Nutella Nutter-smör Cookie bollarCake balls & cookie bollar har blivit mitt "gå-till" föremål för pot-lucks & fond raisers... På min unge skola är jag känd som cake ball kille ;-) Med detta recept tror jag jag har fått en ny vinnare!

Jag började bara vill prova att göra cookie bollar med Nutter smör cookies istället för Oreo's.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Nutella fylld choklad Chip Cookies

Kanske choklad chips helt enkelt inte tillräckligt i dina cookies. Du kanske behöver bara det extra umph. Tja, jag har fått det! Med specialbyggda receptet, justerade för att ge dig en smälta i mellersta nutella centrum och en seg och knaprig cookie,...

Smör bollen Cookies / snöboll Cookies

Smör bollen Cookies / snöboll CookiesDessa cookies är smak så stor och det bara smälter i munnen som smör. Här har jag använt malda valnötter, kan du ersätta det med ditt favorit val av nötter som mandel, pekannötter osv... men se till att mala det f...

Chocolate chip/M & M cookies!

Vem älskar inte choklad chip cookies och M & M's? Varför inte blanda dem tillsammans och har choklad chip M & M cookies!Steg 1: Allt du behöver är Chocolate chip cookies degen, pan, vax papper, M & M's och en ugn!Steg 2: Du gör lilla cookie de...

Friska havremjöl Chocolate Chip Cookies

Dessa cookies är frisk för att vara cookies, och gör ett bra mellanmål när som helst på dagen. De är snabbt och lätt att göra.Njut!Steg 1: ingredienserIngredienser:½ kopp smör, mjukt1/4 kopp kokos olja, mjuknat1/2 kopp socker1/2 kopp farinsocker1 t....

Socker belagda melass Cookie dyker

efter att göra jordnötssmör Cookie dyker jag var bara tvungen att komma med en annan cookie pop. Jag beslutade att arbeta med melass cookies, men kunde inte räkna ut vad skulle smaka bra blandat med det, så jag beslöt att göra en traditionell cookie...

Mormors hemliga Sugar Cookie recept

Mormors sugar cookies var alltid den perfekta blandningen av krispiga på kanterna och Sega i mitten. Det enda som är bättre än lukten av sweet bakning fylla huset tog en tugga av en gigantisk cookie fortfarande varm från ugnen. Här delar jag med dig...

Cookie koppar

att vara engelska lärare innebär jag älskar att leka med orden. Jag beslöt att göra mjölk och kakor med mjölk i cookies.Steg 1: Ingredienser/verktyg IngredienserCookie DoughHalvsöt choklad chipsMjölkSmörVerktygMuffin facket - silikon fungerar bästCoo...

Hur man gör enkelt, baka-fri, choklad doppade Cookies

jag har gjort dessa för vänner och de älskade dem, så nu jag delar detta med dig! Kanske din ugn är bruten? Eller kanske du är en högskolestudent med bara en mikrovågsugn? Vill du bara inte sätta din plats på eld försöker baka? Kanske du går för att...

Jordnötssmör / chokladbollar Cookie

detta är ett recept jag har förändrats. Det ursprungliga receptet hette Cookie bollar ochfick jag min vän (jag inte vet var hon fick det).Jag gillar jordnötssmör och choklad bättre än choklad och jordnötssmör.Så jag ändrade receptet. Du kan sätta mer...

Jordnötssmör honung Cookie dyker

jag tänkte det var dags för mig att ge sig in i området av cake pops igen. Men, som med min Brownie dyker, jag ville inte använda tårta. Så småningom bestämde jag mig på jordnötssmör kakor och, från början, jag skulle bara att blanda cookie crumbles...

Popeye Power Cookies

gör dina muskler bula som Popeye! Dessa nr-baka raw cookies är packad med nyttiga godhet, ja inklusive spenat!Steg 1: Samla ingredienser Du behöver:Matberedare eller stark mixer2 dl spenat (Japp det är rätt, bara stanna med mig!)1 kopp råa mandlar10...

Rolo Cookies

Rolo cookies är läckra choklad cookies med en Carmel center. Min familj fick detta recept från våra grannar många år sedan. Dessa är mycket beroendeframkallande och det är svårt att äta bara en. Men, de är en stor hit på fester och jag får begäran om...

Fried Chocolate Chip Cookie Dough

friterade chocolate chip cookie deg. Varför? Eftersom jag älskar dig...Nu innan du kör till närmaste butik och köpa din favorit märke av kylda degen att kasta i en gryta med kokande olja, det är inte så enkelt. Eftersom kakan degen mitt i Struva inte...

Nutella Double Chocolate vindsnurror bakverk

Detta är enkelt och lätt recept som jag upptäcka själv samtidigt försöker lista ut vad jag kan fungera som en dessert som jag kan sätta ihop på några minuter. Min familj är en ivrig chokladälskare särskilt med Nutella spridning i något, så jag fick e...

Nutter smör Peanut Butter Pie

detta är en favorit i min familj!Nutter smör jordnötssmör paj!Behöver du följande utrustning:Elektrisk Mixer2 blanda skålar1 en kopp torr åtgärd mätglaset1 1/3 kopp torrt åtgärd mätglaset1 gallon storlek Zip-lås väska1 9 tums pajform (pajen plattan i...

Den perfekta Snickerdoodle Cookies

detta är ett recept som används i min familj sedan min stora, stora mormor. Det har alltid varit en favorit familj, men det brukade ge plattare cookies som skulle få krispigt några timmar när de svalnat. Som jag övade att göra det, justerade jag mäng...

Lätt Sega Oatmeal Raisin Cookies

Hej, i detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör havremjöl kakor. Detta recept för Sega oatmeal raisin cookies är verkligen lätt för att göra, om jag kan göra det, kan du göra det. Låt oss få baka!Om du har några frågor eller kommentare...

Sockerkulör Bomb Cupcake

Moist karamell lera kakor full av smidig vaniljsås, täckt med smälta i munnen cookie bollar, vispad grädde och klibbiga kola kolasås. Du behöver en servett för en!Detta är ett recept jag drömt för den här tävlingen och jag var inte säker på om det sk...

Deep Fried PB&J Shot Cupcakes

I came across a bottle of PB & J Vodka and knew I wanted to do something really fun with it. Jag beslutade att ta två saker som är riktigt dålig, stekt mat & sprit och göra en riktigt awesome efterrätt ur den. Stekt PB & J smörgåsar säljs på k...