LEGO penna och penna innehavaren med Potdetta är min sjätte instructable. Det är en penna innehavaren med en pott som är byggd av Lego. Jag in det i helgen projekt tävling och "Jag kunde göra som" tävling så snälla rösta på mig om du gillar den.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Cola penna innehavaren med ditt namn

gör en penna innehavaren med du namn på den.Material.Soda kan med ditt namnValfritt.Sandpapper (fin grus)Steg 1: instruktion Efter att ha avslutat din cola, gå till din trottoar och börja sprätta upp i cirkelrörelse som ses i bild en.När du ser upp s...

Mycket lätt att göra penna / penna innehavaren med Papier Mache.

Göra sval sett penna stativ, som ser svårt, men du kommer bli förvånad efter att ha sett hur lätt det är att göra!Steg 1: Material du behöverDu behöver en:-plastflaska (Big soft drink en), tidningar, lim och färger. Jag föredrar Blow pennor, eftersom...

Decoupage penna innehavaren hantverk för barn

min systerdotter var besöker mig. Hon brukade spendera all sin tid på Lego tegelstenar i Indien. Så jag tänkte göra hantverk med henne och vi bestämde oss på att göra Decoupage. Någonsin undrat vad Decoupage är?Decoupage är konsten att dekorera ett o...

LEGO penna/penna innehavaren

I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en super awesome, cool, användbara Lego penna/penna innehavaren.Steg 1: Vad du behöver -10 x 10 bas = 1-2 x 4 tegel = 72Steg 2: Börja bygga Börja bygga på det sätt jag hade lagt mina Legos. Fo...

Tidningen vas och penna innehavaren

vad man ska göra med alla dessa gamla tidningar? Tja, här är en rolig idé! Detta är ett snabbprojekt, tar bara ett par timmar för pennhållare och kanske 3 för vasen. Varorna du behöver för båda är: 2 eller 3 gamla tidningar, (vas behoven mellan 50-60...

Penne Pasta med Kabocha Squash och Mascarpone ost

vad ger denna makaroner och ost denna vackra färg och krämig konsistens? Inte cheddar. Squash ger skålen textur, intensitet, och touch av söt.Den minsta klick mascarpone ost, bara tillräckligt för en matsked per person, lånar en smörig finish. Det är...

Pen och penna innehavaren gjort från gamla penna

du behöver gamla pennor, färgade papper, cellotape, en bit kartongSteg 1: Samla gamla pennor, helst samma som och ta bort deras refiller.Ta ett färgat papper, jag använder blå här, längd 12 cm och bredd 3 cm.Rulla papperet och lägga den i stället för...

Penna innehavaren av gamla Pen

Material som krävs förGamla skiss pennorLimpistolTrä bitSteg 1: Sticker pennor till trä Ta gamla skiss pennor bort alla mössor och nib.Ta någon trä bit här använde jag gamla runda formade trä bit.Nu hålla fast alla pennan vertikalt till trä pjäs med...

Förlängning av DIY klockan: elektronisk kalender av penna innehavaren forma

dag ICStation Team presentera fantastiska kalendern. Ni kanske säger det finns inget speciellt från framsidan av bilden. Men denna kalender kan visa förutom år, månad, dag, vecka, timme, minut, sekund och också den verkliga temperaturen. Och jag tyck...

"Katten i hatten" hatt penna/penna innehavaren

göra detta lätt och söt penna/penna innehavaren för att hedra Dr Seuss!Steg 1: Vad du behöver En röd (eller valfri färg) kan koozie eller cylinder innehavarenEn bit röd skumEn bit av klibbiga tillbaka vitt skumSaxSkum limPenNågot med en cirkulär bas...

Gör en underbar penna innehavaren från tidningen papper

För att göra denna vackra penna är innehavaren allt du behöver tid och tålamod. Resten, jag tror du kommer att ha redan hemma. Utan min, gå kan in i vardande.Steg 1: Material som krävs förTidningen papper (jag använde en 8,5 "x 11" tidningen pap...

Penna innehavaren använder papper

Väl detta instructable kommer att ge dig en bra användning av alla tidningen som ofta får hopas. Tillredningen av penna innehavaren innebära Papier-maché teknik. Denna teknik har jag gjort några förändringar att få bättre resultat.Jag kommer att anvä...

Perpetual Calendar/penna innehavaren

göra en evig kalender med magnetiska nummer som kan flyttas varje månad. Magnetiska siffrorna kan läggas på någon metall yta men varför inte sätta dem på inredda livsmedel kan och har en multi använda penna innehavaren?****Jag är medveten om att dett...

Wacom penna innehavaren/stå

gör en wacom penna innehavaren / stand med en parfym mössa* Observera: ledsen för min engelska, jag är peruansk så jag talar spanska.Steg 1: material you will need:1. parfym cap: i det här fallet använde jag en burberry parfym för att formen på den g...

A4 ark penna innehavaren-cum-lampa.

Jag gjorde denna pennhållare för min unge. Sedan, har han förstört många innehavare av penna, jag fruktade om detta. Men nu har jag inte att rädslan eftersom om han förstör det jag kan göra en till lägsta kostnad. Jag är mycket nöjd med detta!Vi kan...

"MELKER"-"Lera penna innehavaren (utan att använda lera)"

OM PRODUKTEN.Detta är i grunden en "penna innehavaren", består av Gl (galvaniserat järn) tråd (eller kan vi använda enkel aluminiumwire), vilket ger en titt på "penna innehavaren" består av "Lera". Det är icke-enhetlig strukt...

Lätt penna innehavaren gjort av kontorsmateriel

detta är min första instructable så jag hoppas det är bra. I denna instuctable kommer jag visa dig ett sätt att gör en penna innehavaren av några leveranser.Steg 1: Samla material För detta projekt behöver du: en kapsyl av en flaska vatten (se till a...

Hur man gör en LEGO penna | Raket penna

https://youtu.be/Pf86XRaXnNYSteg 1: För att göra en Lego penna du behöver!I detta Instructables jag visa dig hur man gör en LEGO penna | Raket penna!Steg 2: Det är mycket enkelt omvandlingsprocessen. Steg 3: Ett enkelt och roligt raket penna kan vi p...

Penne Rigate med Rom rökt korv i tomatsås Pasta

Prep Tid: 15 minuterCook tid: 10 minuter (korv), 42 minuter (sås) 10-12 minuter (nudlar)** Tider är ungefärliga.Serverar 3-4 personer.Steg 1: Ingredienser:1 lb Penne Rigate1 nötkött rökt korv (Hillshire gård)1 liten avrunna kan Chunky Portabella svam...