MINI MUFFIN KRITOR... Ett nytt liv för trasiga kritor!'''Brutit kritor?!? Kasta dem inte bort... Göra gamla KRITOR-nya igen! Upp-cycle din trasiga kritor till Mini MUFFIN storlek KRITOR. Du kommer att älska den tie-färgade utseendet och din unga konstnärer kommer att älska mini disc storlek---bara just för små händer!

"Paketet i rensa plastpåsar och knyt med ett band för smarta och billiga födelsedag part gynnar!

Start Sök--samla alla dina trasiga kritor från botten av konst låda och överblivna lådor kom hem från skolan... Njuta av denna snabb och rolig aktivitet med dina barn.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Trasiga cykel Light - att ge ett nytt liv

en kväll jag hade ett omak på min cykel från kontor tillbaka hem. Min helt ny front ljus gled från skåran, föll på vägen och kom under en Motorisk cykel, det bara inte kunde ta rida längre...Från ett avstånd jag kunde se massor av krossade bitar på v...

Ge din gamla duk järn ett nytt liv

.... En dag jag Strykningsservice mina kläder och av misstag ut järnet på nylon strumpa. Järnet var så varmt att det smälte strumpan och smält plast fastnat på basen av metall järn. Detta smält plast skulle hålla sig till mina nya kläder medan du anv...

Ett nytt liv för din snöskyffel

verktyg: Vice bänk, sågar, borr, fil, skruvmejsel, hammare.Material: 3 träskruv, 2 maskin skruvar med muttrar och brickor.Här, i Sherbrooke staden i provinsen Quebec, Kanada, är vi igen idag, lördag, april den 13 2013, vintersäsongen. Julhälsningar!...

Att ge ett nytt liv till en gammal kornett/Trumpet

Jag köpte nyligen detta på ebay för 27 dollar. Ett åringar ambassadör modell kornett gjorde på 1950-talet. En hög kvalitet instrument, även om en student modell, är känd för att användas också av många proffs samt på grund av dess tonkvalitet, hållba...

Ge ett nytt liv i en begagnad longboard.

Jag köper denna begagnad komplett longboard i en butik för endast 50€ (ca = 56$), jag vet att det finns en hel del instructables på skateboard men jag ville göra min egen version. ledsen för min engelska jag är franska.(Du bör trycka på knappen "Visa...

Ge ett nytt liv till din penna

vackraSteg 1: Vad du behöver? You need :-Penna-Halm-Lim-SaxSteg 2: hur? Skär halm och Lägg lim i blyerts, lägga halmen och...Steg 3: Du är klar Göra många färger! ;-)...

Gamla tabellen får nytt liv

Steg 1: Ett nytt liv En vän till oss skulle kasta detta bord och stolar ut. Jag tog dem upp, målade dem och täckt dynorna i en ljus vinyl som är väderbeständig. Älskar det!...

Nytt liv åt gamla leksaker genom magnetism

Eftersom videon inte visas på alla mobila plattformar, här är YouTube-länken: https://www.youtube.com/watch?v=AGbPpDqIKq4De lurar i lådor gömda i vindar och källare, de spridda över loppmarknader som döda-eyed ohyra, och de är det stoff minnen är gjo...

Instructable ägg nytt liv

Hej killar, som ni vet, ägg ofta ges till fira påsk eller våren. Även om ägg, var i allmänhet en traditionell symbol för fertilitet och återfödelse i kristendomen. I kristen sägs påskägg representera Jesus uppkomsten från graven och uppståndelsen. Fö...

Döda datorn reinkarneras som konst, möbler eller inkubator för nytt liv

En gång, min dator dog. Jag tryckte på strömknappen, jag hörde ett sprakande ljud snarare än lugnande Mac sosumi ackordet och i sekunder innan min reflexer sparkade i och mitt hjärta började slå igen, en dammig brännande lukt fyllde rummet. Jag drog...

Ge de gamla skrivbord stolar nytt liv!

När vi flyttade in i vårt nya hus, min pojkvän och jag gjorde det högsta prioritet att ge oss en studio utrymme där vi kan arbeta med projekt på vår fritid. Vi båda letar alltid efter nya innovativa sätt att få exakt vad vi vill använda så lite penga...

Att göra Muffin kritor

att göra muffin kritor är ett kul sätt att återanvända gamla kritorSteg 1: Skaffa förnödenheter och verktygTa dina leveranser + verktygLeveranser:Gamla trasiga kritor(mini) Muffin tenn LinersVerktyg:UgnX-Acto kniv eller mattknivContainrarSteg 2: Sort...

Nytt liv till döda Ni-Cad och alkiline batterier

I detta Instructable ska jag visa dig ett hemliga batteri bolagets inte vill du veta!!! Hur att ge nytt liv till döda Ni-Cad batterier och engångsbatterier.Detta var inte 100% min idé. Jag fick idén från: få döda Ni-Cad batterier tillbaka till livetV...

Nytt liv för gamla tryckta kretsar.

Denna intro berättar varför jag gjorde detta. Om du inte vill bli uttråkad av min berättelse hoppa över till steg 1Hej, är mitt namn nätverkskortet. Jag är i klass 10 och jag har ett intresse för elektronik. Men jag har en hel del restriktioner. Jag...

Ge nytt liv till dina slitna musmatta!

i detta instructable jag kommer förklara hur du kan ge nytt liv till dina gamla musmatta med saker som du kanske redan har runt huset.Steg 1: material Vad du behöver:-En gammal musmatta (eller en du inte gillar längre)Troligtvis har du en runt någons...

Min brist på ett sovrum

detta är min nuvarande sovrum. Jag nyligen förlorade mitt jobb som lärare och flyttade 1.100 miles bort för hopp om ett nytt jobb. Har inte fått det jobbet ännu, men jag jobbar hårt för att få en! På grund av finanser kunde jag bara ta vad som passar...

Lära sig ett nytt språk (medan du gör en smörgås!)

Har du någonsin velat lära sig ett nytt språk? Bokade en utomeuropeiska semester?Vill du ha ett enkelt sätt att öva din nya språkkunskaper?Har du ett kylskåp? Du ofta öppnar den / gå förbi det?Om du har svarat ja på de flesta av dessa frågor, då dett...

Nytt liv för bröt kniv

jag älskade denna trasiga fåfänga kniv. Så fort jag såg bladet var pank, tänkte jag direkt på en wafer lås plocka jag hade. Detta kom ut rea slät.Steg 1: Delar & Plan jag använde en cut off från handtag lock pick och stub-funktionen av det trasiga bl...

Ge nytt liv åt gamla konst i trädgården

Våra barn - har nu i deras låga till mitten av tjugotalet - alltid gillat att göra saker. Och vi har alltid haft de saker de gjort, som täcker väggarna, bordsskivor och kylskåp med sin konst och skapelser medan de växer. Nu när de är vuxit och (oftas...