Hur man målar en laser graverad trä tecken på TechShopdetta är ett enkelt sätt att förbättra utseendet på din laser graverad skylt med överföring tejp och sprayfärg. Överföring tejpen fungerar som en mask så att hela pjäs kan vara laser etsade, spray målade, masken tas bort och de resulterande bilden ser mer professionell.
Detta är mycket enklare än att försöka lägga till färg till laser graverad portionr i efterhand.

Detta instructable antar du har en bild som du vill gravera och vet redan hur man använder laser på TechShop.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man målar Urban Cammo

Steg 1:Hej alla, i detta instructable ill Visa dig hur man målar nästan allt i en röd urban cammo. Att göra den urbana cammo du behöver: röd, grå, vit och svart sprayfärg för svarten och vita jag rekommenderar Justerbar vinkel munstycke. Du behöver o...

Hur man målar en nebulosa/celest objekt

Hej! Jag kommer att visa dig hur man målar en trevlig himmelska nebulosa från akrylfärg. Jag nyligen lärde mig själv och jag tycker att det ser mycket trevligt när du är klar.Steg 1: material 1 sträckt canvas (jag använde en 11 x 14") 1 stor platt pe...

Hur man gör en laser

Efter invändning mot denna anvisning av några av medlemmarna insåg jag att det finns vissa problem med mitt försök att göra laser. I denna anvisning gör jag y bäst till stående hur en laser fungerar och hur man gör en.Detta är ett dyrt projekt.Steg 1...

Hur man målar din Longboard/skateboard

detta är en lätt Nybörjarguide om hur man målar botten av din longboard eller skate board. Samma metod kan användas på lastbilar för din styrelse!Steg 1: Vad du behöver - En longboard däck, helst tomt - vit sprayfärg eller valfri färg-Spray färg färg...

Hur man målar xbox 360 controller

Hej detta är min första Instructable så gå lätt med kommentarer. : P bra i detta Instructable jag visar dig hur man målar din xbox 360 controller! (ja jag vet att det finns en hel del Instructables på detta). Jag är och inte en pro målare/modder men...

Hur man målar täckning för airsoft

jag kommer att visa dig hur man målar några täckning för airsoft. Jag gjorde det tidigare idag. Ledsen för bilderna... Jag glömde att ta bilder så de är i färg men de är bra bilder.Steg 1: Först, hitta något som du kan använda. jag använder trä. Skär...

Hur man gör en Laser Assisted blåspistol

Här är hur man gör en laser guidade blåspistol för under $3. Det är tillräckligt kraftfull för att bryta glas, och även blast dart i betong.I detta projekt gör vi en egen laser siktade blåspistol, som inte bara ser coolt, men tillför en ny dimension...

Hur man målar en räv i akvarell

I denna tutorial får du lära dig att rita fox med band i akvarell. För mer tips och bilder, besök min blogginlägg: hur man målar en räv i akvarell.Du kommer att behöva:akvarell färgpennadopp bläckpennaolika storlek penslarmenyfliksområdetSteg 1: Rita...

Hur man målar fåglar i akvarell. Del II

Detta inlägg är en fortsättning av den tidigare handledningen på min blogg "Hur man målar fåglar i akvarell" del II denna tutorial får du lära dig att rita har!Steg 1: Hitta en modell!Det är bäst att ha en modell, oavsett om det är en riktig fåg...

Hur man målar tyg stolar

Har du en gammal stol liggandes med föråldrade klädsel? Inte bli av med det ännu; ge det ett fantastiskt nytt utseende med färg! Läs vidare i detta inlägg att lära våra tips och tricks för hur du kommer igång med tyg målning.I denna tutorial ska vi v...

Hur man målar ränder på en texturerat vägg

Har du sett dessa reklamfilmer som annonserar en "speciell" tejp som lämnar en skarp, ren linje när du målar en remsa? Tja har du märker att väggarna är trevlig och smidig? Om du har en texturerad vägg?I den här videon Visa jag dig hur man målar...

Hur man målar fåglar i akvarell

Målning fåglar i akvarell är inte svårt! Läs min handledning och lära sig nya och intressanta tekniker. Kolla in mitt blogginlägg om detta ämne.Material du kommer att behöva:akvarellpapperbläckdopp pennaakvarell färgborstarsprayflaskaSteg 1: 1. Spray...

Hur man målar läderskor

Uttråkad av plain svart, vit eller brun skor? Hoppas att piffa upp din favorit par misshandlade brogues? Intresserad av att göra en personlig present till någon som har fötter? Detta instructable kommer prata dig igenom processen att förvandla ett to...

Hur man målar en Camouflage-färgad mönster med rost effekt

Jag har blivit ombedd att göra en kompatibel av hur man målar en Camouflage-färgad mönster med en rost effekt som i min... Tja, är här det!Steg 1: Material du behöver Du måste i allmänhet för rost-effekten:Aibrush (jag kommer att använda Sparkman 2,0...

Hur man målar ett sidobord

Hej!Välkommen till min Instructable, hur man målar ett sidobord! Genom att följa dessa steg, kommer du lära dig hur man målar en accent-tabell som du väljer från början till slut.Material som behövs:Sidobord med trä finish1-2 burkar Krylon primer (yt...

Hur man målar en Angry Birds pumpa!

jag vet det är lite sent, men här är en tutorial jag gjorde för senaste Halloween. Planerar att dekorera din pumpor nästa Halloween? Varför inte göra det arga fåglar stil? Detta är en hantverk projekt (tidsinställd) handledning om hur man målar en ar...

Hur man gör en laser pekare red dot sikte

detta är en instructable om hur man gör en laser pekare red dot sikte för videospel. Detta är ett praktiskt sätt att skjuta ditt vapen accuratly när de angivna sevärdheterna är svåra att sikta, eller inte. Jag använder den här inställningen för att s...

Hur man målar din hund tånaglar (SMÄRTFRITT!)

Det tog lång tid men jag slutligen gjorde det!Hur man målar din hund tånaglar!Steg 1: Litet och en tillbehör jag sätta ett armband på min hund bara för att göra det söta!(men hon slutade bita av och slita det i styckeninnan jag kunde stoppa henne...)...

Hur man målar din ventilkåpan

jag har haft denna idé för ett tag, och jag tänkte att jag kanske också igång. Jag ska visa dig hur man målar din ventilkåpan. Jag gör detta på en 1989 Honda Prelude 4WS Si och på en 1995 Honda Accord EX VTEC. * Obs * behaga låta mig veta om jag miss...