Skumma (Murloc) virkad dockaJag brukade spela World of Warcraft innan jag gifte mig. Jag sparkade slutligen vanan när jag var tvungen att avsluta min prenumeration på fokusera på planera bröllopet. Min man slutade spela ungefär ett år efter att jag gjorde, men på senare tid han har fått helt hooked på att spela hjältar av stormen.

När jag försöker tänka på vad jag ville virka nästa, föreslog han skämtsamt att jag skulle göra honom en skumma docka. Så jag gjorde!

Jag ska varna dig att detta inte är en nybörjares projekt. Så om du är ny till världen av virkning och amigurumi, kommer du att börja med några värms upp projekt att behärska grunderna innan du flyttar till Murloc territorium! MRGLGLGLGLGLGLLLLLL!!!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Virkad docka klänning Outfit

Detta är ett roligt mönster till virkad docka klänningar med valfria pannband och skor. Jag hade i åtanke amerikansk tjej dockor när jag gjorde mönstret. Topp och kjol är två olika bitar, men du kan ansluta dem om du vill göra en hel klänning. Njut!F...

Virkad docka sommarklänning

Detta är ett enkelt mönster för en ärmlös docka klä virkade i ryggen loopar, som ger klänningen veckat utseende och konsistens.Om du är förvirrad alls under mönstret, låt mig veta!Förkortningar:SM: slip stitchHDC: halv dubbla virkaSC: enda virkaSteg...

Hur man gör en vacker tofs docka

Tofsar kan användas för mycket mer än bara gardiner. De kan användas för dockor och mycket mer. Dockorna som jag kommer att lära dig hur man gör är billiga och tar inte mycket tid att bygga. Du kan ha en stor mängd olika snygga dockor med sitt eget u...

Messanger Gud kvicksilver eller Hermes

jag ville skapa guden Mercury / Hermes efter att titta på showen "Percy Jackson och the Lightning Thief". Men när jag letade efter en virka mönster kunde jag inte hitta något... så... Jag fri stil honom!Förteckning över material:Garn-rosa, brun,...

Transparent-tunna granit LED lampa

Jag fick en vacker pjäs av rosa granit från konstruktion junction här i pittsburgh, och märkte att det verkade ha sådan klar kvarts kristaller i den som det kanske sänder ljus om skär tunt nog.Jag skära några rån på vattenstrålen, och ja, det kunde v...

Haruka from Rumbling Hearts

Jag älskar anime, tecknad film, manga, serier: D... 2 år sedan jag såg med min syster mullrande hjärtan (Kimi ga Nozomu Eien ) och min syster gillade mycket Haruka karaktär. Så jag bestämde mig att göra henne en docka - jag först tänkt att sy sth, me...

Amigurumi virka Cthulhu docka

detta är en Amigurumi Cthulhu jag gjorde för några vänner som en inflyttningspresent, mönstret var en kombination av http://allaboutami.tumblr.com/post/16498866712/dragonpattern och http://cthulhucrochet.blogspot.ca/2008/05/tiny-cthulhu-free-pattern....

Virkade Hackeysack/jonglering bollen

jag alltid hitta själv behöver fler jonglering bollar-en vän har "lånat" mig och sparkade platt spelar hackeysack, jag förlorar en på flygplatsen, jag lära sig jonglera fler bollar...Även om du kan göra och jonglera nästan vad som helst, gillar...

Dread Cthulhu virkade

stjärnorna är rätt! Dread Cthulhu legat i R'yleh och har vaknat bedårande äta alla hans cultists!Detta projekt är perfekt för alla dina geek vänner. Dread Cthulhu är en äldre Gud av H.P. Lovecraft mythos. Jag med en mer traditionell återgivning av ho...

Virkad mössa Scalloped kant (från grunderna)

Hej!Detta projekt handlar om hur man gör en virkad mössa scalloped kanter. Detta är en perfekt mössa för sommaren. Världar av virka är så stor. Det finns så många idéer och tekniker. Virka arbete är så vacker att se och det ger tillbaka de dagar när...

Virkade Sisal matta

med dessa enkla instruktioner, kan du göra din egen sisal matta vilken storlek du vill ha. Det är perfekt som en Välkommen matta, en lera rummet, eller tänka stort och göra en ny matsal matta! Allt du behöver är några sisal från järnhandel och en vir...

Virkad blomma krans!

Göra en underbara virkade krans!Steg 1: leveranser Du behöver garn och en virknål!Jag använde bon-bon paketera på höger... alla 8 av dessa mini dockor att göra min krans.Jag använde även en ljust grön boll av garn... bara för att kedjan sy.Kroken anv...

Virkade elefant mobil

denna mobil var avsedd för en kär väns nyfödda baby. Med några kreativa vägledning från mother-to-be, jag höll min design enkel och beslöt att hålla med en färg av garn och ett virkade djur. Några virkade djur eller föremål i någon färg (eller olika...

Söt nallebjörn Tee virkad för alla hjärtans dag

överraskning ditt barn denna alla hjärtans dag med denna söta lilla virkade bära tee. Tee är enkelt att virka och lätt glider över björnens huvud-inga knappar eller fästelement till lura med.Steg 1: Steg 1: samla ditt material För detta projekt behöv...

Virkade musikaliska Santa Claus

Välkommen till naturens Sol första uppsättning virka instruktioner på Instructable. Behag ge mig kommentarer eller tips för mina framtida instruktioner.Steg 1: Vad behöver jag? Alla min leksak stil virka produkter är virkade i omgången. Detta innebär...

LEGO Iphone / Ipod laddare Dock

Detta är min iphone laddare docka. Det har gjort form lego som så många andra men här använder inget lim och inte förstöra någon lego eller sladdar. Den enda icke-lego del är två små bitar av silvertejp. Det är starka och bärbara och lägger sig platt...

Docka Cupcake

när mina flickor var unga jag göra en sån full storlek Barbie docka tårtor. Ja, min hand dog en vanhedrande död; att sätta isbildning på kjolen av denna tårta. Jag svor, aldrig igen. Då jag såg detta på Pintrest: http://fruittart.wordpress.com/2008/0...

1970-talet inspirerade virkade Grytlappar

innan jag hade barn, jag hade denna awesome hantverk rum där väggarna var dekorerade i vintage virka mönster, alla placerade i flytande ramar. < stor suck... >Jag önskar jag hade tagit ett foto av rummet för att minnas.Anyway, i den nu-packade-away...

Virkade fyrkantig hatt - Instructable Robot, Sponge Bob & WALL-E

En av de projekt som har simmat runt i mitt huvud var denna "fyrkantig" stil hatt, även kallad en jester hatt. Jag kunde inte motstå att ange Instructable Robot tävlingen så detta Instructable är en produkt av två.Medan jag var att skapa robot h...