Multi-färgade glas magneterLägg till en pop av färg-- eller mer--till ditt kylskåp med detta enkla magnet projekt!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Multi färgade stege penna grepp

Detta multi färgade stege penna grepp är ett riktigt bra grepp eftersom du kan göra det utan vävstolenSå läs på och jag kommer att visa dig hur man gör enSteg 1: Steg 1du behöver:En penna12 gummibandOm du gör en multi färgade stege grepp måste2 gröna...

Upphöjd skrivbord hylla med multi-färgade ledde

Detta är en upphöjd skrivbord hylla gjorde jag eftersom den gamla var ful och jag behövde mer utrymme för alla mina hobby saker. Så jag beslöt att göra en kylare ny upp ledde skrivbord hylla med multi färgade fläckar och lådor. Lysdioder är från adaf...

Hur till vända en Multi - färgade handtag för ett rivjärn

Flera veckor tillbaka min fru kom fram till mig och frågade om jag kunde fixa OST RIVJÄRN. Visst, vad är fel med det frågade jag. Trä handtag är bruten, sade hon. Ya vet, det råkar vara så, jag är en möbelsnickare. OST RIVJÄRN är i mycket gott skick,...

Multi-färgade kärlek

väl här är Svaren på frågorna...Vad gjorde du? : det var min moster födelsedag så jag beslöt att göra ett kort som hon även kan använda som en ram.där gjorde du det? : Jag gjorde det hemma under semestern.Vad lärde du dig? : JAG LÄRDE MIG TÅLAMOD! ef...

Super snabb och enkel DIY glas magneter | Hantverk för att ge

Hej du!Vilken rolig och lätt liten DIY gåva idé för den speciellt någon. Lätt att anpassa för gåva mottagaren eller bara göra något själv!Kom ihåg att vara kreativ med din magneter och för att vara listig med din ge!Tack för att titta på, Danrie från...

Multi färgade choklad skapelser (på de billiga)!

Använder endast objekt håller jag redan i mitt skafferi (choklad godis beläggning och gel stil karamellfärg) jag upptäckte ett sätt att skapa någon färg choklad godis, även blanda, blanda och skuggning i vissa fall. Här är en färdig bild. Steg för st...

Single Layer Multi färgade Vinyl kapning

Detta instructable förklarar hur man gör en flerfärgad självhäftande vinyl som kan ses från den andra sidan av glas (i motsats till den flera lager aproach vilket är mycket snabbare och lättare men kan endast ses från samma sida som kan ses här Steg...

Belysta färgade glas Faberge stil ägg - Full Instructable (uppdaterad!)

This is my egg. Det var delvis inspirerad av kröningen ägget och hoven ägg. Jag såg kröningen ägget som en del av en Faberge ställer ut att min mamma släpade mig till år sedan. Jag gick för att vara en god son inte tänker det skulle vara så intressan...

Göra en multi färgade Rock lampa

har du någonsin kommer tillbaka hem från en lång, eländiga ansträngande dag, som en resa eller kanske du hade en dålig dag på kontoren? Med denna multi användning kopplar enheten, kan det hjälpa dig att koppla av eller ens du få sova. Den består av e...

Multi färgade Fireworks Pc Mincraft

Steg 1: Fyrverkerier: få krutSteg 2: Skaffa några färgade färgämneSteg 3: Gå till din Crafting bordSteg 4: Lägga krut och färgämne i tabellen Crafting och gör det för resten av demSteg 5: Samma sak Steg 6: Det kommer att se ut så härSteg 7: Få krut o...

Multi färgade Vinyl kapning

Detta instructable förklarar hur du använder Silhouette porträtt vinyl skärare, för att göra enkla, ensidig mångfärgad klistermärken.Steg 1: Översikt och material Tanken är att lägga flera lager av olika färgade självhäftande vinyl på varandra, skär...

Multi färgade ledde

Hej, Tom här från Multiplatform spel.Jag köpte nyligen ett kit från sain smart som innehöll en massa godsaker att göra med teknik, som kan hittas här: http://www.ebay.com.au/itm/SainSmart-Starter-Kit-S...Det är en hel del och jag skränande verkligen...

Hur man gör en multi färgade lampskärm

vad du behöver: en ballong 7 ark silkespapper PVA lim 2 yoghurt krukor en penselSteg 1: Gör Start Rippa upp vävnad papper i små fyrkanter, sätta lite PVA-lim i en pott och lägga till lite vatten för att mjuka upp, blåsa upp ballongen och placera läng...

Multi färgade 8 LED tillbaka cykel säkerhet ljus (mini m & m bostäder)

här är min första instructable för en LED säkerhet ljus. Jag bestämde mig att göra det efter vill göra några lampor för min cykel och efter att ha sett några guider på LED ledningar. Första jag skulle göra en 4 LED-ljus men slutade göra det 8 för bät...

Thanksgiving bild Turkiet magneter

förvandla din familj och vänner till Turkiet magneter! Dess perfekt semester hantverk för barn och ett roligt och dumt sätt att dekorera köket för Thanksgiving.Steg 1: material Kortpapp eller skum papper - jag ville göra min kalkoner med skum papper,...

Hur man skapar en "ridiculously.awesome" gjuten glas reproduktion av din favorit film Prop

jag skulle vilja börja med att säga att jag älskade att uppfinna och dokumentera de senaste stora instructable att jag skrev rätt hur man bygger en ekvatoriella montera för lång exponering fotografering. Jag skrev detta för den "göra den verkliga utm...

Custom frostat glas

Hur man gör anpassade frostat glas med siluett porträttet.Gör vinyl sandblästring stenciler som är flexibla på böjda ytor.Steg 1: Välj din bild.Jag gick till Google och hittade bilden jag ville ha.Typ: Namnge bilder < namn > och plocka något.Jag tyc...

3D drog glas bildram

denna heminredning är ganska unik och iögonfallande konceptet. Min glas lärare hade gjort en helt fantastisk version av denna i chockrosa år sedan & jag velat alltid göra min egen, så här är jag och jag måste säga det är bättre än jag någonsin trott!...

Flerfärgade Monkey Fist

Denna multi-färgade monkey's fist upptäckte jag när jag försökte hitta ett sätt att avlägsna brister i den ursprungliga monkey's fist när att göra svängar från en riktning till nästa. Jag insåg genom att klippa sladden det möjligt för mig att använda...