Dread Cthulhu virkadestjärnorna är rätt! Dread Cthulhu legat i R'yleh och har vaknat bedårande äta alla hans cultists!

Detta projekt är perfekt för alla dina geek vänner. Dread Cthulhu är en äldre Gud av H.P. Lovecraft mythos. Jag med en mer traditionell återgivning av honom i mitt bildspel för referens.

Han är gjord av Lion Brand Vanna Choice garn i olivolja och alla virkade i omgångar, varje bit arbetat i en spiral. Hans vingar har v-formade piprensare vävda i hans tentakler är sc kedjor av olika längd.

Jag kan skicka ut ett mönster om du är intresserad, men jag är rädd att instruktionerna på vingarna kan vara lite luddig. Jag tror jag kan åtminstone förklara min improvisationer där, även om:).

Ja, och om du har några små virkade cultists, skicka dem på mitt sätt... Dread virkade Cthulhu är hungrig!

Okej... Jag kommer slutligen att göra det. Jag ska bara gå vidare och lägga upp mönstret. Jag e-posta det på begäran eftersom det sättet jag kan hålla reda på som hade det och hur många som gillade honom, men jag kommer bara att behöva lita på er att ge honom ett positivt betyg och rekommendationer till alla dina vänner om du använder mönstret. Också, om du gör, vänligen dela bilder på den färdiga produkten! Jag skulle älska att se andra tolkningar av den virka skräck som är Cthulhu.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Cthulhu Bärpaj, aka OctoPie eller bläckfisk Pie

Denna paj är en eldritch skräck, och den perfekta skålen för din nästa Campus Crusade för Cthulhu husmanskost *.CthulhuBerry paj, en typ av bläckfisk paj eller OctoPie, är en söt pralin som är samtidigt fruktig och helt maffiabläckfiskens. Det är en...

Amigurumi virka Cthulhu docka

detta är en Amigurumi Cthulhu jag gjorde för några vänner som en inflyttningspresent, mönstret var en kombination av http://allaboutami.tumblr.com/post/16498866712/dragonpattern och http://cthulhucrochet.blogspot.ca/2008/05/tiny-cthulhu-free-pattern....

Gosiga Cthulhu Amigurumi

så söt! Så ont! Så förvirrande!En virkad stor gammal en att hålla din nallar, um, företag. Virknålar upp snabbt med udda bollar av garn du har fik liggandes. En rolig, enkel present för alla åldrar.Jag skrev detta mönster. Känn dig fri att göra så må...

Cthulhu Amigurumi

okej, här är skivvies för "Stora gamla One"-Han står högt på drygt fem inches-Made med en limegrön kamgarn vikt garn-Jag använde en storlek G virknål-Han var virkade runt med en 4 sts magic ring för huvudet, och varje arm-huvud, kropp och fötter...

1970-talet inspirerade virkade Grytlappar

innan jag hade barn, jag hade denna awesome hantverk rum där väggarna var dekorerade i vintage virka mönster, alla placerade i flytande ramar. < stor suck... >Jag önskar jag hade tagit ett foto av rummet för att minnas.Anyway, i den nu-packade-away...

Virkade fyrkantig hatt - Instructable Robot, Sponge Bob & WALL-E

En av de projekt som har simmat runt i mitt huvud var denna "fyrkantig" stil hatt, även kallad en jester hatt. Jag kunde inte motstå att ange Instructable Robot tävlingen så detta Instructable är en produkt av två.Medan jag var att skapa robot h...

GWAR - Oderus Urungus - The bläckfisk of Cthulhu gummilatex

Jag är inte ett proffs som du hittar snart ut, men jag har så mycket kul att göra det här och jag har lärt mig så mycket, jag känner att jag har att dela för båda skojs skull och kanske hjälpa någon annan ut i deras strävan att göra sina egna pjäser....

Virka Robot - läskigt söta virkade samling

detta är min version av ett mönster från Christen Hadens bok, läskigt söta virkade. Det utvecklades Frihand och var mitt fjärde virkade projekt.En del av min "läskigt söta virkade samling". Kredit till Christen Haden.Rösta! Tack....

Cthulhu Air växt Caddy

Air växter har så mycket personlighet och är otroligt mångsidig, så jag ville skapa en riktigt kul växt hållare som skulle omfamna dessa naturliga egenskaper. Detta projekt tar mindre än en timme att göra, vilket gör detta till en stor DIY gåva för L...

Cthulhu för President kostym

Varför valde det minst onda?Många tror att det stora onda en skulle göra fina presidentkandidat, eller åtminstone bättre än vad de populära val är. Man vill alltid veta vad hans avsikt var; den totala förstörelse och förslavning av mänskligheten. Han...

Virkade trimmade strumpor

dessa söta små strumpor inte ta mycket lång tid att göra. Jag kommer att göra ett par i varje färg för min 3 år gamla barnbarn. Du kan matcha den virka tråden med pärlor eller köpa kontrasterande färger. Vilken liten flicka skulle inte älska ett par...

En virkad hyllning till Dr Teeth och elektriska förödelse

detta är en virkad hyllning till Dr Teeth och elektriska förödelse från Mupparna. Det är 100% garn och fiberfill. Inga sladdar, tyg, lim, nåt sånt. Det tog för många timmar att räkna. Jag gjorde det som jag gick, med bilder som referenser. Ledsen jag...

Amigurumi Cthulhu

sista mätningen är 8 inches tall och 5 inches bredCthulhu är en fiktiv kosmisk enhet som först dök upp i novellen "The Call of Cthulhu", publicerad i massa tidningen Weird Tales 1928. Karaktären skapades av författaren H. P. Lovecraft.Baserat på...

Hösten gråter, virkade Tree

jag byggde först basen av trädet av en hög med grenar från bakgården. Jag bunden ett gäng tillsammans för stammen, sedan slagit in dem i täcke vadd för att göra det ser ut som det var en bit. Jag ställa in den i en terrakotta kruka med snabb torkning...

Pärlstav virkade Scrunchies

jag fick mönstret i en barnbok virka. Det såg ganska i bilden, så jag gjorde den lila en med akryl garn och gula ponny pärlor, och sedan den vita med bomullsgarn och rosa, blå och gula ponny pärlor. Möjligheter för färgkombinationer är oändliga, och...

Nybörjare 2 stich Virkad klänning

Du måste bara veta 2 maskor att virka detta! Plus, storleken är mycket lätt att anpassa. (Den största frågan i ändra storlek är att se till att du har tillräckligt garn.) Du kommer att använda single crochet, slip stitch, och som med någon virka proj...

Camille - anpassade virkade kitty

jag fick i uppdrag att replikera en kära katt i min stil att virka. Jag var mailade bilder på katten, Camille, och sedan kommer de rätt garn typer och färger och virkade medan du tittar på hennes bilder. En annan nr mönstret, göra det som jag går, en...

Cthulhu

Första gången jag såg en serie 13 Alien Trooper, trodde jag inte Alien. Jag tänkte på HP Lovecrafts Cthulhu. Då jag märkte "ray" pistol och rymddräkt märkningar på överkropp och ben och förstod att ja, detta var en utlänning.Steg 1: vingarFörst...

Cthulhu kostym - Latex kroppskostym

den tiden på året igen. Jag måste följa traditionen och gör en kostym. Men vilken kostym skulle jag göra i år som skulle vara mer komplex, mer unika och mer imponerande? I brainstorming, jag tittade på klassiska mönster, som Alien, och jag blev påmin...