Darth Vader duct tape doggy kostymjag gjorde denna hund kostym av silvertejp... um han älskade det! Min hund Gatsby är liten så jag inte skulle rekommendera för en stor hund. Silvertejp är svårt att arbeta med så detta är ett mästerverk vad beträffar min åsikt.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Darth Vader

Darth Vader är en klassisk kostym och är perfekt för Halloween eller din favorit lokala geek konventionen. Jag kommer inte att täcka en hel del tekniker (som sömnad, pepakura eller skum crafting), utan snarare vad jag behövde för bitar, och hur du ma...

Hur man gör en Duct Tape kostym (byxor, vest, hatt, rosa).

Shopping för kläder? Varför spendera $30 på ett par byxor när du kan göra en outfit av silvertejp för mindre?Steg 1: materialDu behöver: sax, ca 5 1/2 rullar (462ft) med silvertejp, en piprensare och en stor slät yta som du kan tejpa fast.Steg 2: Byx...

Darth Vader bror Hood av stål

jag kommer att berätta hur man gör en Fallout 3 power hjälm från Darth Vader hjälm.Steg 1: material1. Darth Vader hjälm2. aluminiumfolie3. silvertejp4. ficklampa5. bit ventilerade metall6. svart/silver sprayfärg7. solglasögonSteg 2: Folie wrap Ta alu...

Duct Tape kläder

alla har hört talas om duct tape plånböcker. Vissa människor gör spetsade, tote påsar, även smoking! Jag hittade en riktigt enkel metod för att göra duct tape kläder. Jag skulle använda den för att göra s duct tape kappa, men jag har inte ett jobb. S...

Hur man bygger en kartong och duct tape båt

Båtbygge är kul, men kan vara tidskrävande. Om båten är byggd för som en tvåsitsiga, då tiden tillbringade making tar det längre tid. Kom ihåg att göra mätningar av båten innan du börjar. Inte ögongloben det, eftersom det oftast inte fungerar. Ha kul...

Duct Tape slida

Hej alla, ny maker här beundra platsen, engagemang att göra det själv och, framför allt de senaste kanal tejp tävling. Så mycket så att det har inspirerat mig att skapa många saker av silvertejp som var tidigare inte. Först är på min lista ett svärd...

Intro till Design lektion: Skapa en papper Mache Darth Vader plåtburk Math spel

jag har jobbat på en lektion för mina elever design och skapa ett papper mache huvud runt en plåtburk som sedan kan användas till att spela en math spel i skolan eller hemma.Materialet är billigt och den slutliga produkten inte bara innebär många ämn...

Duct tape tie

This tie is 100% duct tape. Det är tåliga och lätta att göra. Det band som en normal slips och gnistor intresset. Perfekt för en ledig fredag eller något sånt!Steg 1: Vad du behöver Även om detta verkar enkelt, detta projekt kräver tid och engagemang...

Duct Tape Dummy

jag behövde en skyltdocka/dummy för att göra maskeraddräkter outfits och liknande men jag ville inte att betala £200 för en.Det behövde inte vara perfekt bara en grov uppskattning av min kropp mått så att den färdiga kostym skulle passa mig.Idén till...

En hopfällbar Duct Tape ändra handväska

tillbringar du mycket tid att gräva runt i fickan för lös förändring? Har du någonsin velat ett enkelt sätt att hålla alla dina ficka förändring tillsammans? Detta instructable visar dig hur man gör en snabb och enkel hopfällbar förändring plånboken...

Awesome Duct Tape plånbok

denna handväska är lätt och awesome! Det tar ett tag att göra men det är värt det! Också detta är min första instructable (så behaga ta märka av det).Steg 1: Samla material Vad du behöver: så många rullar av duct tape som du vill (minst två) sax plas...

Tillbaka till skolan Duct Tape pengar innehavaren och penna fall

här är en duct tape pengar hållare och en penna fall, perfekt för skolan, och att hålla dina pengar på att köpa lunch håller dina pennor och pennor osv... Säker för evigt och dragkedjor perfekt.!!! : D ps. Jag önskar verkligen att jag hade färgat des...

Flätad Duct Tape armband

detta är en instructable om hur man gör en fin flätad duct tape armband. De är relativt lätt att göra och gör stor vänskap armband. Jag hade kul på ett sommarläger en gång lära alla andra tjejer hur man gör då; Det är en bra isbrytare. :)Steg 1: Hitt...

Kartong Duct Tape båt

Dessa instruktioner hjälper dig att skapa en båt som kan användas i vatten! och även passar en människa!Verktyg du behöver:-Sax-Brytknivar-Linjal/Meter pinne-PenslarMaterial du behöver:-Trä lim (1 flaska)-Tejp (6-9 rullar)-Latex färg (blå, brun och g...

Kartong och Duct Tape Viking hjälm

denna guide kommer att lära dig hur man gör en viking hjälm ur ingenting men duct tape och kartong (och lite andra grejer). Jag gjorde detta för att göra till lär tävling så här är frågorna:Vad gjorde du?Jag gjorde en viking hjälm! Detta är faktiskt...

Detaljerad vävda Duct Tape plånböcker Instructable

Ja, ja, det är en annan silvertejp plånbok instructable.Hur tråkigt, rätt?Anledningen jag gör här är att jag ska försöka kornagglomerat kunskap om att bygga alla typer av silvertejp plånböcker och gå in i detalj på många aspekter så att du kommer att...

Duct Tape och däck skor

jag skulle aldrig ha gjort detta projekt om det inte vore för instructables... Det är en av anledningarna till att jag älskar detta site så mycket. Det inspirerar mig att skapa och göra något annorlunda. Här är definitivt annorlunda från min normala...

Duct Tape bågskytte koger

här är min senaste Instructable och lite avledning bilda min normala saker. Du vet känslan, du spenderat alla dina kontanter att få din bågskytte redskap och då inser att du glömde att köpa ett koger. Du vill visa fören ner spänna i morgon och tuckin...

Duct Tape konst.

Duct tape konst (om du gör det rätt) kan få dig några ganska fantastiska bilder som tar mindre än ett par inches av tejp. Du kan använda den för att göra plånboken ser ut som du är den största zelda fan levande, för att göra din skola tidning lite mi...