Om fastställande av möss Ersätt Switch felsöka musen dubbelklicka när enkelklick

Om fastställande av möss Ersätt Switch felsöka musen dubbelklicka när enkelklick

Ett vanligt problem med de mäktiga mössna är att dubbel klickande när enda Klicka och gör rullning extremt svårt. Det finns andra lösningar som tvättar bollen i gnugga alkohol och använda som för att rengöra växeln, men jag fann det mycket effektivare felsöka för att ersätta switch. Jag antar att denna guide löst skulle fungera för alla fastställande möss men jag inte har provat och det är bra jobbat

Relaterade Ämnen

En berättelse om 3 oscillatorer – fastställande gamla elektronik

när jag först gjorde elektronik jag verkligen ville ha en bra ljud oscillator. Sedan dess jag bygga ett gäng som är ganska trevligt, men jag började också samla gamla elektronik inklusive en massa ljud oscillatorer. Nu har jag dessa nästan antikvitet...

Fastställande din gitarr truss rod och sträng åtgärder

har problem med fret buzz på gitarren? Den sträng åtgärden dödar dina fingrar? Halsen på din gitarr liknar något som en båge? Goda nyheter! dessa problem kan åtgärdas. [utom den sista en. i så fall kan du behöva en ny gitarr]Dragstång är vanligtvis e...

Om fastställande av en GM SKIFT justeraren för en Saturn VUE

Här är problemet... Du börja märka svårt skiftande, "sticker" medan du skifta och eventuellt sprickbildning/knaprande ljud. Men det fortfarande skiftar, och visar inte några andra problem. Det is... tills... en dag... ingenting. Växelspaken verk...

Fastställande av "Öppna fack" felet (för XBOX 360 med Liteon enheter endast).

Så min vän tog över hans modded XBOX som visade "Öppna fack" varje gång han försökte spela ett spel. Jag hade fixat detta en gång tidigare på en annan låda, och beslöt att skriva en handledning för att hjälpa någon ut som kan ha detta problem.Så...

Om fastställande av blöt trä greppbräda (Finger skateboard)

Jag hade gjort fingerboards från tidigare när jag var ung.På grund av billiga woodglue jag äger, 8/10 av min styrelser vände blöt från ålder eller dåligt från felaktig mögel fastspänningJag inte längre äger någon faner och inredningsbutiker i mitt la...

Hur man glasfiber: fastställande en knäckt Kiteboard

detta Instructable förklarar hur du arbetar med glasfiber tyg och harts. I detta projekt, glasfiber tyg och harts som används för att korrigera en spricka i en kite styrelse, men informationen ingår här gäller för nästan alla som arbetar med glasfibe...

Faran med slack elektriska anslutningar, och fastställande av dem!

i världen av elektrisk ström är det viktigt att alla anslutningar göras ordentligt. Det är måste vara tät (inte så hårt att du band trådar av bultar/skruvar) att förhindra hög motståndskraft kontakter som kommer att skapa värme.Lödning av strömförsör...

Om fastställande av en iMac g5 nätaggregat med ett ATX PSU (pc)

Ok, första off - kan du göra en iMac g5 vaknar till liv igen med bara en standard ATX (PC) strömförsörjning. Det är lite fult, och skärmen blir inte 20V det är tänkt till, men... det fungerar.Jag vill inte föreslå göra detta om du:A. har pengar till...

Om fastställande av en böjd första upp ram bit

detta är min första instructable, så snälla ha tålamod med mig. Synpunkter eller frågor är välkomna och uppskattade.Flera år sedan köpte jag denna pop up-lusthus från Walmart. Ett par år tillbaka, jag använde det på bakgården som skydd för cookouts,...

Super snabb klocka fastställande Guide Del1

steg 1Använd inte WD40Jag är en klocka och titta på reparatör och nu jag luktar wd40 jag förbannar ägaren oavsett hur bra det avsikter är.Jag gillar mest välrenommerade repirers har en stor väntelista och lukten av wd40 håller klockan längst ned på v...

Fastställande det jet lättare du älskar

så jag fastställande min jet lättare (genom nu en ganska ålderdomliga design men en mycket bra och det bara kostade mig£ 1 på en bil boot försäljning) jag brukade fixa antika tändare med min pappa, tack och lov jet tändare tenderar att vara lite mer...

Om fastställande av tappade kompaktkameror

detta är inte en komplett guide till kompakt reparationer, men du har ett bra skott av fastställande det om det inte var helt förstört från hösten.Om den aktiveras, twiddles objektivet då dör du knackade förmodligen linsen lite och det är förvånansvä...

Förbättra/fastställande min kassett Mp3 adapter

Hej!Om du någonsin har använt en av dessa konverterare då vet du de är ömtåliga och om du eller en passagerare jänkare det, dess ganska mycket spel över. Jag stod inför ett återkommande problem av dessa saker bryta, att få smällde i dörrar och också...

Om fastställande av bakre dörr lås manöverdonet på min Honda Civic

Detta är den absolut svåraste jobbet jag gjorde på min bil och jag har gjort allt utom kamrem och topplockspackning.Det första steget är ta bort dörren handtag omslag och dra ur växeln fönster. Två skruvar behöver komma ut här. Spärren handtaget behö...

Fastställande en bruten iBook G4 med flygplatsen kernel panic frågor

Hej alla!Slutligen åstadkommit jag något som är värt att göra en Instructable om :-)Du är förmodligen här eftersom din good'ol iBook började agerar konstigt efter uppdateringen från Mac OS 10.4.8 till 10.4.9. På sättet som du alltid få kernel panik (...

En DIY Guide till fastställande kakel badrum vägg

När väggarna i ditt badrum är ordentligt förberett; ren, torr ochfri från löst material som gamla injekteringsbruk, lim eller tapet du är nästan redo att börja om fastställande av din nya porslin plattor. Den sista delen av före beredning är att exak...

Chromecast hacka fastställande av värme och wifi problem

Efter att ha använt min nya Chromecast för de senaste dagarna hittade jag att det skulle stänga och starta om på grund av överhettning. En snabb sökning funnit att detta är ett vanligt klagomål av googles nya chromecast. Också skulle min wifi anslutn...

Fastställande en violin axel vila med Sugru

gummi remmar från axeln resten, som bör skydda violin ytan, upplöste över tiden. Vi använde ett paket med Sugru för att fixa det. En plastfolie hjälpte att Sugru inte fastnar i trä; Sugru kan därefter modelleras för att passa perfekt till det särskil...

Alex surfbräda reparation tips--fastställande en delaminering/split glasfiber

så jag fick just ett par beat-up surfbrädor av craigslist och jag har fastställande dem upp den senaste veckan. Naturligt, jag har dokumentera allt, så detta är först i vad ska förhoppningsvis vara en snabb, kraftfull serie av snabba tips för att fas...