Lägg till IKEA Bekant sitt/stå ben till en Bekant hörn skrivbordJag har haft min Galant hörn skrivbord i år och älskar absolut den. Men jag har verkligen velat uppgradera till sitt/stå skrivbord. Problemet är att jag har en massiv dator setup med en PC-låda och fyra bildskärmar (2-27" HP HD bildskärmar och 2-19" LCD-skärmar). När IKEA meddelade nyligen att det lanserar den Bekant sit/stå skrivbord setup, blev jag upphetsad. Den IKEA mäklare berättade att Galant och Bekant inte är kompatibla, han hade rätt. Men lite av anpassning och jag fick det att fungera.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Treadmill Desk till slut alla löpband skrivbord

Sitter den nya rökningen? Studier har visat en stillasittande livsstil ökar dina chanser att cancer, diabetes, fetma och mycket mer. Även får i träningen halv timme efter arbete inte kommer att spara dig om du har suttit vid datorn hela dagen. Så med...

Förvandla en gammal mus till en USB-driv LED skrivbord ljus

Har en gammal mus liggandes? Naturligtvis göra du. Behöver mer lysdioder i ditt liv? NATURLIGTVIS GÖRA DU. Låt oss vända den gamla musen till en USB strömkälla för vissa LED-lampor. Vi använder några Sugru och magneter för att göra lysdioderna kan hå...

Hur till återvinna Ikea parentes till Ramp 1.4 fallet för 3D-skrivare!

Hej alla,Detta är min andra Instructable, och det är en noggrann undersökning av ett annat jobb som du hittar här:Från en Ikea fotpall till (Poang) 3D-skrivare!För detta Ramp fall måste du hacka två Ikea böcker stöd/parentes, (Bokis modell, tyvärr i...

Lägg till andra lagret till Ikea skrivbord (eller någon skrivbord)

Ny lägenhet bara passar små skrivbord som mina datorprylar inte passar på... Lösning: Hacka en Ikea skrivbord för att göra ett andra lager till skrivbordet!Steg 1: leveranser: -Skrivbord. Bryter en Ikea Linnmon i rött.-Planka av trä för hyllan. (ca....

Monitor väggfäste från IKEA reservdelar

en snabb och enkel ordningsmanen väggfäste från IKEA reservdelar.OK så;Medan du tittar i min reservdelar jag kom över några kvar över "Dresser ben innehavare" (jag vet inte riktig Artikelnamn). de används av skruva dem på golvet och glidande ben...

Kyla en sluten dator skrivbord - Ikea Alex

detta är min första Instructable.Jag köpte ett skrivbord från Ikea, den har två ben på ena sidan och ett skåp på andra hus PC tornet med en hylla för tillbehör (modell namn - Alex - http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/S09932691/ ). Efter att h...

IKEA bord med under hylla lagring

VadDetta är en IKEA tabell hack som ersätter två ben med en hylla i ena änden av bordet. Flera alternativ för anpassning är möjliga: antal hyllor, höjd och djup på hyllor, hur många hylla nivåer, storleken på bordsskivan, konfiguration (L-konfigurati...

Upcycling Klicka på laminat till en bordtennis tabell

alla som någonsin har installerats av en klick laminatgolv vet att du alltid sluta med massor av extra plankor.Detta är vad du gör med den.Vad behöver du:2 förpackningar med klicka laminat (minst 137cm lång)1 tub av montage kit8 tabell ben (Ikea €2,5...

Chevron trä bänk med hårnål ben!

Jag byggde en trä bänk för min lilla veranda!Men det visade sig att min man gillar den... så den hamnade i våra rum!Chevron är ett populärt mönster och lägger lite kul när du är klar med trä!Steg 1: leveranser!Leveranser:PlywoodPine styrelser eller å...

Garderob till skrivbord

jag köpte ett nytt hus och ville göra en extra sovrum till ett spelrum, men jag vill inte förlora utrymme. Jag slutade göra garderoben till en lång dator skrivbord.Jag tog bort dörrar och ram från toppen av dörröppningen.Jag använde långa bitar av 1x...

Målat trä topp med önskedröm ben skrivbord

Detta är relativt enkel och snabb att göra. Det tog mindre än en dag (minus torktid av överlack, men mer om det snart) och jag kunde inte vara mer nöjd med den. Alla, räkna med att betala några bra pengar för rören-gruvan kostnaden omkring $150 total...

Tillbaka till skolan grunderna

Dess den tiden på året! Tillbaka till skolan är över oss, och några av oss är mer redo än andra. Här är några tips och tricks för skolåret, och kan hjälpa din övergång från sommar till skolan lättare. Från organisera löst papper att vakna tidigare, ä...

Skrot till Craft - kompakt Craft skrivbord Oraganized

En ohanterad hörn i en annars snygg rum idioter alltid ögonen, oavsett om det är på kontoret eller hemma. Mer ofta vi bara gå förbi det smutsiga ser, överfulla område tänker en dag ordnar vi det också. Samma sak hände med mitt hantverk område. Jag hö...

Hur till sätta fast "Press slutaren Release knapp igen" visas på en Nikon DSLR.

Om du äger en Nikon DSLR och suddently en felaktig "Tryck på avtryckaren Release igen" dyker upp och det kommer inte ta några bilder även om du trycker på avtryckaren repeately, vad skulle du göra?Jag hade detta problem en vecka sedan på semeste...

Sugru Rocker växlar till avlång knapp strömbrytare konvertering

min billigt bordslampa har en liten rocker växlar på basen att slå på och av. Att vara en bit budget, lampan är inte särskilt tung och har en tendens att scoot över skrivbordet om du använder lampan från valfri riktning än huvudet på.Detta snabb hack...

Så att dra Zoroark

Detta kommer att bli en microsoft pait handledning om hur man hand hantverk ditt allra första pocket monster Zoereark! Jag har gjort mina kunskaper mest skarpa under åren genom att inte använda kryckor i vårt samhälle som datormusen, jag bara använda...

Compass tabell

en dag jag lekte med en kompass och en magnet märker hur roligt det var att manipulera kompassen steg som jag flyttade magneten. Jag tankesättet att när det kommer till roliga, mer är oftast bättre, så jag avrundat uppåt 500 kompasser och några sälls...

Om Carlsberg gjorde Loftbeds!

Frustrerad av bristen på utrymme i min nya lägenhet, jag beslöt att bygga den ultimata loftsäng! Jag har högt i tak på 2,75 meter, så bygga upp verkade som vägen framåt...Totala materialkostnaden för detta projekt, inklusive hårdvara, sängbotten sabo...

Enkla skrivbord

detta är en mycket grundläggande och relativt vanligt skrivbord som jag gjorde mig själv eftersom jag ogillar starkt skrivbord gjort av mdf eller något inte massivt trä, på grund av deras oförmåga att vara reformeras, La på och deras förmåga att fall...