Deep Fried PB&J Shot CupcakesI came across a bottle of PB & J Vodka and knew I wanted to do something really fun with it. Jag beslutade att ta två saker som är riktigt dålig, stekt mat & sprit och göra en riktigt awesome efterrätt ur den. Stekt PB & J smörgåsar säljs på karnevaler & gatan mässor över hela landet. Jag tog detta begrepp och gjorde en cupcake version med en PB & J vodka sköt på toppen.

Detta är alldeles utmärkt utan skott, men det definitivt lägger till roligt. För en annan version, kan du också göra en spetsiga version av glasyr med PB & J vodka. För en liten vänlig och alkoholfria version, uppenbarligen bara lämna ut skottet.

Skål!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Deep Fried Oreo Lollipops

Deep Fried Oreos är en boardwalk stapelvara. Varje år när jag vågar havet och strandpromenaden i veckan, njuta jag av en servering av dessa varma, söta stekt cookies. Det är min en gång per år speciella behandlar som jag bara älskar! Nyligen fann jag...

Deep Fried munk muffins

dessa cupcakes kombinerat en munk stekt godhet med tårta-y mjukhet och smak av en cupcake! Fyll dem med din favorit fyllning och trim men du behaga.Steg 1: Cupcake ingredienser Cupcake på insidan av "munk" är bara din genomsnittliga gul tårta. R...

Deep Fried Pizza "Donuts"

vad kan vara bättre än pizza? Friterade, Mini Calzone bollar med fluffig, men krispig panering munk-liknande, det är vad.Steg 1: Saker du behöver FILLERBacon (jag använde kalkon Bacon)Pepperoni (jag använde Turkiet Pepperoni)Pizza för pastasåsOst (ja...

Deep Fried Cordon Bleu bollar

det är som en gigantisk Gourmet, ost & Bacon fyllda, kyckling nugget!Steg 1: Saker du behöver FILLER1 pund marken kyckling (eller benfritt skinn kycklingbröst om du har en köttkvarn)1/2 paket bacon (jag använde kalkon bacon)2 dl riven ost (jag använd...

Deep Fried Cheesecake

ingredienser som behövs:2 koppar graham kracker smulor1/4 dl socker7 msk smör, smält3 (8-ounce) paket mjukost, mjukt1 dl socker3 stora ägg1 (4-ounce) bar vit choklad, smält och svalnat något30 orientaliska Vårrulle omslagÄgg tvätt (visp 1 ägg 1 dl mj...

DEEP FRIED TWINKIES

ända sedan deras söta komma tillbaka var den 15 juli jag köpte en låda med kakor och vid första jag skulle rädda dem för en regnig dag men efter att titta på en show på mat nätverk som skisserat dem "stekt" tänkte jag ge det ett försök... Så eft...

Deep Fried krispiga kryddig Okra

jag har aldrig gjort detta mycket av stekt mat i hela mitt liv:). Åh... Hej mina kära vänners kompatibla vänner.Jag har sällan sett någon i mitt liv som inte gillar Okra eller damer Finger (roligt namn ;-)) eller Bhindi (i Indien). Det finns massor a...

Deep Fried Mac & ost

medan det inte är något du skulle vilja göra hela tiden, om du har en hankerin' för fritering eller deltar i ett parti där vansinnigt rika livsmedel är beundrad eller dyrkade, friterad mac och ost kan vara för dig. Det är en extremt billig maträtt, o...

Djupa stekt det är det

för er öster om klippiga bergen, jag skall förklara. En det är det är i huvudsak en glass smörgås med havremjöl kakor och täckt av en choklad skal. Det är ytterst gott som det är. Det är inte för mycket du kan göra för att förbättra sådana regionala...

Heta & kryddig languster bollar

jag fick idén för dessa tittar på "The Great mat Truck Race" på Food Network. Ett av lagen har en krampa menyn moment av djupa stekt risbollar. Tja... Jag råkade bara ha några kräftor i frysen och råkade bara ha lite ris i skafferiet och viola,...

Kolossala Chicago Deep Dish ananas Cupcake

Cupcakes göra folk glada, särskilt mig. Idag gjorde jag en Kolossal Chicago Deep Dish ananas Cupcake (med ananas fyllning) att representera där jag bor och dela med människor jag älskar. Hej vänner, jag är om att sprida kärlek. Jag har dessutom skriv...

Cupcake hamburgare och Cookie Fries

jag såg många människor gör dessa "Hamburger Cupcakes", så sa jag till mig själv "Varför inte jag göra hamburgare Cupcakes och Cookie pommes frites samt?", och började baka.Många människor använder fondant för att göra ost, sallad och...

Manly Shot glas Cupcakes

* Plus maskulina strö alternativ! *Detta kan lika lätt, vara en feminin snapsglas cupcake. Jag ville bara utmaningen att göra något "fruktig" (söta cupcakes med bedårande strössel), omvandla till en acceptabel behandling för manliga män. Jag anv...

Gluten fri Cupcakes till frukost

ingredienser:För Cupcakes:1/4 dl okokt quinoa (eller ca 1/2 kopp av överbliven kokt quinoa)1 kopp certifierade mjテカl fテカr gluten fri havre (jag gör min egen med havregryn i matberedare)2 stora mogna bananer, mosade3 ägg1/2 dl kokos palmsocker1/4 kopp...

Mochi Cupcakes - Gluten fri, mångsidig och Healthy-ish

om du älskar mochi och andra Sega, tät desserter, då du måste prova dessa cupcakes! De är natually gluten fri och super mångsidig, som ni kan se i olika pålägg jag använde i detta parti (även den vanliga versionen är bara så läcker).Jag har också gjo...

Super lätt nr-Mixer banan Cupcakes - ägg-mindre & mejeri-fri

För något så enkelt, snabbt och billigt att göra, är de fantastiska!Förvånansvärt innehåller dessa mjuk, fuktig, fjädrande cupcakes utan ägg eller mejeriprodukter, utom i vit choklad jag använde för valfria toppning. Använda vegansk choklad om du vil...

Killer gluten fri cupcakes

dessa gjordes i all hast som min son behövde dem för en skola nästa dag. Ber om ursäkt för bristen på bilder hade men vi att göra dem ganska snabbt, jag har tagit slut bilder från olika vinklar så förhoppningsvis får du tanken på hur man gör det med...

Orange Cupcake väggmålning

Orange smaksatt muffins med smör grädde dekoration. Väggmålning av en orange från apelsinlundarna. Detta var en beställning jag gjorde för en skola union för sin picknick.Vad du behöver:Cake Mix om 4 lådor eller vad någonsin kommer att passa på bräda...

Bobbing för äpplen & Jack "O lykta Jello Shots

dessa roliga Halloween tema Jello Shots är ett perfekt komplement till alla Halloween händelse!Det är också jättelätt att göra dem alkoholfria för alla kidlettes på din fest. (och de är fortfarande läcker!)Mitt recept är för apple cider skott och pum...