Pall trä Coat Rack med Cubbyholes och svarta tavlanI detta instructable jag ska visa dig hur jag gjorde en bondgård style coat rack med cubbyholes och svarta tavlan med regenererade pall trä.

Saker som behövs

  • Pall trä
  • MDF för den svarta tavlan
  • Trälim
  • Skruvarna
  • Klädkrokar x2
  • Sprayfärg, grå primer och svarta tavlan

Innan du börjar rekommenderar jag att titta på video tutorial.

Som med de flesta av min pall trä bygger det startar med en idé, hoppa snabb skiss och sen rakt in. Jag hade inga faktiska mätningar för detta som jag gillar att jobba med oavsett pall trä har jag.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Coat rack med hylla

detta är mitt första projekt på här. Jag sett en bild av en av en coat rack med en hylla ovanför och bestämde jag ville göra en.Jag gjorde detta av blandade mjukt trä virke1) 1 x 8 x 8'1) 1 x 6 x 8'1) 1 x 4 x 8'Verktyg jag användeChop sågScroll sawOr...

Krydda Rack med kasserade pall, kasserade sko rack aluminium stolpar och ikea S-krokar

Jag älskar att skapa nya saker med kasserade saker. Jag skräddarsydda denna krydda rack med kasseras pall, sko rack aluminium stolpar, kasserade tråd staffli och vissa öga krokar.Jag kan inte riktigt ge dig mätningarna men hoppas de idéer och design...

Betong lampa Coat Rack med regenererats trä

vi har bott i vårt hus i fem år nu, och i fem år har vi hade denna hemska coat rack i vår källare korridoren. Det har dessa gamla tråd krokar som kommer spänne under den minsta pressen. Om du av en slump får en av dina kappor bo upp, när du borstar a...

Coat Rack med dragkedja inlaga

Det är nästan ett år nu eftersom vi har flyttat och mitt rum fortfarande inte har en coat rack! Det hade varit bra förutom det faktum att merparten av tiden jag befinner mig drapering sjalar och tröjor över en stol :-/ och ibland mitt rum liknade en...

Rustik Coat Rack med Shou-sugi-ban

Varje korridor behöver en coat rack. För oss regenererade en slumpmässig IKEA en inte fylla räkningen, så jag bestämde mig att bygga min egen specialdesignade timmer coat rack.Detta projekt hade varit cirkling mitt huvud under en lång tid. Den utlösa...

Code Geass tema coat rack

en dag, en av mina vänner på kontoret ville hon hade någonstans att hänga hennes päls. Jag märkte då våra kontor vägg hade en massa oanvända vägg pluggar i dem, (fråga mig inte varför men, de har alltid varit där..) och jag tänkte för mig själv: "Hm,...

Coat Rack hylla

Bygga en Coat Rack med ett par hyllor för förvaring.Detta gjordes från några kvar över bitar av 3/4" valnöt Plywood jag hade från ett tidigare projekt så jag jobbade med vissa begränsningar. "Krokar" är gjorda från 1/2" mässing stav. D...

Coat Rack tillverkad av Shopping Cart krokar

Många människor idag lever i tätbebyggda områden där de upplever besvär av pågående gentrifiering och ökande priser för bostadsyta. Även på politisk nivå, är det viktigt att bekämpa dem som tjänar på denna utveckling (mestadels en * ° hål hyresvärdar...

Mycket lätt Coat Rack

detta är mycket lätt coat rack att bygga speciellt för barn!Steg 1: Material och enkla steg!Detta är min allra första woodworking projekt så gick lätt! Jag byggde en grundläggande coat rack med en 4 x 4 och fötter gjorda av 2 x 2! Dessa är de materia...

Väggmonterad arbete skrivbord/svarta tavlan

bestämde jag mig för min nya lilla brorson behövs en kul arbetsplats för hantverk, konst och doodling. När man planerar in min design som jag bestämde mig för detta skulle vara ett perfekt tillfälle att testa den svarta tavlan färgen har jag sett run...

Inramade svarta tavlan

det är praktiskt att ha en lång att göra lista någonstans i ditt ställe. Ännu trevligare är stora svarta tavlan du kan skriva på som är lätt att läsa. Detta projekt täcker hur man gör en classier svarta tavlan av en bildram, några skrot plywood och s...

Lätt svarta tavlan i en helg

jag ville få min son stora svarta tavlan för sitt rum eftersom han gillar att rita i stor skala. Tyvärr för honom är jag fruktansvärt billigt och oändligt mycket uttråkad. Riktig god kvalitet chalkboards av någon betydande storlek är ganska dyrt så h...

Repurposed trä och hängare coat rack

Jag har varit känt att upcycle bara därför. Men min favorit projekt innebär att göra saker som jag verkligen behöver. I det här fallet en coat rack.Steg 1: Varför behovet?Här är vad de tidigare hyresgästerna generöst lämnade mig. Inte särskilt prakti...

Pall trä hylla/Coat Rack

Brädorna från pallar kan användas i en mängd projekt men de sidan och center balkar (även kallad "stringers") som inklämt mellan övre och undre brädorna är lite svårare att använda. När jag bestämde mig att bygga en hylla/coat rack jag tittade p...

Mud Room - Coat Rack och bänk

Liksom många människor som bor i ett äldre hus, kämpade min fru och jag för att hitta en organiserad plats att sätta våra skor och jackor när vi kom in genom dörren. Vi ville också ha en plats för våra barn att sitta som vi satt på hans skor. Som ni...

Coat Rack och vante stå från gamla CD Rack

min man fick en gammal CD rack från sidan av vägen och tog hem. Vi hålla inte CD-skivor ute längre, på grund av barnen. Det har suttit i källaren ett tag, tills nu.Att vara i New England på vintern är vått och kladdigt. Med två barn, vi alltid ha blö...

Hans och hennes Coat Rack

pojkar blir pojkar.. .och de bryta leksaker: -1...Så vad kan du göra med de trasiga bilarna???Göra klädhängare!...Tja eftersom det finns små flickor också... trodde att göra några girly en gång för dem också!Steg 1: material MaterialTrasiga bil nivåe...

Orange Cookies med färsk mynta och svart vitlök

har jag uppmärksamheten ännu? OK, de låter äckligt, men Åh min Gud, detta är så bra!Svart vitlök är vitlök som har varit jäst i 40 dagar. Lär dig hur du gör din egen här! Denna process ger vitlök en syrlig, raisiny smak som parar ihop perfekt med ora...

Sätt att hjälpa med att minnas positivt om du inte har röda och svarta kablar

när jag kör ut från röda och svarta tråd för projekt jag hjälpa mig själv minns som är positve genom att sätta en liten bit eltejp runt kabeln...