Omvänd decoupage glasplattadetta är en dekorativ platta som kan anpassas för semester eller händelse. Det använder en omvänd decoupage-teknik på baksidan av plattan, som låter dig använda framsidan av plattan för mat.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Försköna en IKEA Malm byrå med Decoupage teknik

Jag äger en av dessa svarta Ikea Malm byråer. Tiden när jag köpte det, trodde jag att det är en bra idé att köpa en svart en, men nu jag verkligen ogillar färgen. Det verkar så tung och jag vill inte lägga den i mitt vardagsrum där det skulle se ut s...

Decoupaged Treasure Box

detta gamla, unkna bestick fall var avsedd för soptippen innan jag bestämde mig att göra det till en "Mom's Treasure Box". Jag älskar att ge saker ett andra liv... Jag för evigt rotade runt på skräp butiker - mycket till att roa min familj.Jag h...

Vacker Pompeji stil Decoupage projekt (konst ingår)

detta vackra decoupage projekt har många steg men är lätt för att göra eftersom jag satt ihop de flesta av designen steg i teckningen. Det är vackert nog att använda i ditt vardagsrum eller överallt där du använder återvunnet påsar. Min stil är gamla...

Decoupage ornament

Varför kasta bort gamla tidningar, när du kan spara dem för detta roliga projekt, rätt? Med hjälp av papier mache ornament och gamla tidningar, ger jag dig steg för steg instruktion om hur man gör decoupage prydnader!Steg 1: Vad du behöverVad du ska...

Starta guiden till att bygga ett omvänd osmos hydroponics filter

Hej alla, detta är en grundläggande guide till planering ut en RO (omvänd osmos) och hydroponics vattenfilter. Detta instructable kommer att ge några grundläggande steg, personliga erfarenheter och information du behöver att hjälpa dig bygga ett RO h...

Inside Out Decoupage burkar

När det gäller färglära, vet vi hur vissa färger kan ansluta till vissa känslor. Och denna stora nya sommar film, Disney Pixars ut tar den idén till en annan nivå. Detta är ett projekt jag ville göra för att hedra filmen: rainbow decoupage burkar ins...

150cc zongshen omvänd trike/sand järnväg

detta är en 150cc zongshen dirtbike motor på en omvänd trike im byggnad jag inte har mycket info att ge men sjuk ladda upp mer bilder som jag går....

Arkitekturen i vardande: Omväxlande lager fasad prototyp

Formgivare: Reynaldo Kambey och Olle TaghvaeiDetta projekt är produkten av en arkitektur designstudio undervisas av Adam Marcus (Variabel projekt) och Margaret Ikeda & Evan Jones (montering) på Kalifornien College of Arts Division för arkitektur på v...

BlackBerry Torch 9810 omvänd Oreo Stormtrooper skärmen hacka

Min BlackBerry Torch 9810 lidit en sprucken skärm som jag behövde till ombytta. Lyckligtvis hade jag min väns vattenskadad vit fackla som stoppade uppstart för ett år sedan, så jag gav skärmen ett skott. Ersättande skärmen fungerade överraskande, äve...

Hur man gör en omvårdnad kudde (boppy)

Min svägerska hade bara sitt första barn, så jag beslöt att göra en omvårdnad kudde för henne. Jag köpte en nybörjare symaskin nyligen och jag har använt det ett antal snyggt projekt som detta.För detta projekt behöver du följande:Ca 1-2 varv av bill...

Decoupage en bokhylla med tyg

Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att uppdatera eller anpassa en tråkig bit av möbler eller liknande. Du kan använda denna metod med som i princip täcker allt från lådor till klippborden, eller till vackra en hemmagjord journal eller annat tråk...

Hur man gör dekorativa (decoupage) tvålar

Decoupage är en konst att dekorera något från servett bitar. Det är en kul aktivitet att göra. Jag ska visa dig hur man gör dekupaj i detta instructable.Steg 1: Metarials du behöver Du behöverPappersservetter som har former/dekorer/blommor/djur på de...

Installera talar omvänd sensorer!

Här är hur jag ersatte ett defekt beep beep omvänd sensorsystem med en talande typ kit för min frus bil.Steg 1: Den talande kit.Jag svär att det borde vara olagligt att installera ett beep beep omvänd sensorsystem... Det är ren skit. Detta talar kit...

Omvänd akvarium pump till vakuumpump

Detta instructable visar dig hur du sätter ett akvarium (blåsa) pump till en vakuumpump.Pumpen är en EHEIM 200 och kostar cirka 10 dollar.Det är ganska lätt att göra och många andra pumpar fungerar på samma sätt så du kan tillämpa detta instructable...

Omvänd periskop med Live Video Feed

Utforska vad under vatten ytan med en omvänd periscope. Detta ären PVC stolpe med 2 GoPro kameror kopplade, varav 1 har en live video feed till ytan. Dess alla batteridrivna för portabilitet. Jag lade också till en krok för att hämta hittade skatten...

Laser skär ut undrar kvinna Decoupage

jag var faktiskt ny på denna webbplats och började leta efter inspiration om hur du använder den nya leksaken... laser... och jag kom över denna cool 3D träfanér spider man konst: Jag tänkte, Hej! Jag kan skapa en också, och jag kommer att lägga ytte...

Sheet Music Decoupaged Pax rumsavdelare

när vi flyttade in i vårt loft vi beslutade att en Pax garderob från Ikea skulle vara ett perfekt sätt att dela upp vardagsrummet och sovrummet. Problemet är att Ikea inte avser för Pax vara en rumsavdelare, det är tänkt att gå mot en vägg, så att ry...

Att göra tid springa baklänges, omvänd klockan

Detta instructable började som lite av ett skämt som jag trodde jag skulle dela, och är lite av instructables jag normalt gör. Jag har aldrig varit ett fan av att ha klockor i vardagsrummet. För mig utgör det ett område där regelbundet att bli påmind...

Omvänd klockan

detta är typ av ett svar till Glitchmaker ( men inte riktigt.Som namnet antyder detta är en instructable där jag kommer att sträva efter att visa dig hur man gör en tickande klocka bakåt och också rita din egen clockface för hand.Och framåt!Steg 1: S...