Skrivbord till TV Hutch/hemmabio konverteringproblemet:
Jag har en begränsad mängd utrymme i mitt rum, men eftersom jag tillbringar en majoritet av min tid här jag känner behov av att klämma in så mycket en möjlig i det. Bland dessa saker är en 47 tum platt skärm som dominerar 8.5X12 fot utrymme jag har att arbeta med. TV: N var tvungen att vara synlig från så mycket utrymme som möjligt, vara i ögonhöjd och vara nära min dator. Lätt rätt? Bara slap det ovanpå skrivbordet...

Tja, mitt skrivbord hade en kaninbur som var bara något för smal och alldeles för kort för att ta emot TV: N så här projektet föddes.
Om du har en stationär kaninbur som är för liten för att rymma din TV eller om du funderar på att bygga en kaninbur från scratch, inte leta längre!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skönhet grunderna: Skrivbord till middag på Under 15 minuter

http://www.styleunited.com/TipsAndTrends/article/Beauty-Basics-Desk-to-Dinner-in-Under-15-Minutes det är den inbjudan som de flesta av oss älskar att få men direkt rädd: spontan after work engagemang här är hur man gå ditt skrivbord till middag på un...

Halogen till fluorescerande Torchiere lampa konvertering

detta projekt kom igång eftersom jag gick igenom $2-$3 300 watt halogenlampor om en gång i månaden och eftersom lampan i mitt kontor gjorde lika bra en värmare som det gjorde en lampa.Jag avvecklas konvertera 3 lampor till en kostnad av ca $12 i lamp...

Ännu en ATX till bänk PSU konvertering

Varning: Använd aldrig en ATX power supply med fallet av om du inte vet exakt vad du gör, de innehåller Spänningsförande ledningar på dödliga spänningar.Det finns ett fåtal projekt runt för att konvertera en ATX psu till en bänk psu, men ingen av dem...

Återanvända från ett skrivbord till en hylla!

jag återanvändas mitt skrivbord som jag använde till en hylla.Jag skär ett långt skrivbord om du vill ändra en layout av möbler i mitt rum.Jag gjorde en hylla av tall-woodboard som återstod.Hyllan travar en ombord på en ram av järn.Det är viktigt att...

Förvandla ett vanligt skrivbord till stående skrivbord för $4

Gå till din lokala järnaffär och köpa 4 aska block för ~ $1 styck. Placera block under varje ben av skrivbord. Linda stora slangklämmor runt aska block och skrivbord fötter för ökad säkerhet. En Ikea skrivbord fungerar bra för detta....

Facebook fotoalbum till jätte foto konvertering.

jag har haft några folk frågar mig om ett förtydligande, och vissa bad om Länkar för att visa andra människor. Att ge denna länk till var och en var den enklaste lösningen.Steg 1: Beskära bredden För att starta, bild behov brutit i fyra kolumner, sed...

Anpassa ditt skrivbord till iron man jarvis gränssnittet

Denna handledning är på anpassa skrivbordet till iron man jarvis gränssnittet tema... det är mycket lätt!Steg 1: Hämta RainmeterHämta Rainmeter app för windows från dess officiella webbplats-rainmeter.netEfter nedladdning Rainmeter app...install det....

Computer Power Supply till Lab Power Supply konvertering V2.0

vi har alla sett tutorials på att vrida en dator strömförsörjning till en strömkälla som kan användas som en bänk topp strömförsörjning. Jag tog min omvändelse ett steg längre och ytterligare några användbara funktioner.Den inledande processen är enk...

Momentan till låsning Switch konvertering med denna enkla krets

Har du någonsin undrat om du använda en pissa lite momentan takt switch för att sätta stora högspänning hög aktuella saker på och stänga? Undra inte mer!! Använd detta instructable och kretsen Schematisk att bygga själv en låsning krets!Steg 1: Titta...

Pole såg till rännstenen Rake konvertering

jag har ett högt hus med mycket brant lutande tak. Detta innebär rengöring av dropplist kan vara lite jobbigt. För att undvika rasar till min död eller spendera massor av pengar på höga stegar och byggnadsställningar kom jag upp med denna lösning. Ja...

Dator PSU till lab makt leverans konvertering

IntroduktionComputer Power Supply enheter eller PSU, är utmärkta nätaggregat som kan återvinnas när datorn är föråldrade. I själva verket även när datorn är länge föråldrad, eller dess komponenter har misslyckats, det är mer än troligt att Nätaggrega...

Enkel Stereo till Mono hörlurar konvertering

För ca 9 månader sedan hade jag en olycklig sak hända mig. Av skäl som inte behövs för att gå in på här, var jag, på att vakna en morgon slog med plötslig hörselnedsättning i mitt vänstra öra. Stor besvikelse faktiskt.Efter ett tag började jag räkna...

$38 justerbar stående skrivbord konvertering

jag nyligen bytte till en stående skrivbord på jobbet och använt en uppsättning prisvärda och enkla skruv uttagen för att höja mitt skrivbord till rätt höjd. Fullt justerbar från 11" till 17 3/4", dessa pallbockar kommer att ta upp några vanliga...

Schiavello justerbar Stand-up skrivbord konvertering

ett superenkelt sätt att omvandla alla justerbart skrivbord till ett stående skrivbord!Grunden för denna konvertering är att göra två box ramar av stud timmer, skruva skrivbord topp från ramen och sedan infoga box bildrutorna mellan skrivbordet och r...

Hur man bygger den ultimata ingången till en hemmabio

Följ stegen i denna video att se hur jag skapade den väldigt cool "grand ingången" till min nya hemmabio (att projektet i en annan instructable). Från split kolumner till bokstäver överst, det är alla här....

Lägg till IKEA Bekant sitt/stå ben till en Bekant hörn skrivbord

Jag har haft min Galant hörn skrivbord i år och älskar absolut den. Men jag har verkligen velat uppgradera till sitt/stå skrivbord. Problemet är att jag har en massiv dator setup med en PC-låda och fyra bildskärmar (2-27" HP HD bildskärmar och 2-19&q...

Konvertera M4A till MP3.

Låt oss säga att du har en massa inköpta m4a filer som du vill överföra till en flash-enhet och i sin tur ansluter till en TV eller andra mediacenter. Mediacenter tar tyvärr bara MP3s. Vad göra?Konvertera dem i några enkla steg. (GRATIS)Steg 1: krav...

Hur konvertera AC till DC

denna handledning visar hur du konverterar AC nuvarande till likström. Denna handledning kommer att lära dig vad en transformator, diod och vad en bron likriktaren är. Varning jag inte är ansvarig om du skadar dig själv, Använd sunt förnuft och forsk...

Hur du konvertera från decimaltal till binärt, grå och hex-

papperpennaKalkylatornI detta instructable du konverterar flera från decimaltal till binärt och binär till grå och hex.Exempel är som kommer att användas i detta instructable 385 (i bas 10).Det finns några allmänna kunskaper som du behöver veta för a...