Omvandling av en laptop till en Steampunk 18.5" Tablet PCjag var inte riktigt redo att börja detta instructable; Jag är fortfarande i utvecklingsmässiga faser av projektet. Men när jag såg tävlingarna för den göra den verkliga utmaningen och Shop Bot utmaningen; Jo jag var bara tvungen att få detta "vänners kompatibla startade tidigt.

Jag har en CarveWright, version B, som jag tänker använda för att skapa anpassade trä fallet för denna tablett. Om jag kan vinna antingen en 3D-skrivare eller en ShopBot, kommer jag nästan definitivt att använda en av de överlägsna maskinerna för att fabricera fallet.

Jag hade börjat skriva en bygga logg för konstruktionsfasen av detta projekt. För nu kommer jag att utstationering att varje steg som en post i loggen. När jag går faktiskt längre än design och i praktiken, jag kommer att uppdatera detta med så många bilder och så mycket dokumentation som jag kan.

Den första bilden i denna "vänners kompatibla är en modell jag gjort i 123D, och kan hittas i deras galleri här.
Den andra bilden på detta steg är den senaste versionen av grov teckningar jag gjort för den yttre utformningen av tabletten.

Framifrån visas fönstret i mitten som kommer att vara 12" av 24" x 2,5" sammantaget innehåller en 18.5" LCD med pekskärm, ett par Harman Kardon stereo högtalare på vardera sida om det med en mässing/guld grill accent, en delvis nedmonterade men fortfarande funktionella fickur som en klocka (nedre vänstra), en strömbrytare (överst till vänster), ljud av-knappen och volym rullhjul (överst till höger) , och fyra riktningsknapparna (undre högra) manuellt rotera skärmen. Riktningsknapparna kan vara onödigt, så att området kommer vara öppen för något annat (eller bara vänster som vanligt trä).

Sidan Visa visar (från toppen till botten) fyra USB-portar, ljud in/ut (hörlurar/mic), HMDI ut, universell kortläsare och AC i hamnar.

Jag heter bilden själv, men efter att ha sett så många ' ibles med etiketterna felplacerade eller denna, jag tyckte det var bäst att lägga till denna redundans.

Jag har tre poster till bygga loggen så långt, jag ska lägga upp dem som steg 1 -3 för nu. Mycket mer att komma, snart!

Oh ja, * PLEASE * rösta på mig i någon eller båda tävlingar; Göra den verkliga utmaningen och/eller ShopBot utmaning!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Omvandla en gammal mobil till en Steampunk Deskphone

ett par månader sedan fick jag ett headset från en vintage telefon som en gåva.Första tanken var att koppla telefonen till min Android-telefon och använda den där.För att ta reda på vad kvalitet är möjligt med ett headset köpte jag en Nokia handsfree...

Renovera gamla laptop till nya säkert maskin

Jag är säker på att du har hamnat i en situation där din nuvarande laptop bara inte klippa det. Den har skråmor och repor, färg är bortnött, och dålig maskinen är bara chock full av virus som bara inte kommer att försvinna och det bara hålla inte dig...

Laptop till skrivbordet konvertering

i detta instructable, du lära dig att förvandla en gamla, trasiga laptop till en trevlig skrivbord. Projektet innebär en total omarbetning av datorns hölje. Med detta mod, kan du ge nytt liv till en gammal bärbar dator. För att göra detta, behöver du...

Omvandla din gamla Laptop batteri till en Power Bank

I detta projekt kommer jag visa dig hur du konverterar ett batteri från en gammal bärbar dator till en power bank som kan ladda en vanlig telefon 4 till 5 gånger med en enda laddning. Låt oss komma igång!Steg 1: Titta på videon!Videon innehåller en g...

Laptop till Tablet-pc konvertering W-jag-P / Acer Travelpad

jag har letat efter en fin ny tablett att arbeta med, komma åt och kontrollera min stora 8-core serverAndroid och ios har inte produktiviteten sviterna jag vill eller behöverså jag började titta på windows 8 flikar och för att vara ärlig är allt för...

Laptop till gaming konsolen på ett enkelt sätt

materialTV (valfritt)en bärbar dator med en VGA eller HDMI-portaren CD-spelare om din bärbara dator inte har enhögtalare (valfritt om du använder hdmi)en hel del spelen musen vga och HDMI-kabelansluta din bärbara dator din tv med vga och hdmi-kabelAn...

Förvandla en död laptop till en monitor med Plexiglas monter

Hej, detta är en "kompatibel på hur till vända LCD-panelen från en vänner stekt laptop (cheers Martin: P) till en extern bildskärm för hemmet trösta, blueray-spelare eller bara som en andra bildskärm.Första saker först, detta är min första Instructab...

Omvandla Ubuntu 8.04 till blick lik Mac OSX

för alla de Mac-älskarna där ute, du vet, de som inte har ett par tusen att spendera på en av dessa vackra bitar av teknik, och kör Ubuntu 8.04, detta är ett tema + markören + ikoner + mycket mer att omvandla din GUI freakishly likna Mac OSX. (minus...

Förvandla en styrplatta från en trasig Laptop till en PS/2 mus

en vän gav mig en trasig HP Pavilion laptop. Med bara lite arbete, kan du ta bort styrplattan och ansluta till en PS/2 eller 9-stifts seriell port. Anslut till din PC och använda som en enkel mus, eller ens tråd till en Arduino för ett unikt gränssni...

Omvandla en ändra tabellen till ett vitrinskåp

år sedan, vi köpte en "Sniglar" Ikea skötbord (foto i nästa steg). Ramen var gjord av mycket trevlig bok trä barer, så när våra barn blev potta utbildade, jag lagrat alla bitar av tabellen någonstans...Jag är också en blygsam samlare av vintage...

Omvandla lång jean till söta shorts!

jag alltid hitta min garderob full av jeans som jag inte använde men älskar nog att inte ge bort. Detta par är en av mina favoriter så här är super enkelt att omvandla dina jeans till shorts för under våren och sommaren!...

Omvandling av gamla skrivare till automatiserade stämpelmaskin

Detta är den bästa omformning som jag hade gjort någonsin, jag hittade en gammal skrivare som är utan arbete i mitt förråd och jag tänkte göra en omvandling med det och killar titt är det framför dig jag gärna dela detta med er killar... :-)Progressi...

Hur du sätter en laptop till en väckarklocka

Efter jag realiserbar jag har en gammal Dell Inspiron Mini som var riktigt långsam, jag bestämde mig att eftersom ingen använde den, skulle det vara perfekt för att förvandla till en väckarklocka.Steg 1: Få programvaraFörst måste du en klocka skärmsl...

Omvandla en asfalt lekplats till skolan trädgårdar och utomhus klassrum

När ditt barn börjar skolan, Föreställ dig skicka dem till en vacker och inbjudande miljö. För många av oss, verkligheten är ofta mycket olika - äldre skolor, karga asfalt lekplatser, ogräs, trash och graffiti.Med vår budget är fastspänd skolor kämpa...

Omvandla en envis skrivare till en extraordinär byggnad.

Detta tryckeri skapades för att hjälpa till att finansiera min högskoleutbildning. Företaget som driver stipendiet tas fram en utmaning att skapa något utöver laser toner, gamla skrivare, eller använt bläckpatroner. Jag var något illa om vad jag skul...

Omvandla ett färgfoto till ett Vintage vykort i Photoshop

Photoshop CC handledning visar hur man förvandlar en samtida, färgfoto till utseendet på en antik foto eller vintage vykort.Få upp till 20% rabatt Photoshop + Lightroom! Endast $7.99 p/månad: https://db.tt/4PNmz1S8Ursprungliga bilden: http://db.tt/gN...

Omvandla Nitro RC bil till elektriska

Detta projekt var för "Kreativa elektronik", en Beng elektronik Engineering 4: e året modul på universitetar av Málaga, skolan i telekommunikation. www.etsit.Uma.esProyect är baserad på en RC racing nitro chassi lite gammal för att använda den m...

Återställa och omvandla en gammal cykel till en snygg Fixie

Lite medan tillbaka bestämde jag mig för jag ville ha en Fixie / enda hastighet cykel för att se vad all uppståndelse var om. Jag ville ha en bättre träning medan ridning, och kunde inte ställa ut självkontroll på en normal cykel med bara en växel.Ri...

Med hjälp av en billig webbkamera omvandla ett optiskt Mikroskop till en digital Mikroskop.

Denna video visar hur och var att bifoga och använda en billig webbkamera för att få mycket bra digital video från ett optiskt Mikroskop. Min Mikroskop har 40 X 100 X och 400 X som är idealisk för att titta på de allmänna damm och pöl liv. Videon är...