LEGO linck cap från legened av zeldaSe Steg
Relaterade Ämnen

LEGO Lens Cap Saver

Hålla din linsskydd från att gå vilse över butiken med denna smarta Lego och Sugru hacka. Och om du inte har Sugru kan du alltid använda Araldite för extra styrka och motståndskraft mot tuff kamera missbruk. Jag gjorde både och jag måste säga att jag...

LEGO däck ventil Caps - REMIX

Instructables.com har precis skapat REMIX CONTEST så jag valde imaseahawksfan's Instructable, hur man gör Lego® ventil stam mössor.Jag har skapat ventil caps sedan jag var en BMX Rider tonåring. Jag började med tärningar och gav dem till alla mina vä...

LEGO Poe legenden om Zelda Wind Waker

jag inte äger något från legenden om Zelda eller LegoSteg 1: Skaffa bitar förvärva bitar. den gröna bitar kan ändras för varje färg av poe duSteg 2: göra fötter och kroppSteg 3: gör händerSteg 4: lägga till mask och göra facklaSteg 5: lägga till hat...

Zelda 8-bitars Lego hjärta

"det är farligt att gå ensam! Ta med dig." Det är alltid bra att ha ett extra hjärta med dig hela tiden. Detta är ett Lego 8-bitars Zelda hjärta som du kan visa eller ge till någon. Hoppas ni gillar den.Steg 1: Bitar du behöver 16 2 x 2 svart te...

LEGO USB w / Cap!

Enkelt och snabbt. inga hårda instruktioner eller steg. en 11-åring kan göra detta! Ratta in för min nya lego UV-ljus!Steg 1: Samla material1 2 x 6 block 1 2 x 6 tallrik (eller 2 1 x 6 tallrikar) super lim (eller galen lim) en Toshiba USB (jag använd...

Duck Tape Lego Cape

Steg 1: leveranser Så du kommer att behöva: duct tape, sax och en lego personSteg 2: Liten men stark Skär en rektangel silvertejp dubbelt så lång som din lego person. Vik sedan över tills slutet av duck tape möter den andra änden. (duck tape bör vara...

Nr-sy Two-Face kostym (Lego Kids Version)

Min äldsta son ville vara "Two-Face" från Batman (aka Harvey Dent) för Halloween i år.Som de åtta - åring var att han var när jag skrev detta Instructable, hans huvudsakliga exponering för Two-Face det LEGO Batman spel.Jag sökte och sökte på nät...

Bluetooth Lego tegel

detta är en USBdrive, som var täckt i Lego. Min är en bluetooth adapter som omfattas av Lego, det är totalt storleken på en 2 x 4 tegel.Nedan visas bluetooth adaptern före och efter ändringen.Steg 1: demontera! Pris plast fallet öppen. Det kan vara f...

DIY Lego USB Flashdrive

är du ett fan av Legos? Behöver ett fall för den lilla USB-enheten, som en flash-enhet eller en USB-dongle. Din till rätt plats. Detta projekt är något enkelt att göra, du behöver bara några grundläggande färdigheter med ett par verktyg! Låter komma...

LEGO vävnad (liten) locket

MaterialHeavy Duty kartongVerktyget eller Hobby blade (dvs X-Acto blad)PennaLinjalenSaxLimpistolVattenflaska CapVarningar/varningarSe till att en vuxen hanterar blad och saxarSe till att en vuxen hanterar limpistolenAnteckningarMåtten är exakt till e...

Legend of Zelda: Majora's Mask Replica

Majora's Mask har blivit OMGJORD! Köp den här: http://tinyurl.com/pqyjoe5Fler bilder på Mask #2 är också på min Flickr, www.flickr.com/rileyplanalpHej Instructabots!Jag skulle vilja presentera för er en guide för att göra en Majora's Mask Replica frå...

LEGO Batman kostym på snabbt & billiga!

Det är den tiden på året igen när jag tillbringa somrarna bort och få kreativa safter pumpa i hög hastighet.Så när det var dags att bestämma vad jag skulle bli jag funderade och då slog det mig. Jag älskar Lego's, jag älskar batman, jag älskade Lego...

LEGO Darth Vader!

Detta är en 100% hemlagad LEGO Darth Vader dräkt, skapats med kartong, papier mache och sprayfärg. Jag köpte en LEGO Darth Vader nyckelring från LEGO butiken på köpcentret och använde den för att skala upp mätningarna och bevara proportioner. Denna d...

Hur man gör en Lego "Superman" kostym

för guiden världen 2012, jag trodde att jag inte kommer att ha tillräckligt med tid att bygga en intrikat kostym... så varför inte bara bygga en lego en ~ lät ganska lätt... Det tog mig ca 5 dagar totalt. Jag tänkte på vilken lego person att vara, oc...

3D tryckta ultimata Lego figur

Okej, innan jag börjar beskriva detta Instructable, är detta en fortsättning på en tidigare instructable att jag postat ett år eller så sedan om 3d utskrift lego siffror och efterbehandling PLA utskrifter.Du kan hitta det tidigare Instructable här: E...

En sandsten block byggt av lego, blanda riktiga objekt med 3d Tryck

genom att kombinera 3d-scanning, 3d digital modellering och 3d-utskrifter, är det möjligt att skapa fantastiska och överraskande effekter, föremål som kan sömlöst smälter mellan verklighet och fantasi. I denna tutorial kommer beskriva jag processen a...

LEGO handväska

ta din Legos ur toybox och in i din garderob med denna super cool väska som kommer att vända huvuden!Material-Tulip® 3D mode färg - svart-Flytande Fusion® klart uretan lim-Tulip® Glam-It-Up!™ mode Art Tweezers™-Tulip® Glam-It-Up!™ Iron-On Crystals™-3...

LEGO Boba Fett kostym (barn)

En enorm Star Wars / Lego fan, min son bestämde att han ville vara Lego Boba Fett. Hans mini figur dräkt var modellerad efter (Lego set 9496 - öknen Skiff)Dräkten var byggd med samma material och teknik som hans Lego Herren Vampyre minifigur kostym.S...

¡Disfraz de hombre LEGO!

Jugar con LEGOs es un pasatiempo para muchos y mig decidí en hacer mi propia disfraz de tamaño real de este mini hombre utseende. Cuando se mig ocurrió esta idé, decidí hacer dos, uno para mí y otro para un amigo, así que empecé en trabajar con tres...