Musikspelaren från gamla mobiltelefonjag hade en defekt kinesiska gamla mobil och på grund av dess ljudkvalitet, ljus effekt jag försökte använda den som en enkel musikspelare.
Det var inte till någon nytta eftersom SIM-kortplatsen är defekt & några sifferknapparna / knappar är inte working.so jag bestämde mig för att konvertera den som en musikspelare.
Andro rot
Se Steg
Relaterade Ämnen

Återvinna guld från gamla mobiltelefon

Gamla mobiltelefoner guld återvinna guld från guldpläterade kretskort guldpläterade kontakter pin, typer av elektronikskrot. Avfall återvinning. Hur att skrota gamla mobiltelefoner för guld återvinning....

Hur till hacka gamla mobiltelefon till förmåga upp din trådlösa bluetooth-tangentbord

Hej,Detta är min första instructables så bär med mig.Idén kom till mig eftersom jag försöker hitta ett billigt sätt att driva upp mitt billiga inre Bluetooth tangentbord. Det verkar som varje par månader har jag att byta AAA batterier. Det använder 2...

Gamla mobiltelefon till nite lite

jag tänkte detta kunde vara en bra användning för det gamla mobiltelefon du har liggandes när du uppgraderat till 4G LTE, ASAP, PDQ. Mängden arbete som krävs beror på vilken typ av telefon du har och hur mycket av insidan du vill behålla.Vad du behöv...

Återanvända gamla mobiltelefoner för hemautomation

Hej... Vännervi alla har använt gamla funktionstelefoner som telefoner med liten display och knappsats modeller. Numera är våra trend Smart telefon med stor display, 4G, smal, etc. Så vad om de gamla telefoner... är det ett elektroniskt avfall? Tja ä...

Nytt liv för gamla mobiltelefoner: magnetiska personliga foto eller ram

dessa dagar har vi alla gamla, skadade eller icke-arbetande mobiltelefoner. Detta snabb & billig Instructable återanvänder dessa gamla telefoner och skapar en stor mini foto eller meddelande ram. Detta gör en stor gåva för någon eller är ett roligt s...

DIY LiPo Li-Ion batteriladdare från gamla mobiltelefon

behöver du LiPo eller Li-Ion laddare men ny eller kit är alldeles för dyrt?Och jag fick samma problem och de kan kosta upp till 20$Luckly jag fick gamla telefon och den har integrerad laddningskretsen som jag behöverDet kan debitera 1 LiPo eller Li-I...

Göra 5v LI batteri med din gamla mobiltelefon batteri

Du kanske har några gamla värdelös telefon batterier i ditt hem. Du kan tror det är meningslöst, men du kan återanvända det i nice LI-batteri. I detta instructable, jag använde min gamla Galaxy 1 batteri.Steg 1: Ta bort batteriet klistermärke Det kan...

Återvinn gamla mobiltelefon batterier till en liten powerpack.

Inte att svårt att kräva endast men några verktyg att utföra, att du kan använda dem små batterier till power enheter.Steg 1: Samla de verktyg du behöver. Samla och samla de verktyg du behöver.Verktyg som behövs: 1 x tråd Stripers, 2 olika färger av...

En annan spelenhet Mod. NES-telefon / mina telefon. Från Nes Controller (eller valfri controller) & A givare mobiltelefon.

Hi Friends!Detta är vad var arbetar på för de senaste veckorna; en mobiltelefon som ser ut som en spelenhet slet ut från sin konsol. Det är inte en Nes-kontrollant, men valfri controller bör fungera. Du behöver också en givare mobiltelefon. Jag önska...

Honung citron Cosplay mobiltelefon fall

ingen honung citron cosplay är komplett utan hennes mobiltelefon fall! Jag piskade detta för min vän för våra stora hjälte 6 Gogo och honung kostymer på Anime Milwaukee förra helgen :)Vad du behöver:-1 ark tjock craft skum-klart eller gamla mobiltele...

Återanvända en mobiltelefon - skapandet av ett uppladdningsbart batteri.

Lång historia kort, jag var i behov av en 3-5v batteripack som var lätt, varade en anständig mängd tid och inte var för stor.Så jag letade efter något, hade jag massor av uppladdningsbara batterier som passar mina behov, men ingen som hade dedikerad...

Hur till avsides vända på någon enhet t.ex. en dator (med en mobiltelefon)

i detta instructable jag ska visa dig hur du sätter en gammal mobiltelefon till en avlägsen strömbrytare för din dator. Andra enheter finns i sista steget.Detta är nästan gratis, om du har en gammal mobiltelefon och ett SIM-kort.Vad du behöver:-Gamla...

Snabb mobiltelefon fall Makeover

När jag köpte ny mobiltelefon fall bestämde jag mig att ge min gamla mobiltelefon fall en makeover. Detta är verkligen ett snabbt sätt att ge ditt mobiltelefon fall en makeoverSteg 1: Ta den mobiltelefon skydd du vill dekorera.Skrubba bort smuts och...

DIY Night Vision gamla mobil

Hej alla,Detta är en steg för steg att ta bilder som om du har mörkerseende, så om du vill prova det här med din nya mobiltelefon, den du använder för allt och det är speciell för att ta selfies, mitt råd är gör det inte.Söka efter en annan eftersom...

Mobiltelefon batteri ficklampa

Nästan alla har skräp om runt huset som de aldrig använder. I mitt fall råkade några av detta "skräp" bara så vara cirka femton används mobiltelefon batterier. De hade bara suttit där för ett par år, så jag tänkte "Hej, varför inte prova at...

Gör din egen Himalaya salt kristall lampa från en mobiltelefon laddare

denna artikel visar hur en trevlig Himalaya salt kristall lampa kan göras från några billiga delar och en gammal mobiltelefon laddare.Du kan alltid hitta den senaste versionen av detta instructable på min webbplats på http://8el.eu/2010/08/himalaya-s...

Hur till omvänd en gammal mobiltelefon (NOKIA 6600) in A SUPERGADGET-MIKRODATOR

http://www.internetsecretbook.comMitt i svårigheten ligger möjlighet. -Albert EinsteinNokia 6600 telefonfunktioner nya avancerade imaging funktioner, inklusive en ljusa 65.536-färg TFT skärm och kamera utrustad med digital zoom. Dessa kompletterar en...

Stylus grepp för nyare pekskärm mobiltelefoner med kapacitiv stylus.

När min gamla mobiltelefon (Nokia 5230) slutade fungera tidigare i år beslöt jag att gå för en av de nya HTC mobiler med Android programvara. Jag var nöjd med telefonen, men inte med det faktum att min tidigare hacka till göra en mobiltelefon stylus...

Få gratis mobiltelefoner

folk verkar vara beroende av att ha de mest fancy och moderna prylar som de kan få tag på även om deras gammal en fungerar fortfarande bra. Så det finns en hel del arbeta cellphones ute och de har några ganska cool delar i dem. Min bror (ALPHA G33K)...