LEGO Darth Vader!Detta är en 100% hemlagad LEGO Darth Vader dräkt, skapats med kartong, papier mache och sprayfärg. Jag köpte en LEGO Darth Vader nyckelring från LEGO butiken på köpcentret och använde den för att skala upp mätningarna och bevara proportioner. Denna dräkt är mycket lätt på plånboken--skulle jag säga om $50-75--men tar en hel del tid och planering!

Du kan plocka upp överblivna kartong från Costco eller BJs. Måste du hitta stora, platta paneler för bröstet lappa. Veck i mitten kommer att göra det svårare och förstöra utseendet. Du måste också hitta någon slags mjukare och mer formbara kartong för den böjda delen av benen och pannsmycke. Detta är absolut nödvändigt, eftersom styv kartong inte fungerar för dessa bitar. Du behöver en bra mängd svart spraypaint för de flesta av dräkten. Dessutom kan en silver spraypaint, och vissa akrylfärg göra designen på bröstet. Resten är god, gammaldags armbåge fett och lite kreativitet.

Jag tog mina kroppsmått och också alla måtten på lilla LEGO figur jag köpt och sedan försökt att skala upp. Vissa saker hade modifieras för att passa en mänsklig kropp, men jag försökte mitt bästa att hålla proportionerna så nära som möjligt till den faktiska siffran. Händerna var papp förstärkt av papier mache, och pannsmycke var en kartong ram (med den mjukare kartong jag nämnde) med massor av papier mache. Jag använde då svarta strumpbyxor för att täcka eyeholes och fläkten. Lägga till en överbliven cape från en föregående års kostym, och du har själv en LEGO Darth Vader!

Relaterade Ämnen

Giant Lego Darth Vader

detta är en 22-tums lång Lego Darth Vader leksak jag gjort för mina barn.Han är pose-stånd och alla organ som enskilda bitar faller isär precis som en riktig Lego minifigur.Steg 1: planering Mitt mål var att göra en lätt Lego mannen som var omkring 2...

Att göra stora lego Darth Vader

Först av allt måste jag säga: detta är inte min idé. Idén kommer från den här killen Jag trodde det ser awesome och jag bestämde mig att göra det. Min är lite mindre ca 26 cm. Men för mig har han det komplicerat så tänkte jag på att göra det på min e...

Darth Vader Lego mosaik

Någonsin velat veta hur man konverterar en bild till pixelly glädjen vi känner som Lego? Jag presenterar en metod som är super enkelt och resulterar i en jäkligt spiffy lego mosaik!Redigera (23 Jan 2007): Pojkarna över på Pictobrick släppte nyligen s...

Darth Vader i Carbonite vakuumformning - Star Wars

Vad skulle vara mer geek-kul så flash frysa Darth Vader med en metall legering blandat med tibanna gas? Vi tänkte, inte mycket! Så, det är vad vi gjorde... Minst att göra något som ser ut som Sith Lord upphängd i Carbonite (se Star Wars – Jedins åter...

Darth Vader duct tape doggy kostym

jag gjorde denna hund kostym av silvertejp... um han älskade det! Min hund Gatsby är liten så jag inte skulle rekommendera för en stor hund. Silvertejp är svårt att arbeta med så detta är ett mästerverk vad beträffar min åsikt.Steg 1: material Svart...

Darth Vader bror Hood av stål

jag kommer att berätta hur man gör en Fallout 3 power hjälm från Darth Vader hjälm.Steg 1: material1. Darth Vader hjälm2. aluminiumfolie3. silvertejp4. ficklampa5. bit ventilerade metall6. svart/silver sprayfärg7. solglasögonSteg 2: Folie wrap Ta alu...

Frame DARTH VADER Art In String (VALENTINE'S DAY BRASIL)

Mitt namn är Emerson Pedroso, jag är skaparen av YouTube-kanalen Oficina DIY.Redo att använda din åskviggen, så kom igen!I DIY workshop idag, kommer vi att göra en bild med en teknik som kallas sträng konst, vi kommer att använda hjälmen av Darth Vad...

Hemgjord Darth Vader smält Mask

I denna mörka sida instructable, ska jag visa dig hur jag blev en leksak plast Vader mask till en awesome Star Wars prop som en sett i The Force vaknar trailer.Jag är säker på att vi har alla sett Darth Vader smält/skada masken från den kommande film...

Darth Vader medalion gjutning

Jag ville göra en medaillon för en vänner mamma sak hon verkligen älskar Star Warsoch särskilt Dart Vader.Steg 1: Få grov form För min Darth Vader medaljong (att få en necklacepiece) använde jag en bit av isolationfoam från min vinden.Jag använde en...

Stjärniga Wars Darth Vader glas gravyr - DIY Dremel projekt

Här är listan över objekt som behövs för att utföra projektet:DricksglasDremel elverktygDremel Diamond punkt Peka lite #7134, 7103, 7105MaskeringstejpSkyddsglasögonDamm MaskDarth Vader skriva utTiden från start till mål är cirka 3 timmarSteg 1: Skapa...

Darth Vader bröst Box

För att kunna härma Darth Vader under en fest eller något annat tillfälle kan vara mycket roligt. Tyvärr är kommersiella lösningar kostsamma. Hasbro Star Wars Darth Vader röst växlare kostar nästan $300 på Amazon. I detta instructable kommer att förk...

Skev Darth Vader lera Cane - försök igen, och igen, och igen...

Förra året I anges på ett uppdrag att skapa en Darth Vader sockerrör. Lera käpp är i grunden en lång rulle med en design i det som du kan skiva likadana bitar från. Väl inte alltid identiska, men ett liknande mönster. Vid åtminstone det är hur jag be...

Darth Vader tecken på X-rista CNC

Vi ska göra en Darth Vader och Star Wars tecken på X-rista CNC router.Du behöver:CNC Router (jag har en X-rista CNC Router)CAD/Cam program som Vectric Aspire eller motsvarandeKabinett grade plywood 15" bred och 26" lång1/8" router pinnfräs...

Star Wars Darth Vader Make-up

Endast i ditt sinne:Välkommen till endast i ditt sinne. Jag var bara tvungen att försöka göra en Darth Vader make-up för filmen. Det var kul försöker skapa Darth Vader hjälm med mitt hår. Jag skulle vilja göra om och se om jag kunde få mitt hår att s...

Darth Vader hjälm (Star Wars)

Hej gjorde personal den hjälm darth vader kartong om du gillar det och vill se hur jag gjorde till dig kan också göra en lika och så titta på video frågor och så låt dina tvivel kommer att svara så fort som möjligtSteg 1:...

Intro till Design lektion: Skapa en papper Mache Darth Vader plåtburk Math spel

jag har jobbat på en lektion för mina elever design och skapa ett papper mache huvud runt en plåtburk som sedan kan användas till att spela en math spel i skolan eller hemma.Materialet är billigt och den slutliga produkten inte bara innebär många ämn...

Darth Vader Smart trädgård

!! VATTEN MIG!!inte få honom mad.här är en stor nybörjare programmering, 3D utskrift och krets bygga helg projekt för varje budget (under $20) - det Darth Vader Smart trädgård. det kan maila dig när det är törstig och ändra färg att anmäla.behöver du...

Darth Vader Lap täcke

årets julklapp, jag gav min fästmö helt Star Wars tema gåvor. (En av hans favorit filmer). För alla andra gjort jag olika gåvor som matchade deras smak. På en resa till min lokala tygaffär (Joann) hittade jag en fantastisk quilt kit som skulle passa...

Darth Vader dyker

Star Wars är en halloween klassisk och dessa Darth Vader pop är den perfekta söt behandla! De är gjorda av choklad huvuden och kringla + godis smälta lightsabers.Inspiration för att köpa formarna och dessert projekt med dem kom från denna video!"Dart...