Laser graverad karta

Om du är som mig och älskar att använda pallar i dina projekt, men alltid har några bitar av pall trä kvar från varje projekt, är Extra pall trä Laser graverad karta för dig! Det gör att du kan återvinna din gamla trä du aldrig använt istället för at...

Laser graverad flöjter och lasered presentation box

jag ville göra en dusch gåva till min systerdotter. Jag bestämde mig för att jag ville göra en uppsättning av fyra graverade kampanj flöjter.På grund av cool "Z" stjälken, jag ville se till att justeringen var korrekt för design. Jag tänker inte...

Laser graverad trä Binder täcka

min fru älskar 1987 filmen "Princes brud".Jag hade hittat en kopia av skriptet i en butik i Seattle, men jag var inte säker på hur du ger den till henne som en fin födelsedagspresent. Jag hade ett par fötter 11" brett av ½" maple styre...

Laser graverad Trader Joes maränger

det visar sig att Trader Joes maränger på det sätt att de produceras, har platta bottnar och är relativt enhetliga i diametern på bottnarna och höjden / forma av virvel.Jag ville göra en unik gåva och tanken på att laser gravyr botten av maränger vor...

Laser graverad skål

ett bra sätt att klä upp en Svarvad skål som du gjort på en svarv är att se till att du har en platt fälg ungefär en tum breda så att du kan gravera ett meddelande.Steg 1: Gör en mall, då gravera jag blev kontaktad av en vän som hade vänt en skål och...

Laser graverad kork underlägg

jag gjorde det på TechShop (http://techshop.ws).Detta projekt gjordes på Epilog Helix 45W CO2-laser. Lasern är kan användas för skärning och gravyr design upp till 24 "x 18". Eftersom detta var min första erfarenhet med denna laser, började jag...

Rengöring Laser graverad trä 2.0

Jag älskar Jon-A-Tron post "Hur till ren upp Laser bränt trä". Jon använder en pensel och pimpsten handtvål för att rengöra laser bränt trä... Hans tips om rengöring upp trä efter lasergravyr eller laserskärning trä arbeten stor!Men den andra da...

Laser graverad påskägg

söker att lägga lite extra överraskning till en Easter Egg hunt? Lägga till personliga meddelanden och bilder på några av ägg med en laserskärare. Titta på ansikten på små när de försöker lista ut hur påskharen lyckats skapa sådan detalj i äggen...De...

Laser graverad återvunnet vin flaska glas

jag gjort dessa Pittsburgh tema dricksglas av återvunna vinflaskor.Jag gjorde det på TechShop.Dessa var etsad på Trotec Speedy 300 laser gravör.Steg 1: Förnödenheter som behövs 1. skyddsglasögon2. en silicon ugnen mitt3. tomma vinflaskor4. en 5 gallo...

Laser graverad dricka glasögon

detta är ett enkelt projekt jag gjorde på TechShop (http://techshop.ws). Jag hade en uppsättning av gamla glas vattenkoppar bara sitter i den o samlar damm, så jag bestämde mig att piffa upp dem lite av laser enscribing talesätt och/eller bilder på d...

Laser graverad Taggar för rummet nummerplåt

detta år började jag jobba som en gymnasielärare shop/craft/tech (vi kallar klassen Pro-LAB Shop akronym skäl). När jag kom, var rum plattan genom min dörr tom, vilket var typ av en besvikelse. Snarare än att vänta på skolan att beställa plast Taggar...

Laser graverad borstad metall telefon batteri täcka/fall

jag lasergravyr en Canon G11 på en borstad metall telefon batteriluckan för min Samsung Galaxy S3.Batteriluckan var köpt från ebay och det tog ca 3 eller 4 veckor att komma fram. Jag valde ett utan logo på den. Kontrollera att du har god ventilation...

Laser graverad alfabet block

syftet med projektet var att skapa en personlig uppsättning alfabet block för mitt 1-åriga systerdotter. Jag ville ha den traditionella huvudstaden, gemener, och antal sidor, men också superhjälte/seriefigurer för varje bokstav som ett pussel som hon...

DIY-Laser graverad inkorg

Inkorgen. Den plats som sitter på skrivbordet på jobbet där människor kasta värdelösa skit in och förväntar dig att göra något åt det. Detta Instructable, bestämde jag mig att göra min egen ta på denna klassiker genom laminering trä tillsammans. Slut...

Laser graverad brödkavel

drömmer upp en unik gåva, jag beslutade att använda mina kunskaper lärde mig på min lokala TechShop. Den kunniga personalen lärt några informativa lektioner. Jag gjorde det helt på TechShop! Utrustning och hjälpmedel är fantastiska och gör att du kan...

Trä Steampunk tema nycklar 3D Laser graverad och skär

jag har sett en hel del faux skrivmaskin nycklar på Etsy där min fru och jag har en butik. Dessa faux nycklar se riktigt bra, men många av dem är papper tryckt på en bläckstråleskrivare och limmade till en rund träbit. De trycks ger intryck av att de...

Laser graverad Shotgun lager

jag ville anpassa mitt hagelgevär. Det enklaste sättet var att anpassa beståndet. Jag använde en laserskärare för att etch med shotgun namn in i den. Jag gjorde det på TechShop www.techshop.wsUtrustning du behöver (båda finns på TechShop):1. en grafi...

Med en Jigg för en Laser för att justera graverade objekt

i en tidigare instructable--jag visade hur man gör Laser graverad Trader Joes maränger jag var ett offer för min egen framgång!Min systerdotter ville ha fler av dem och jag var fast vilket gör dem en i taget.Detta var en stor smärta i baken. Jag vill...