Montering av hylla i duschkabin.

jag vill att du ska visa hur fästa på centrum för renhet hylla i duschkabin så skulle inte skada plattor. Denna metod garanterar detta också, att det inte kommer att genomgå skadan isolering och täthet av stuga.
Relaterade Ämnen

Hur man monterar en hylla med trä hylla parentes

alla behöver en enda hylla någonstans i deras hem. Jag kommer att visa dig hur man monterar en hylla mätning 3/4 "X 10" X 36 ". För att stödja hyllan, använder jag två körsbär konkav 8 hyllkonsoller från Tyler Morris träbearbetning. En hyll...

Göra en gren hylla

Under en lång tid jag ville göra en hylla med grenar. Hyllor-tävlingen var extra push som jag behövde. Göra en gren hylla och bestämmer där du sätter man upp: i köket, sovrummet eller i ett av barnrummet.Steg 1: Material och grenar Material:PineHands...

Garderob hylla

Detta instructable handlar om hur man lägger in hyllor i en garderob.Innan du lägger till hyllorna här, var allt staplade på marken som var ett fruktansvärt slöseri med utrymme och svårt att hålla organiserad. Jag har tänkt på att göra detta projekt...

Hopfällbar motorcykel arbetsställning

arbetsställning är konstruerad av två full 4'x 8' ark av plywood.Att bygga den arbetsställning behöver du:Två ark av 3/4 tum plywood.En lb låda med 1 1/4 tum eller skruvar per bänk byggsEn liten flaska med woodglue.12 2" gångjärn om du vill att vik n...

Återvunnet trä golv moderna uppställning

Detta projekt startade så när min mamma hade vissa trägolv gå till sitt hus... Om någon har någonsin installerat golv, du är skyldig att ha extra bitar, antingen från skrot nedskärningar eller inte använder hela rutan som du var tvungen att köpa (gol...

2 x 4 vinflaska & glashållare

Mitt mål var att göra något riktigt fint från något väldigt fult. Så jag hittade den här fula, behandlat skev, nasty, 2 X 4 X 8 lägga ut av ladan. Då började jag utarbetandet av en plan... i mitt huvud. Jag började att sätta mätningar ner på papper f...

Rullande låda skrivbord/Craft Station

en trä rullande vagn med 15 glidande lådorna, mångsidig och perfekt för hem eller kontor!Steg 1: materialJag använde 1/2 tums björkplywood, men du kan använda pine plywood för en billigare köp.-3 4'x 8' 1/ 2" plywood ark-4 vridbara hjul (jag rekommen...

Rullande plywood / blad lagring - gjort på Techshop

rullarna som flytta individuellt gör det enkelt att dra tunga skivor av plywood och MDF in och ut utan att störa de andra bladen. Jag blev inspirerad att göra detta genom ett tips från från amerikanska Woodworker tidningen och gjorde det för min lill...

Anpassad tunga bokhyllan

Problem uttalande:Denna idé kom ur behovet att flytta mina böcker av golvet och slutna skåp, på väggen. Fördelarna är: de har inte längre kan flyttas ur vägen under rengöring. och böcker är mer synliga och mer sannolikt att användas regelbundet.Probl...

Hur man gör en fin tänkte bokhylla

Projekt av Frank Wiesner. Huvudbild och detaljer av David SeetoNär man bygger möbel du går normalt till din timmer rack eller timmer agent, Välj vad du behöver, och komma in i den. Med det här jobbet kunden levereras i timmer, men jag fick en överras...

Uppdaterad garderob förvaring

fru och jag beslutade vi verkligen behövde några extra lagringsutrymme i vår garderob, närmare bestämt mycket mer utrymme för hängande kläder.Vi beslutade att gå med en dubbel rack istället för det enda vi hade. Jag drog upp några mönster och vi besl...

Montering en Metro Super justerbar 2 mobil tråd hylla vagn

Metro gör bra tråd hyllor produkter som kan användas i alla lager eller källare/garage verkstäder. Vi använder dem i vårt lager hela tiden och de är mycket tåliga och lättskötta. Här visar vi dig hur man sätter ihop en mobila hyllor vagn från Super j...

Beautility: En eco, lätt och elegant öl flaska hylla.

Papper och öl flaskor--saker som vi ofta hitta stapla upp hemma. Tja, Tänk om du var gett något till gör med dem, och gjorde vid samma tid utrymme för andra saker som är staplade och som du vill visa?Med hjälp av avfallspapper, tomma flaskor, och lit...

Fitness AD4 - hylla

Detta är del av en sammanställning av MIY och DIY som kom ur min "damma av" motionscyklar och titta på dem från ett förnyat engagemang synvinkel. Jag hade redan gjort de flesta av ändringarna av fitness över de senaste 20 åren. Dock dokumentera...

Hemliga fack hylla

Ett hemligt utrymme hylla kan användas för att förvara dina värdesaker. När stängt det verkar vara en enkel flytande hylla. När öppnas med en magnet har du tillgång till en dolda fack. Jag placerade en magnet på sidan av lådan till den lilla rutan so...

DIY "Dolda" Video projektor Folding hylla, Kolfiber look

det har varit ungefär ett år när jag senast hade chansen att göra något här, min två år gamla pojke har hållit mig mycket upptagen och naturligtvis finns det några läxor att göra i skolan.Detta instructables handlar om hur man gör video projektor hyl...

Underhållning hylla

Jag nyligen lite kulan och köpt en fancy ny TV. För senaste tre åren har jag använt en hylla hittade jag i en container att hålla alla mina AV redskap. Den nya TV är elegant och motiverat en uppgradering från gammalt container hylla, således anlednin...

Bygg lätt fristående hylla för källaren eller garaget

Flytta in i ett nytt hus, behöver vi en hel del hyllor att lagra saker. Vi har inte en färdig källare, och vi har inte listat ut hur det skulle vara klar ännu, så vi behöver vissa fristående hyllor etc som inte är kopplade till väggen, och har också...

DIY pall trä träd hylla handledning

Helgen är här! Vår nya DIY hylla läraren gör för en produktiv helg projekt. Vi använda brukar shabby, gamla lastpallar för vårt material, men detta kan göras från andra källor. Bilderna i vår handledning visar trä som har slipat och lackat, och därfö...